צריך קצת עזרה

aviv007

New member
צריך קצת עזרה

שלום יש לי מכונית דייהו סופר רייסר וזאת מכונית קצת כבדה אז רציתי לשאול אתכם מה ניתן לעשות שהאוטו יסחוב יותר טוב בעליות. תודה מראש.

aviv007

New member
נו באמת.....

קצת רצינות אולי יש דברים שאפשר להוסיף אני לא מתמצא בזה טוב אולי איזה טורבו או משהו כזה?

כRובי

New member
שום בעיה!יש כסף להוסיף טורבו לרכב?

יופי ! אתה בדרך ! בגלל שלהוסיף טורבו לרכב כמו שלך עולה הון וחצי - למה שלא פשוט.. תחליף רכב ?? בשיא הרצינות - למה לבקש מהרכב לבצע דברים שהוא פשוט לא מסוגל ?

aviv007

New member
כי תראה

אני מאוד קשור לאוטו הזה אחלה אוטו לא עשה בעיות במשך 6 שנים ואני אוהב את המראה שלו אבל הביצועים לא משהו .

eyalshaked

New member
אוהב את המראה שלו ../images/Emo35.gif

דייהו סופר רייסר - אוהב את המראה שלו
ואחר כך אומרים לי שאין תרבות מוטורית בישראל
יש לי רעיון מעולה בשבילך , משהו פצצות, אני לא יודע איך לא חשבו על זה עד היום - שים לב זה מסובך: תקדח חור בקוטר 10 מ"מ באגזוז של האוטו שלך (אזהרה: שיפור זה עובד רק בדגמי סובארו ג´סטי דייהו סופר רייסר ויונאי אקסידנט)

costaet

New member
../images/Emo98.gif

כמו שהציעו לי פעם בקשר לאותו דבר ליודאי אקסידנט... קח קטפולטה ממש גדולה וזה יטיס אותך ב130 קמש כל עליה שתרצה...

Alfa156 GTA

New member
למה יש אפשרות בשבילך,

קח את הרכב לארה"ב,איטליה,טורקיה. תגיע למכון שיפורים. תבקש שיפרקו את כל הרכב, אני מתכוון כ-ל הרכב, כולל מכלולים,חשמל,מנוע,ה-כל!!!!! תקנה טויוטה סופרה,או משהו בסגנון,תבקש שיכניסו את כל מה שקנית במיקרוגל שלך (סליחה רכב שלך...), וואללה.....ביצועים מעולים באותה קופסא. Alfa156 GTA מצחיק, בעצם...השילדה לא תחזיק מעמד...סליחה תשכח מזה... הפתרון הוא לבדוק את הרכב בתור צוללת, רק לים.

costaet

New member
../images/Emo5.gif

מה נפח המנוע??? אני וחבר שלי נסענו ב-145 והאוטו מתפרק!!!!!!!!!! חוץ מזה שהוא לא יכול יותר (נפח מנוע 1500 ,לא יודע כמה סוסים) זה פשוט בלתי אפשרי!!!!!!

aviv007

New member
תאמין לי

נסעתי 170 , כן 170 ב שש אלף סל"ד כמו גדול אבל האוטו שמור אבא שלי שומר עליו כמו לא יודע על מה .

© DrorZi

New member
נו אז לא חסר לך כח עם הוא עשה 170

ענו לך ברצינות גמורה, תחליף רכב.
דרור זי.

costaet

New member
מצטער...

אני וחבר שלי נסענו על הרייסר לא סופר רייסר. אז אני מצטער בקשר למהירות (אבל למהירות כי כל השער אותו דבר)

Alfa156 GTA

New member
תפסיק לקשקש טוב? וחוצמזה

אמרת ששום דבר לא התקלקל לא ? אז הנה, הספידומטר שלך לא עובד.

aviv007

New member
../images/Emo160.gif

אל תאמינו אני לא בא להתווכח עם אף אחד מה שתגידו , אולי באמת הספידומטר משקר אבל זה מה שהיה ואכן היתה ירידה קטנה.

aviv007

New member
...................................

ירידה קטנה , כביש טבריה- נצרת.

costaet

New member
עזבו שטויות

אותו כזה קונים בשביל להגיעה ממקום למקום, לא בשביל להנות מהנסיע.

למעלה