צריך עזרה...

ygalshan

New member
צריך עזרה...

האמת שאני לא יודע מה לעשות... ברגע של גילוי לב... ידידה שלי (לסבית) סיפרה לי שהיא מנוצלת מינית פעם בשבוע ע"י בחורה אחרת שמאיימת עליה שאם היא לא תספק את הסחורה... היא תספר לאמא של ידידה שלי שהיא לסבית... לאן פונים במקרים האלה???? היא ממש מפחדת... היא לא מוכנה לצאת עדיין מהארון... לאיזה גוף פונים במצב כזה? תודה

לא פשוט.

אני מציעה שהיא תפנה למרכז לנפגעות תקיפה מינית,אפילו בטלפון 1202 זה לגמרי חסוי.הם יעזרו לה. ואתה?אתה פשוט תיהיה שם בשבילך.היא זקוקה לך...

Tinkerblack

New member
עוזרים שם רק לאנשים שמעל גיל 18

לא יודעת בת כמה היא אבל עדיין... בקושי הסכימו לדבר איתי, אבל מכיויון שאמרתי בת כמה אני רק אחרי איזה 10 דקות אז היא המשיכה לדבר איתי

עכבר אטום,צריך עזרה.

באמת?חייב להיות מקום לקטינים שזה חסוי.אולי לעכבר תיהיה תשובה. אגב,אני מתגעגעת נשמה,מקווה שאת שורדת ו`HOPLLES` שלחה לך אי.סי.קיו. היא רוצה את המספר שלי,את יכולה לתת לה אותו. את בסדר חוץ מזה?

Tinkerblack

New member
אני לא בבית אז המספר שלך בבית שלי

אני כרגע פשוט בעבודה. בינתיים אני בסדר אתמול הייתי במצב נורא ממש נורא, נכנסתי לסרטים ולפלאשבקים בבית של חברה שלי, היו שם כמה בנים ולא יודעת למה פתאום הם הזכירו לי הכל. והתחלתי לבכות ואף אחד לא הבין אותי וחברות שלי באו אליי ואמרתי להן לא לגעת בי... בנוסף לכל אחרי זה חברה שלי המפגרת אמרה משהו והזכירה ת'מילה אונס. ועוד פעם נכנסנתי לפלאשבקים שלי...

ygalshan

New member
היא מתחת לגיל 18...

אמא שלה חולה ואין לה כ"כ אבא... לא יכול להיות שאין מקום לתמיכה בשבילה... ו.. מה המס' של המוקד?

....

וואו...כ"כ הייתי רוצה להגיד משהו לתת לך איזה עצה אבל אין לי שום מושג מה לעשות במקרה כזה. אני מציעה מה שכבר אמרו לפני להתקשר למרכז סיוע עד כמה שידוע לי הם מטפלים גם מתחת לגי 18.(אני התקשרתי בגיל 13 וכמה חודשים ואמרו לי שמתחת לגיל 13 הם מפנים לאל"י).

ליאללל

New member
הגבנו לך

גם בפורום להיות הורים... מקווה שהיא תסכים לקבל עזרה. בהצלחה וכל הכבוד על האיכפתיות

למעלה