צריך עצה

anonymous720

New member
צריך עצה

איך ניתן לבקש מבחורה (שלא נמצאת איתי בקשר ברגע זה) סליחה בצורה לא מעיקה או מוזרה? אני לא רוצה לחזור אליה או להמשיך להפגש איתה, אני רק רוצה לבקש סליחה על משהו רע שעשיתי ואני יודע שהיא והמשפחה שלה לא רוצים שאני אתקשר. אני מחפש דרך שתגיד שאני מצטער על הכל ושאני אפסיק "להטריד" אותה.

sweetdreams

New member
שמע, לא יודעת מה עשית לה..

אבל אם אתה כל כך מתחשב אז המעט שאתה יכול לעשות הוא לכבד את רצונה אם היא לא רוצה לדבר איתך, ולא להטריד אותה (ואני אוותר על המרכאות, ברשותך..) כל כך משגע אותך? תשלח לה הודעת SMS "אני מצטער על הכל ואפסיק להטריד אותך", וזהו.. למרות שגם על זה הייתי מוותרת במקומך..

sh53

New member
../images/Emo45.gif

גם אם תשלח לה SMS, אני מניחה שהיא לא תאמין לך ולא רוצה לשמוע ממך, אז המשך הלאה בחיים, הפק את הלקחים הרצויים ועל תחזור על הטעויות שעשית.

את הסליחה ממנה...

אתה יכול לבקש בלב...בתוך עצמך. סליחה ממנה לא תעזור לך לסלוח לעצמך...זה רק אתה שצריך. על אחת כמה וכמה...אם אינך רוצה יותר קשר. רק דעתי כמובן

h a l o o

New member
אולי אני הצדיק היחיד בסדום ?

תבקש סליחה ! כן, אולי היא לא תאמין... כן, אולי היא תחשוב שאתה אפס, כן, אולי זה איפה יפר את שלוותה וכן, אולי קשה לך קצת... אבל תשלח לה הודעה שאתה מבקש סליחה על מה שעשית לה, שאתה מקווה שהיא תסלח, שלא תתריד אותה יותר, שאתה לא מצפה לתגובה ממנה, רק רוצה לבקש סליחה וזהו. אם בנאדם עושה משהו רע... המעט שהוא יכול לעשות זה להגיד סליחה !

למעלה