צריך קצת עזרה

CoupeT

New member
אני אעזור לך בלי ציניות ובלי בדיחות

צור קשר באייסיקיו 39346712

sronis

New member
אני הצעתי לך את זה ../images/Emo13.gif

ולא סתם, ג´רמי קלארקסון העיף ככה ניסאן סאני באחד הוידאואים שלו... רוני

be_roo

New member
אז הנה אולי קצת רציני יותר

רכב כמו הרייסר, זה משהו שחבל לנסות ולשפר. יש דברים שהוא נועד להם ועושה מצויין, ויש דברים שלא כל כך. זה כמו לנסות להפוך דירת חדר וחצי לטירה גותית. תמורת הכסף שחשבת להשקיע, מן הסתם תוכל לקבל הרבה יותר אם תצרף אותו לסכום שתקבל ממכירת האוטו וקנית רכב שעונה על הדרישות המוטוריות שלך, ולא רק שיראה יפה.

sronis

New member
הבחור מבקש קצת רצינות ורוצה לשים

טורבו... נו באמת... זה רציני? בכל מקרה, מה שהכי הפתיע אותי כאן זה לא דווקא שהוא מעוניין לשפר את האוטו שלו מבחינת כוח כי מפריע לו שהאוטו לא סוחב (170 זה לא סוחב? זה יפה מאוד) ולא דווקא העובדה שבימים האחרונים המון אנשים נכנסים לפורום ושואלים על שיפור מכוניות, תסלחו לי, די גרועות, ואפילו לא דווקא העובדה שהוא בכלל חשב על לשפר כזאת מכונית, כי תכלס אם ממש רוצים ואוהבים אוטו מסוים אפשר להשקיע בו עשרות ומאות אלפי שקלים ולהפוך אותו למשהו מטורף, אפילו אם זה יונדאי אקסנט (ברצינות) אלא דווקא העובדה שהוא חושב שהרייסר נראית טוב!! איייייכס, לדעתי אחת מהמכוניות הכי מכוערות על הכביש. ושוב תסלחו לי, זוהי דעתי האישית רוני

be_roo

New member
על טעם ועל ריח

גם בעיני זו אחת הקופסאות היותר מכוערות/משעממות על הכביש

ella3

New member
לא יפה לדבר ככה

אולי תגיד שאתה לא אוהב את האוטו זה בסדר. אבל להגיד שהאוטו מכוער וגועל נפש זה לא יפה מה הוא רצה בסך הכל לשפר את הרכב שלו זכותו. אני מכיר אנשים שאם תביא להם פיאט אונו הם מאושרים אז נכון שהרכב שלו לא יפה אין מה לעשות . אבל לא חשבת אולי שזה במקרה האוטו של ההורים שלו ולו אישית אין כסף לרכב אחר אז אולי ביגלל זה הוא מיתלהב תן לו שיהנה . אני מניאק אם אחרי כל התוגובות שהוא קיבל פה הוא לא הולך ושורף את האוטו תרחמו על הבן אדם. ואני חייב לציין שוב אין לי בעיות אם אנשים יורדים פה על מכוניות רק צריך לעשות את זה ביותר עדינות. לילה טוב לכולם!!!!

ella3

New member
אם כל הכבוד

לי יש מגאן קופה מנוע 2000 שנת 2000 ושיפרתי אותה המון והיא נראית פגז ולך יש מגאן משפחתית ואתה מעוניין לשפר אותה אז בוא אני אגיד לך כמה דברים כל מה שאתה אומר על הבחור עם הסופר רייסר אז אני יכול להגיד עלייך כי עם כל הכבוד המגאן המשפחתית חוץ מהחזית מגעילה אז תאמין לי שלך אין בדיוק זכות לרדת עליו הכב שלך אומנם יותר טוב אבל מבחינת חיצוניות זה אותו חרא ואם אתה מעוניין להפגש איתי ולראות את השיפורים תבוא לרידינג מחר ב-10 ואז לשם שינוי יצחקו עלייך ונראה איך תרגיש

ella3

New member
טעות שלי אני מבקש סליחה

חשבתי שאתה מישהו אחר. יש פה מישהו עם מגאן משפחתית שרצה גם לשפר אז חשבתי שהוא זה בעצם אתה טעות שלי לא להתייחס להודעה הקודמת שלי ושוב סליחה

pro 21

New member
אני זה המישהו האחר

וזה לא סיבה לרדת על האוטו שלי לדעתי המגאן המשפחתית זה אוטו חמוד והצורה שלו חחמודה!!!!!!

