צריך עצה...

Black Hawk

New member
צריך עצה...

איפה ברחובות אפשר להשיג בגדים יפים במחירים בינוניים? כי למשל, יש את קסטרו מן שהם חנות עם בגדים ממש יפים, אבל המחיר לסריג פשוט שם הוא 200 ש"ח. ועוד דבר, האם כאוס עונה על דרישתי?

chicolico

New member
אז ככה...

אני הייתי ממליץ לך דבר ראשון על קסטרו-מן כי יש שם דברים באמת יפים ואני קונה שם המון למרות המחיר הגבוה כי.... אין לי ממש ברירה (אין הרבה חנויות לגברים - במקרה ולא שמת לב). בנוגע לכאוס: אפשר למצוא דברים יפים וגם יפים מאוד אם תחפש היטב בין ערימות הבגדים המוזרים שיש שם אבל המחירים ממש לא משהו, אפילו יותר יקר מקסטרו-מן... חוץ מאלה יש לך את פוקס וטי אן טי, ששם יש דברים די פשוטים ולא משהו אבל אם תחפש טוב אולי תמצא - המחירים שם די טובים....

../images/Emo41.gifעצה...../images/Emo41.gif

דווקא ידיד שלי קנה בפוקס סריגים ממש יפים לטי אן טי אל תכנס... ראה הוזהרת חנות ש-כ-ו-נ-ה! חוצמזה בקסטרו מן המחירים לא כ"כ יקרים יחסית... בגולף אני ממש בספק אם תמצא משו שיתאים לגיל שלך... אבל פתחו עכשיו זארה בקניון... יש שם גם בגדים לגברים? כי אם כן אז זה צריך להיות במחירים סבירים:)
לאב יווווו

chicolico

New member
כן, נכון איך שכחתי...

תודה לסנדרה....
ממש כדאי לך לקנות במחלקת הגברים של זארה. יש שם דברים יפים, מיוחדים (כי זו אופנה ספרדית וזה לא כל כך דומה לבגדים שמוכרים פה - הסגנון יותר אירופאי...) וממש ממש לא יקרים... אני קניתי מלא דברים שם השנה לחורף הזה... מומלץ!!!

למעלה