צריך עזרה..

Whos To Say

New member
צריך עזרה..

כמה אנשים עומדים לצאת להביא אוכל.. FINN: I've got shotgun. COLIN: No you don't. You're driving. FINN: I can reach over to steer. איך לתרגם?

morini77

New member
בנות גילמור!../images/Emo39.gif

call shotgun זה: אני יושב קדימה!

Whos To Say

New member
אכן בנות גילמור..

אבל מה עם ההמשך?.. (אגב, זה פרק רביעי כבר.. הקצב שלי עלה..)

morini77

New member
כל הכבוד לך!

סוף סוף מישהו לחלוק איתו את העול אחרי עונות של תרגומים של הסדרה הזאת. פין: אני יושב מקדימה! קולין: לא, אתה לא. אתה נוהג. פין: אני יכול להושיט יד ולנווט/לנהוג/לכוון.

nurithy

New member
שימו לב!

האתר torec שהאדון הנכבד טוען שהוא מתרגם עבורו הוא אתר פיראטי, כלומר אתר גנבי סרטים. בארגון אמל"י נלחמנו מלחמת-חורמה באתרים האלה והגשנו תלונה במשטרה, שטופלה מיד. הם גונבים סרטים מהרשת וגונבים עבורם תרגומים קיימים ומעתיקים אותם במלואם כולל שם המתרגם. אלפי(!) תרגומים שלי ושל חבריי, ואולי גם של מישהו מכם, הועתקו כך, כמובן ללא רשות וללא פיצוי. אני עצמי, לצורך התלונה במשטרה בשעתו, בדקתי ומצאתי כ-850 סרטים מועתקים ומהם כ-300 שלי, וזה היה כבר לפני שלוש שנים. בפורום הדיוור שלנו, מתרגמי הכתוביות, האתרים האלה מוחרמים. כנ"ל בפורום תרגום ועריכה בנענע ובוודאי במקומות נוספים. אני ממליצה לנהוג בהתאם, ולמרות המקובל עלינו, לא לעזור. אל תתנו יד לגניבה הזאת. נורית יהודאי

hazelnut

New member
../images/Emo45.gifמחיתי נגד תופעה חמורה זו בעבר

בפורום זה, ואף אני רואה "פנים מוכרות" מאותה הפעם ששום דבר לא מרתיע אותן

d a p h n a

New member
../images/Emo45.gif בדיוק רציתי לומר...

שמדובר על אתר של כתוביות פיראטיות.

Eldad S

New member
אצטרך את עזרתכם, להבא,

אם אתם מגלים בפורום אחד מן המתרגמים עבור אתר פיראטי שכזה. תוכלו לעדכן אותי באימייל, כדי שאטפל בעניין.

Whos To Say

New member
אני רק לא מבין משהו..

עצם זה שמצאת כי האתר גנב לך תרגומים, איך הוא מתקשר לבקשתי?

august west

New member
ההמשך

אני יושב קדימה לא, אתה נוהג! אני יכול להחזיק את \ להגיע עד ההגה מצד ימין

liorasar

New member
אלדד והחברים הצילו :)

אני מכניסה הודעה. מקישה. אומר לי המחשב: בדף שנכנסת אליו חלה טעות \ או תקלה. נסי שוב.(וההודעה הזו היא הודעה של תפוז). טוב. אני פותחת דף נוסף של אקספלורר ומציצה בפורום ומגלה שההודעה שלי *כן* נכנסה לפורום. אני מנסה לענות דרך ההודעה של הדף הנוסף של האקספלורר אך הדף ההוא משותק (אולי כיוון שהדף הראשון טוען שיש תקלה). אני סוגרת את שני הדפים של תפוז ואז שוב מעלה את תפוז ואז מגיעה אליכם. זה קרה לי מאז שמחקתי את כל הקוקיות שלי בTEMP ובעוגיות ובאיפה שלא יהיה. תחילה הוא כלל לא הכיר אותי - המחשב - ומזל שזכרתי את הכינוי שלי ואת הסיסמה שלי. כעת הוא מכיר אותי אך טוען לתקלות מתקלות שונות. שבת שלום

Eldad S

New member
ליאורה, כשאת מקבלת הודעה

שחלה טעות, נסי לפתוח דף חדש של הפורום, ולוודא אם ההודעה בסופו של דבר עלתה. ברוב המקרים לאחרונה היא אכן עולה, למרות ההודעה. אני עושה כך, וממשיך לקרוא ולכתוב הודעות מן הדף החדש של הפורום. הייתה בעיה בשרתים של תפוז, ואני מקווה שהיא הולכת ונפתרת. בכל אופן, אם מקבלים הודעה ש"חלה טעות בדף שניסית להגיע אליו" - לא לנסות להעלות את ההודעה מחדש, אלא לבדוק במסך חדש של הדפדפן אולי ההודעה בכל זאת עלתה.
עצה: יש לנו בתפוז פורום מס' 10 - פורום התמיכה בתפוז. אפשר לשאול שם שאלות על תופעות מוזרות בתפוז, על בעיות וכו' (ואת יכולה להתעדכן שם גם על בעיות של אחרים - לראות אם ישנם גולשים אחרים עם בעיות דומות לשלך, וכיצד הם פתרו אותן).

liorasar

New member
תודה. כעת זה בסדר אבל יש

להודיע למתכנתי השרתים שעדיין הדף עולה שנייה אחת או שתיים לאט יותר מכפי שהיה עולה פעם.

august west

New member
No, no, no!

I've got shotgun או I call shotgun זאת אומרת, אני "מזמין" את המושב הקדמי בצד ימין, איפה שהיה יושב האיש עם הרובה כדי להגן על נהג העגלה עם סוסים במערב הפרוע

Y. Welis

New member
לא בדיוק, אלא לצד הנהג

המקור לביטוי (נדון כאן בעבר) לקוח משיירות העגלות בימי המסעות מערבה באמריקה: לצד הסייס היה יושב בחור עם רובה.

למעלה