עתיד©

New member
וואלה אני משוגע

טחנתי את כל השרשור שיחזרתי ועמלתי קשות ואין פה אחד עם מגאן חמוד...אם אתה מדבר על רוני הבחור הוא בעל 306S16 ושלא יהיו לך טעויות, המגאן שלך היא סתם משפחתית רגילה עם מנוע 2.0L בעיצוב חמוד אין קשר בינה לבין ספורטיביות !! אולי היא יפה, אולי השקעת בה בחצאיות ודיסקים תואמים של בית"ר אבל היא עדיין מגאן קופה והיא עדיין נחותה מהS16 בכל היבט !! יאללה בי אחי - וקח את זה קל

sronis

New member
קודם כל הוא לא הגיב לי, דבר שני

המגאן המשפחתית דווקא נראית טוב, לדעתי. לא כמו הקופה אבל בהחלט בעלת פרופורציות יפות (אני מדבר על החמש דלתות). ומצטער, לרידינג אני לא מגיע, אני מעדיף לצחוק על אלו שברידינג מלבוא לשם... מה לעשות רוני

ella3

New member
ולפי דעתי היא פי שתיים יותר יפה משל

המגאן קופה אני מיתכוון

ella3

New member
כמו שאמרתי

לדבר כולם יודעים תבוא לרידינג ואז נראה מי נחות טוב חמוד שלי ובקשר ליופי הצחקת אותי המגאן פי שתיים יותר מעוצבת מהקופסה הזאת ותאמין לי שבזכות השיפורים שעשיתי אני פותח לה את התחת תבוא לרידינג ביום חמישי ואל תדאג אני הבחור שכולם עומדים ליד הרכב שלו איפה שהאופנועים

roee 1234

New member
לי יש גולף gti שחורה האם זה אתה

עם המגאן הצהובה עם הספויילר הגבוה והחצאית הקדמית כי אם זה אתה אז כל הכבוד אח שלי יש לך מכונית מדהימה עשית אותה פצצה כל פעם שאתה בא לשם אנחנו מדברים על הרכב שלך הוא פשוט יפה אבל גם הגולף שלי יפה ביום חמישי אני בא לרידינג תקפוץ להגיד שלום רציתי בהתחלה לעשות איתך רייס אבל אמרו לי ששיפצת את האוטו סוף הדרך אז תעשה טובה תקפוץ להגיד שלום ואולי נעשה איזה רייס קטן לא על כסף כי אני לא יודע מה עשית לה אבל רק שתדע היא נראית חיה ובקשר למה שאמרו פה על פיזו 306 הצחקתם אותי מגאן קופה מנוע 2000 הרבה יותר טובה מהפיזו הנחותה הזאת ואני מוכן לשים כסף על זה וכמו ש-ella3 אמר תפסיקו לבלבל פה את המוח ותהיו גברים פנים מול פנים כל אחד יכול להגיד שהרכב שלו הכי מהר לכן מי שמספיק גבר לבלבל במוח שיהיה גבר לעשות את זה פנים מול פנים או רכב מול רכב בקיצור אח שלי לילה טוב ותעזוב אותם כולם פה קנאים ופחדנים אני עם הגולף שלי פותח לחצי מהם את התחת ושחכתי לציין סחתיין על האגזוזים ששמת אחד בכל צד אהבתי כמו ב-tt ממש יפה אני רוצה לשים גם אבל אני לא בטוח כל כך שזה שווה לי

wiz

New member
חחח.... ../images/Emo6.gif

אני עליתי על זה כבר ממזמן...
wiz

למעלה