צריך עזרה :)

• פותח הנושא Acct
  • פורסם בתאריך

Acct

New member
צריך עזרה :)

אהלן :) מצאתי עבודה בתל אביב וגם ממשיך את לימודיי בעיר. אני רוצה לשכור דירת חדר, חדר וחצי או דירת סטודיו. בעקרון, מחפש דירה טובה ובמקום טוב.. בתל אביב או ברמת גן באיזורים הקרובים לתל אביב אמנם אני מהמרכז, אבל לא מכיר בכלל את תל אביב ואיזורים של ר"ג הקרובים לת"א מהם האיזורים שכדאי לי לחפש בהם, ומהו המחיר הריאלי לדירה כזו? תודה :)

D amaged R oses

New member
ממ איך זה קשור לביסקסואלים? D:

כאילו.. יש לנו חוש אבחנה יותר טוב בדירות או משו? תתקשר לתיווך, תסתכל בעיתון, תדבר עם חברים.. לא בעיה.

D amaged R oses

New member
עדיין חבוב;)

זה לא שיש לנו חוש מיוחד לדירות או משו.. אולי רנצ'וק או חניתה[איפה היא נעלמה בכלל?!?!?] יודעים משהו ויכולים לעזור.. בעיקרון, כמו שאמרתי.. עיתון , חברים, תיווך D: [זה לא כאילו מי שימכור לך את הדירה יגיד לך "אתה הומו? אין דירה"]

אז מה.. בא לו לשאול תיהיו חמודים חח

בהצלחה נשמה... =] (לכי תדעי אולי יש לו מטרות אחרות)

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif חמודה,

הוא לא פנה אלינו כאל ביסקסואלים שמומחים בדירות הוא פנה אלינו כאל קבוצה שהוא מרגיש שייך אליה ורצה להתייעץ ולהיעזר בה.. חבל להגיב ככה ;]

D amaged R oses

New member
לשתיכם! אני כן נחמדה D:

בכלל אין לי בעיה עם זה שהוא שאל.. אבל בכ"א מידע כזה אפשר למצוא טוב יותר אצל אנשים שמתמחים בזה וכאלה..

soul on fire

New member
תחפש בהומלס

לפעמים יש שם מציאות... וראיתי על בתיווך בן-יהודה {לייד בית אלעל} כל מיני שלטים על דירות חדר.. תחפש יותר לעומק תימצא...

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif בעקרון..

אני עד לא מזמן חיפשתי דירה בת"א גם.. והיה לי מאוד קשה למצוא גם כי המחיר יקר וגם כי מאחר והביקוש עצום קשה מאוד למצוא לדעתי תחפש בכללי דרך האתרים השונים [יד שניה, הומלס וכו'] ותשווה מחירים ואז תדע הכי טוב.. בקשר לאיזה איזורים הכי טוב?.. תלוי בך.. תלך למקומות תראה ותחשוב אם אתה רואה את עצמך גר שם.. זה מאוד אינדיבידואלי.. אני למשל לא אכפת לי לגור בפלורנטין.. ויש אנשים שלא יגורו שם בחיים .. ככה שזה מאוד תלוי. בהצלחה בכל אופן ותעדכן!

למעלה