צריך שיהיה קליק?

צריך שיהיה קליק?

את שוכבת במיטה, הוא לידך הכרתם לא מזמן, דיברתם קצת, והזמנת אותו אליך הביתה. גמרת שלוש פעמים, הוא פעמיים התערבבתם, התערבלתם, המיטה השמיעה צווחות שעצבנו את השכנים ועכשיו אתם שוכבים ככה בשקט היצרים נרגעו. על מה את חושבת? למה את מצפה? את רוצה שהוא ישאר כל הלילה? מחכה עשר דקות כדי לעורר אותו שוב? או שאת עושה את עצמך נרדמת, מחכה לקליק המיוחל, שמשמיעה הדלת כשהוא עוזב בשקט?

אם אני רוצה אותה עוד...

אז אני ארצה שתישאר... כי לישון ביחד יותר אינטימי מסקס, הרבה יותר! אם זה רק זיון בשבילי - יאללה לארוז.. גם התגובות שלה מלמדות על רצונותיה...

Palm tree

New member
מצידי שתעשה מה בראש שלה

היא רוצה ללכת? שתלך. היא רוצה להישאר? שתישאר. אני חייב לציין שהסטוצים הלוהטים ביותר שלי היו כשהיא נשארה, נרדמנו מחובקים ומכורבלים מתחת לפוך, ולפנות בוקר התעוררתי ללכת לשירותים וכשחזרתי חיכו לי עוד 2 כרטיסים לארץ המובטחת. מה שכן? יש שתי סוגים של בחורות שנשאות, אלו שנוח איתן ואלו שלא. עם אילו שלא נוח איתן יש אוירה קצת מתוחה ומביכה בבוקר. אני הכי שונא כשאני מתעורר מוקדם והיא רוצה להמשיך לישון לעוד שעתיים ככה. מכינים קפה, מדברים קצת, מתנשקים "היה לי כיף זה וזה להתראות" ואז כשנסגרת הדלת אז "יו סוף סוף היא הלכה". נראה לי שאלו הבחורות שנשארות מתוך תחושה שאם הן יעזבו אז אני אעלב או משהו. ויש את הבחורות שמה לעשות, פשוט כיף איתן. נשארים לישון עד מאוחר, וכיף. ממשיכים להתכרבל ולישון עד הבוקר המאוחר-צהרים (במידה ויש זמן) ועושים סקס עוד כמה פעמים בדרך, ופשוט כיף. וכשנפרדים אז קובעים שוב לשבוע הבא וזה פשוט כיף. אחח..חבל שאין הרבה בחורות כאלה. כולן תמיד תפוסות. אה, ואני אף פעם לא מביא בחורות לדירה שלי. זה לא כיף. חלק מהריגוש זה המקום החדש והמיטה החדשה והאוירה החדשה (והתחושה הזאת כשיוצאים מהדירה שלה בבוקר ותוהים איפה לעזאזל אנחנו).

נימשון

New member
לרוב...

אם זה אחרי סיבוב ראשון אז שינוח קצת לצידי ילטף קצת, ידליק סיגריה ויאללה לסיבוב שני... אחרי זה הוא משוחרר אלא אם הוא מסוגל לשוב פעם (ואל תקפצו בנים כי רובכם מתים אחרי השני..) בכל מקרה כשנגמר (לו, זה תמיד לו משום מה..) הכוח שיארוז את עצו למקלחת והביתה. לא מוצאת לנכון שישאר לישון אצלי.

מזל שרובם ולא כלם../images/Emo8.gif

הכי אהוב עלי הכרבול של אחרי... תמו הסשנים הצגת היכולות(הנפלאות ) הגיע זמן רגיעה...
ןאם זה אינו סטוצ?... מה רע באנטמיות של שינה יחדיו?

אם זה לא סטוץ אז בטח שתישאר..

הבנק שלי בדיוק חילק אחלה מתנה שבעולם.. מגש למיטה עם רגליות כאלה.. מי היה מאמין שבנק יהיה כזה יצירתי..

אינטימיות זה אחלה, אבל דובר על סטוץ

או שלא הבנתי נכון
בסטוץ אין לי עניין שישאר לישון על סדיני הסאטן היפים שלי ... בקשר אחר התשובה תהיה שונה בהתאם, או אז שישאר וילטף וינשק וירד אט אט למטה לטעום אותי שוב ושוב ....

יודעים ...זה כתוב על הקיר, לעיתים

במילים, לעיתים בשתיקה שבהסכמה...בדרך כלל אין פה אי הבנות

ELIR

New member
להזכיר לך...שהיום בעידן הויאגרה..

אנחנו לא מוגבלים..בכמות...

נימשון

New member
וגם לא לאנרגיות שלו...

להעמיד לו זאת לא הבעיה קוקי תאמין לי שזה החלק הקל פה...

למעלה