צריך עזרה

Thanos

New member
צריך עזרה

שלום, ברצוני לזמן או את סמאל או את קת'ולהו, מישהו יכול לעזור לי (ז"א להביא לי עצות ודרכים לזמן אחד מהם)? תודה מראש

Thanos

New member
מכיוון

אם קת'ולהו או סמאל יזומנו זה יהיה טוב כי הם יגרמו לכך שיהרגו מלא אנשים ויעשו אנרכיה ויהיה צדק בעולם. אין לי לצערי נסיון וידע בזימוניפ, לכן נכנסתי לפורום ע"מ לקבל מידע.

אז הנה קצת מידע:

וידע במאגיה יש לך? לנסות לזמן ישות כלשהי מיד על ההתחלה, זה בערך כמו לנסות לפתור אינטגרל כפול בלי לדעת לעשות פעולות כפל. "אם קת'ולהו או סמאל יזומנו זה יהיה טוב כי הם יגרמו לכך שיהרגו מלא אנשים ויעשו אנרכיה ויהיה צדק בעולם" מה אני אגיד לך, סרטי וספרי אימה הם לא בדיוק המקום הכי טוב ללמוד ממנו מאגיה. במיוחד לא על מה שדים וישויות כאלה ואחרות יעשו או לא יעשו. ובקצרה - אתה טועה.

Thanos

New member
אולי אני טועה

אבל אתה לא תיקנת אותי רק באת והטחת בי את ההחלטה השרירותית הזאת שלך. זה נורא קל לזלזל באנשים שפחות מבינים בך ולא לחלק את חוכמתך ע"מ שתוכל לזלזל בעוד אנשים בעתיד. אם אתה יכול לעזור לי וללמד אותי מה הם יעשו אני אשמח.

ToryMaster

New member
../images/Emo4.gif

אני באמת לא רואה איזו החלטה שרירותית הוא הטיח בך, ואיפה ראית זלזול. בהודעה שלו אילן כן הסביר כמה דברים, אם כי לא הכל. אנחנו לא מזלזלים בכאלו שמבינים פחות מאיתנו, כולנו היינו כאלה פעם

ללמד אותך אני לא יכול.

אבל להפנות אותך למקורות בהם תוכל ללמוד בעצמך, את זה אני כן יכול לעשות. ראשית, אתה מוזמן לעיין במאמרי הפורום, אם לא עשית זאת עד כה, כדי לקבל מושגים בסיסיים במאגיה. לאחר מכן, אתה מוזמן לעיין במאמר המקושר, אשר עיקרו הוא בשיטת זימון הקרויה "גואטיה", אם כי אפשר להשליך ממנו גם לשיטות זימון אחרות. בסוף המאמר ישנה הפניה למקורות נוספים.

למעלה