צריך קצת עזרה

גרמי

New member
רועי חמודי....

בוא עם הגולף הפותחת שלך לאחד מתחרויות הג´ימקאנה של מישל גדז´ ונראה למי בדיוק תפתח את התחת..... ניחוש שלי - גם 306 עם מנוע 1.4 תגרום לך להראות כאילו אתה בפיאט 127...

be_roo

New member
אוי ואבוי ../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif

אמרו לי שהאוטו שלי מכוער
איזה עלבון
וגם אמרו שהוא נוסע פחות טוב מ-248 דגמים אחרים של מכוניות
איך אני אחיה עם חוסר הכבוד הזה
יש מה לעשות
אני אלך לרידינג וארביץ לכולם עד שהם יודו שהאוטו שלי הכי יפה בעולם ואז אני גם אתחרה עם כל אחד ואחד ביחד ולחוד, מעמידה ובגלגול, כי אין שום סיכוי שבעולם שלמישהו יש מכונית יותר מהירה משלי
אני אראה להם מה זה

שפיות נורמאלית

איי....אני כל כך צחקתי כשקראתי את התגובה שלך. ג-ד-ו-ל
נחמד לדעת שנישארו כאן עוד שפויים.

be_roo

New member
שפיות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איפה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif הרגע עברה...

sronis

New member
שיר, אני ואת ביחד נבוא לרידינג

ונפתח לכולם שם את הצורה, נראה להם שפז´ו 306 יותר טובה!! באמת כולם פה מדברים כל הזמן אבל אין להם ביצים להוכיח שהם גם יכולים (ללחוץ על הגז ולהעביר הילוכים כמובן) בעל המגאן קופה ובעל הגולף GTI - רייסים תחפשו במקום אחר, כאן לא תמצאו אותם. לדעתי האישית אתם שני מפגרים, אם אתם חושבים שמהפורום הזה יצאו לכם רייסים, או אם אתם חושבים שאכפת לנו בכלל שגולף GTI משופרת לוקחת יונדאי אקסנט 1.5 אוטומטית ושמגאן קופה צהובה גוזרת מגאן 1.6 מליסינג. רוני

clubhead

New member
נראה לי שהוא דיבר על סופר רייסר

לסופר יש מנוע בעל 100 כ"ס ולישנה 80. גם הסופר יותר גדולה ודי שונה מהרייסר במראה

woodwind

New member
אם כבר מזכירים אקסנט

ראיתי אתמול בטכניון אקסנט "משופרת" בג´נטים, ספויילרים, מדבקות turboוהשוס הגדול... סמל של V6 שנגנב כנראה מסונטה או משו כזה. מעניין מה בפיין טיונינג היו אומרים עליה...

be_roo

New member
מי אמר שאי אפשר לשפר אקסנט ../images/Emo13.gif

רק המדבקה של טורבו מוסיפה 2 כ"ס והסמל V6 עוד 1 לפחות.

גרמי

New member
תוריד משקל מיותר../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

תוציא את כל השטיחים, חיפויים, בידודים, ריפודים, ידיות אחיזה, תאורת פנים, ואם אתה לא צריך את המושב האחורי, תוציא גם אותו. תעיף גם את כל השטויות מהבגאז´ ותאי הכפפות. תוותר גם על הרדיו טייפ ועל הרמקולים (בדקת פעם כמה שוקל המגנט בכל רמקול?), ותגלה שכל זה יוריד לך לפחות 100 ק"ג, מה שייתן לך שיפור מורגש בסחיבה של האוטו. כמו כן תוודא שהפילטר אוויר נקי, שהפלאגים טובים ועם מרווחים נכונים, שמערכת הדלק נקייה ומכוונת כראוי, שחוטי ההצתה במצב טוב וכו´.

למעלה