צריך רק לצאת............מהבית

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

ben 911

New member
כן מרי ניסיתי, גמילה קשה וכואבת.

לאחר זמן מה חזרתי לסורי.

גמילה מוכרת ../images/Emo4.gif

והחזרה ......גם. מה שכן הצלחתי לעמוד בהחלטה לא ליד המחשב וכמובן לא בבית.

magy

New member
כבר 40 שנה אני מחליטה

איך אמר מרק טווין? לא בעיה להגמל מעישון, נגמלתי עשרות פעמים........ צלצלתי ל- *2700 (קופ"ח), יש שם קורס לגמילה לא מצליחה לבד...... יש בסיגריה חומר ממכר אין מה לעשות.......זו לא רק התמכרות נפשית זה קודם כל הניקוטין שזורם בדם..... ניסיתי הכל........... לא הלך........ דיקור, מסטיק ניקורט, לייזר, תמיסות בפה........ אולי הפנוזה , אבל לא ניסיתי. כשיפתח קורס מיד ארשם........גם לא יקר.

ben 911

New member
אשרייך, כי אצלי זה הפוך

ליד המחשב הן (הסיגריות) קופצות אלי מאליהן בזו אחר זו בקצב מטורף. מחוץ למחשב...או מחוץ לבית שום קצה קצהו של בדל. מרי אם יש לך הצעה או רעיון....אדרבה אשמח.

ben 911

New member
יש תרופה למכה. ../images/Emo128.gif../images/Emo120.gif../images/Emo128.gif

כשמתנשקים אין זמן לעשן.

אני חושבת שצריך כוח רצון

אדיר כדי להיגמל וזה אפשרי.עובדה שאנשים מצליחים. ליד המחשב------גם אצלי הסיגריות "קפצו" מאליהן וזה לא מצא חן בעיני עד שהחלטתי שזהו...והיה לי קל עם זה. תראה...אם בחוץ אתה פחות מעשן זה אומר שגם ליד המחשב תצליח. ענין של מודעות והחלטה נחושה. בהצלחה

ben 911

New member
../images/Emo45.gif את צודקת מרי.

לא מזמן "נתקעתי" הכוונה בלי סיגריות, בשעה מאוחרת כשהמכולת השכונתית סגורה וישבתי מול המחשב. טיפסתי על הקירות מרוב תשוקה לסיגריה. לא היה חסר הרבה שאתחיל לעשן את המזרן שלי.

בלסימה

New member
העישון ../images/Emo130.gif../images/Emo120.gif../images/Emo96.gif

גם אני מעשנת ומידי פעם מפסיקה כשאני לא יכולה לנשום יותר,או נעשת חולה, אז אני מחליטה חזק ועומדת בזה,אפילו לשנה,אז מרגישה פיזית הרבה יותר טוב,נושמת טוב, הבעיה שלי בזמן ההפסקות עישון,שאני מתחילה לזלול בצורה בולמית ומשמינה,אז בהחלטה מודעת אני חוזרת לעישון,אני כנראה אורלית הפה שלי חייב לעסוק במשהו,מאחר ואין לי בן זוג ואני לא פטפטנית,אז זה מה שנשאר
נכון לעכשיו חזרתי לעשן ורזיתי שוב,

../images/Emo24.gif בליסימה יקרה מה עדיף? שתהיי

יפה ולא בריאה או שמנמונת ויותר בריאה? חבל חבל......

נכון ההשמנה באה אחרי הגמילה

דודה שלי עברה את הגמילה בעזרת הדיקור היא גם חיה לבד, רווקה מזלנו שהיא החזיקה מעמד, לא האמינה שתצליח , אבל בנתיים כבר כמה שנים טובות נקיה מהסגריות אבל במקביל התחילה לנשנש ועלתה המון במשקל וזה ממש מפריע לה שלא נדבר על הקטע של העצבנות שהסגריה היה מרגיעה מאד אז אליה וקוץ בה בסגריה .

ben 911

New member
תודה נסיכה ../images/Emo24.gif

הדאגה שלך לבריאותי מאד נגעה לליבי. אקח את דברייך ברצינות ואשקול לעשות משהו בנידון.

את כל כך צודקת

שיוצאיחם מהבית את נחשפת לאנשים ומגדילה את הסיכויים לפגוש באנשים אני שמתי לב בריצות שלי לאמא פוגשת מלא אנשים לפעמים זה עושה כל כך טוב , החשיפה הזו משנה חיים לגמרי

למעלה