צריך עצה

s0sem1

New member
צריך עצה

הממ בצער רב אני נאלץ למסור את הקלאסית שלי לסטאפ..למי הכי כדאי לתת? כלי זבל? וכמה זה עולה בערך?

s0sem1

New member
אממ

ככה המורה שלי אמר:) הוא אמר שהיא מזייפת .. ושהכי טוב יהיה למסור אותה לסטאפ.. ...החיים קשים

The Exorcist

New member
הדבר היחיד שיכולים לעשות לך

זה להחליף את המפתחות ולשייף קצת את השריגים.

Jesus Wept

New member
בדיוק...

פלוס מקסימום לשייף את הפלסטיק הלבן בקשר כדי להוריד את האקשן ולמנוע זמזום יש המיתרים.... ואת זה אפשר לעשות לבד בעלות מינימלית.

s0sem1

New member
אממ

אז זה פשוט אומר שיש לי גיטרה דפוקה? חשבתי היא לא כזאת נוראה..אדמירה פאלומה..

Jesus Wept

New member
דווקא לא...

אדמירה זו אחלה חברה לקלאסיות.. אבל יכול להיות שלא התנהגו אליה יפה, ובכלל זה היא נשמעת ככה. גיטרה זה כמו אישה: תטפל בה כמו שצריך, והיא תענג אותך כל פעם כש"תפרוט" עליה, תזניח אותה והיא תמרר לך את החיים....

Sham 69

New member
מעניין מאוד ..

הבאתי את הגיטרה שלי לתיקון ביום שישי .. והמוכר בדיוק אמר לי "גיטרה זה כמו אישה: תטפל בה כמו שצריך, והיא תענג אותך כל פעם כש"תפרוט" עליה, תזניח אותה והיא תמרר לך את החיים.... " .. בדיוק באותן מלים .. ממה שאני זוכר.

s0sem1

New member
בלע

אממ...דוקא התנהגתי אליה מאוד יפה..אני כל הזמן מאכיל אותה ומלטף אותה.. כאילו..לא עשיתי לה שומדבר רע :(((

The Exorcist

New member
לי נראה שהבעיה היא בכלל

במפתחות המכוונים.. תנסה להחליף את הברגים הקטנים על הראש בברגים יותר ארוכים (אתה חיב יותר ארוכים בשביל שזה יתפוס בעץ) ובאמת עוד לא הבנתי מה הכוונה בלזייף...איך גיטרה יכולה לזייף? יכול להיות גם שהוא בכלל לא מכוון אותה טוב. תנסה גם להחליף מיתרים.

s0sem1

New member
אממ

אני ינסה להחליף תשלושה טרבלים..הם הבעייתייים..אולי זה יעזור תודה אני שחר דרך אגב:) שלוווווווווווווווווווווום

למעלה