צריך רעיונות

sagy agamy

New member
צריך רעיונות

צריך רעיונות לגבי מקומות שאפשר לבצע בהם גניבות רווחיות, מספקות, אך עם זאת לא גדולות ונועזות מדי. לא משנה רמת הגניבה(עדיף נמוחה), רק תנו לי רעיונות למקומות שיש בהם ריכוז כסף, זהב, תכשיטים, אוצרות ועוד דברים יקרי ערך אשר ניתן למצוא בערים השונות.(יש שני אנשים אשר גונבים)

Hammerfall

New member
אמממ...

אוצרות בדרך כלל יש או במרתפי האוצר של מלך עשיר או באיזה מסתור שודדים מפותל ותת קרקעי, בארצות מפותחות בהן יש מעמד גבוהה ומבוסס, באמצע יער שכוח אל, בקצה הקשת בענן... תכלס אם זה העולם שלך אתה יכול ומוזמן למקם אוצר בכל מקום העולה על רוחך, אפילו באמצע הרחוב...

sagy agamy

New member
אני לא מחפס להחביא

אני לא רוצה להחביא אוצר או ללכת לקחת מטירה נטושה אני רוצה לגנוב לבזוז איך שלא תקראו לזה.

אתה מתכוון...

תלוי. אם הבנתי אותך נכון,אתה מתכוון לטבח נורא ואיום+אונס נשים,זקנים(או לחלופין זקנות....)כבשים,וטף,החרבת בתים,שריפת שדות ומחסני תבואה,העמדת כל הגברים בשורה,קשורים לעצים,כשאתה עובר בין כל אחד ואחד מהם ומסרס אותו באופן אישי,ולבסוף לקחת את שלושת מטבעות הזהב שהכפר המסכן(זכרונו לברכה...)שהרסת אגר במשך שנים כה רבות עד שאצבעות הרגליים של שלושים בני-אנוש בוגרים לא יוכלו לספור.....אז לא. אין לי רעיונות. סליחה.

Nihau

New member
WTF??? מאיפה הוצאת את זה?

הוא רק רצה רעיונות לגניבה, לא לשואה בקנה מידה של ימי ביניים. אם אני הבנתי נכון הוא רצה משהו בסגנון "הילד הקטן שמספר להם על המתכת שמוחבאת מתחת לעץ בגינה של ראש הכפר ושמכשפת הכבר כישפה כך שאפשר למצוא את המקום המדוייק רק בלילה חסר ירח עם נר קטום ראש" בלי לרצוח או להתעלל באף אחד.

איכס, בלה, הצילו

אני חושב שהוא דיבר על משחקי תפקידים ולא על "שוב חטפתי היום מכות בבית הספר אז יש לי תסכולים להוציא". כאן לא צריך שה"מ אלא פסיכיאטר טוב עם יד קלה על טופס האשפוז בכפייה.

L e s t a t

New member
אם כל מי שהיה חוטף מכות בביה"ס

היה חוטף גם אשפוז בכפייה זה היה יכול להיות עולם מעניין מאוד...

לא על זה דיברתי

אלא על מסכת הבלהות המשונה שפורטה שם. זה יכול לבוא מתסכולים של מכות בהפסקה, זה יכול לבוא מחוסר-איזון הורמונלי או ממשהו אחר, אבל איכשהו הייתי מרגיש רגוע יותר אם כמה שיותר אנשים שזה מה שמדליק ומהנה אותם היו נמצאים בתא מרופד עם אספקה שוטפת של כדורים ורודים-שמחים, ולא מסתובבים בקניונים בהם כל אחד עם תעודת זהות יכול לקנות חפצים חדים בחנויות ספורט.

רמץ

New member
שיירות מסחר ומשלחות מלכותיות

שיירות מסחר שעושות דרכן מארץ לארץ לקנות היכן שנפוץ ולמכור היכן שנדיר - שנהב מאפריקה ומשי מסין - הרבה סחורה יקרה והרבה כסף. שודדים היו הבעיה העיקרית של שיירות כאלה והן כמובן היו מאובטחות היטב ע"י לוחמים מיומנים. זה נכון גם למסחר ימי אם זה עוזר לך. אם המסחר לא מתאים לך, אז באופן כללי הכסף הגדול נותר מוחבא במרתפי אוצר, עד שקם הצורך להעביר אותו ממקום למקום במשלחת מאובטחת: משלחת מטעם בית המלוכה לתשלום על עיסקה גדולה כמו כלי נשק, מכונות יקרות... משלחת לתשלום כופר. משלחת הנושאת נדוניה מלכותית בדרכה לחתונה (ובדרך כלל כוללת את החתן או הכלה המיועדים). משלחת לליווי בן מלוכה למקום אחר יכולה לשאת גם היא ממון רב. כל זה יכול להיות תקף גם למרכזי כח אחרים כמו כנסיות, גילדות, מחתרות: הכסף נשאר במרתף ומדי פעם יוצא לטיול.

Gabriel S

New member
גנבים!

לבקשתך, כמה רעיונות למקומות בהם ניתן לבצע שוד וגזל, אחריהם כמה מילים על פושעים ומשחקי גנבים: 1. פונדקים - לפונדק יש לקוחות עם כסף, חדרים עם חפצים וכמובן סוסים. הבעיה עם פונדקים היא שאתה עלול למצוא את כל אורחי הפונדק קמים כנגדך ומגנים על הרכוש או הכסף שלהם. 2. התאטרון, אופרה או צורת הבידור לעשירון העליון - אתה יכול למצוא שם כסף ולקוחות עשירים עם ארנקים מלאים. הבעיה היא שלרוב מדובר באנשים עשירים וחזקים, מהסוג שהולך עם שומרים או יכול להוציא צווי מוות על ראשי גנבים. שים לב - רוב האנשים לא קמים יום אחד ומחליטים לפצו בחיי שוד בנקים וגזל המונים. קטע מעניין למשחק יכול להיות ההתמודדות של דמויות עם המעשים שלהם, בהנחה שהם נגררו לחיי פשע שכאלה. (איך הם מתמודדים עם העובדה שהם עברו על החוק, איך הם מרגישים יום אחרי ששדדו את הפונדק ורואים את בת הפונדקי בוכה ושבורה?) בנוסף, חשוב לשאול האם הדמות שלך הייתה מבצעת פשע בסדר גודל שכזה? יש הבדל רציני בין זוג גנבים שמבצעים את תרגיל הכינור על אנשים בעיר, לבין שודדי חנויות. שאתה משחק את הדמות שלך, קל לפעמים לשכוח ששוד והרג המוני הם מעשים שמשאירים כתם על הנשמה ורוב האנשים יתרחקו מהם או שהמקומות אותם אתה שודד מורכבים מאנשים שבעולם המשחק יש להם קיום כמו דמותך. גבריאל

תשתלב בפוליטיקה

אוכוסטינוס הקדוש בישוף היפו טען כבר לפני 1500 שנה שמדינה ללא צדק היא בסך הכל כנופיית שודדים.

L e s t a t

New member
זה בדיוק מה שאני אומר

וניטשה מעביר את זה בלהט פואטי ב"כה אמר זרתוסטרא".

sagy agamy

New member
עוד

האם משהוא יכול לתת לי מקומות שמתחילים יכולים לפרוץ אילו ולא להפגע פיזית

למעלה