צריך רעיון למתנה

someone123

New member
צריך רעיון למתנה

ידידה שלי מכורה למכונת אספרסו שלה. יש לה יומולדת בקרוב, יש איזה קפה טוב שאני יכול לקנות לה מתנה? איפה? אני מעוניין להשקיע כ-50 שקלים. תודה מראש.

sstern

New member
בבקשה

ניסיתי לסדר לפי סדר של מבחר ולא טעם שהוא עיניין אישי, אכתוב בסוף. לדעתי מקום ראשון במבחר, אילנ'ס, עם 20 סוגי קפה אבל: קצת יקר לדעתי וחלק גדול מהמבחר לא מיועד לאספרסו אלא למקינטות, טורקי ופילטר כך שנשאר לאספרסו מבחר יותר קטן, אבל עדיין לא רע. פאולוס ביפו אוא בחיפה ג'ו קפה בחשמונאים ארקפה ג'ולי (אדריאן) קפה בהוד השרון קופי ביין ארומה כמובן שאין אלו כולם ויש עוד הרבה בתי קפה שמוכרים קפה. לגבי מה לקנות? קנה את תערובת הבית של בית הקפה שהיא הואבת לשבת בו. בברכה - שלמה

sstern

New member
ועוד משהו

למה שלא תקנה לה מקינטה קטנה פלנג'ר שעולה 50 ש"ח? שלמה

carmonle

New member
שלמה ידידי, האדם מכור למכונת אספרסו

מדוע להציע מקינטה קטנה ופלנג'ר ב-50 ש"ח שהם קרוב לוודאי מאיכות נמוכה ביותר. באשר לקפה אני מסכים עם יהודה שהגורם הכי משמעותי לטעם הקפה הוא טריות הקפה! ולכן העדיפות הראשונה היא לקנות מבית קפה הקולה בעצמו. ולא מותגים המיובאים מחו"ל. ערן

הקפה הכי טוב ../images/Emo45.gif

בחודשים האחרונים טעמתי אי סוף טעימות אספרסו וקפוצ'ינו. כולם היו בעלי שם, מקורם איטליה ספרד וישראל, את חלקם אהבתי יותר, את חלקם פחות. חלקם מסופקים לבתי הקפה ע"י המשוקים/יבואנים השונים וחלקם נקלים בבית הקפה עצמו ע"י בעל בית הקפה (כמו בקופי-האוס בדיזנגוף ובאפרטו באבן גבירול). חקרתי יותר לעומק את אופציית הקליה העצמית. גיליתי שכמעט כל תערובת שהרכבתי מוצאת חן בעיני והגעתי למסקנה חד משמעתית שהגורם הכי משמעותי לטעם הקפה הוא טריות הקפה! אי לכך, המלצתי לך היא לקנות מבית קפה הקולה בעצמו. אתה יכול להיות בטוח ששם תקבל את הקפה הכי טרי שאפשר וגם יש להם את היכולת להתאים תערובת וקליה לטמעך האישי (חלקנו אוהבים קלוי יותר, חלקנו פחות). כאמור, אני יודע על קופי-האוס ואפרטו אבל החל משבוע הבא גם בהנרייטה. יום הולדת שמח!

someone123

New member
../images/Emo51.gif לכולם

הנה הסיכום (כדאי להכניס לשאלות נפוצות?!): אילנ'ס פאולוס (יפו) אוא (חיפה) ג'ו קפה (חשמונאים) ארקפה ג'ולי (אדריאן) קפה (הוד השרון) קופי ביין ארומה קופי-האוס אפרטו הנרייטה תודה לכולם על העזרה, אדווח תוצאות לאחר היומולדת.

someone123

New member
סיכום קצת יותר מסודר

אילן'ס (משרד ראשי) קרית עתידים בניין 1 תל אביב 03-6497161 www.ilans.co.il פאולוס ? אווא קפה דרך העצמאות 51 חיפה 04-8663113 www.avacoffee.com קפה ג'ו חשמונאים 99 תל אביב 03-5611690 www.joe.co.il ארקפה 5 סניפים בתל-אביב, רמת-גן והרצליה ג'ולי (אדריאן) קפה הבנים 27 הוד השרון 09-7455521 www.espresso-center.co.il קופי בין 6 סניפים בתל-אביב, הרצליה ורעננה ארומה יש הרבה קופי האוס דיזנגוף 88 תל אביב 03-5258128 אפרטו ? הנרייטה ? אתרים אחרים www.coffeeshop.co.il מכיוון שאני גר באיזור חיפה אני אקפוץ לבקר באווא

למעלה