צריך עזרה

daimond

New member
צריך עזרה

אני נמצא בקורס בטכני בחיפה מקום מסריח ישן ודפוק אנחנו מתקלחים במים קרים בלבד כי אין מים חמים. האם זה נכון שהצבא חייב לתת לחיילים מים חמים ומה כדאי לי לעשות?

Jane_Lame

New member
לך לחנ"תר שלך

הוא ממלא כל יום דו"ח תקלות. המגורים צריכים להיות במצב של 0 תקלות תמיד, ואני יודעת שאצלנו אם אחד הברזים לא עובד תוך 24 שעות מתקנים. לא ידוע לי אם זו חובה או לא לספק לכם את המים החמים. אצל אימי בטירונות במאה הקודמת לא היו מים חמים, כולן קיבלו דלקת ריאות ונשלחו הביתה עם גימ"לים, כך שלא כל-כך רע.

daimond

New member
העניין הוא...

הם יודעים שאין מים חמים זה כבר הרבה זמן ככה אבל הם אומרים שאין מה לעשות ואם לא הייתי ברור מספיק אז ככה: זה לא שהמים החמים נגמרים בדוד פשוט רק ברז אחד נפתח והוא של מים קרים וזה בכל המקלחות והכיורים במגורים שלנו אסרו אלינו ללכת למגורים אחרים להתקלח.

skyhawlk

New member
מנסיון של שוחר לשעבר (כרגע במיל.)

מנסים\בוחנים את כושר העמידה שלכם בתנאים "לא נוחים" - זה הכל
. לא תצליח להוציא "מהם" מים חמים. המים החמים יחזרו כאשר המבחן יגמר (בדרך כלל מישהוא מוציא את העצבים שלו על מתקנים כגון אסלות או ברזים וזה גורר עונש קולקטיבי שהוא גם "מבחן סיבולת". עם התפקיד חשוב לך, נסה להסתדר עם התנאים הקיימים.

iknowit

New member
שלח קבילה אנונימית לנקח"ל

(נקח"ל = נציב קבילות חיילים)

זה ממש לא משנה...

כשאני קבלתי בעבר, לא נתתי אף שם של מפקד, אלא פשוט את הבסיס שבו אני נמצא, ותוך כמה שעות קיבלתי זימון למב"ס לשיחה איתו על הקבילה.

יניב100

New member
עזרה

החוק בצבא אומר שלפחות פעמיים בשבוע צריכים ליהיות מים חמים.זה בדוק. תקבול אין ברירה.את מי זה כבר סיפור אחר.אפשרות נוספת לפנות למב"ס.

למעלה