צריך עזרה

צריך עזרה

כשאני משדר את התוכנית שלי בבלוגtv אני לא מצליח להשמיע מוסיקה וגם לדבר במקרופון בו בעת, כלומר או שהמחשב שלי משמיע מוסיקה או רק אותי מדבר וזה מבעס מאוד. משהו יכול לעזור?

מה לבדוק, תדריך אותי אחי.

אני כבר בדקתי 20 פעם, בהתחלה לא היתה בעיה, אבל פתאום לא מצליח לשדר מוזיקה, אני לעצמי שומע אבל לא שומעים אותי וזה מבעס

F00D Is G00D

New member
מממ

לפי מה שאתה כותב את פועל עפ"י נהול 7248 אז אין ברירה. ותזכור גם את הצד האטי של גניבת זכויות יוצרים

sexylaala

New member
יא מתחזה ....

אני סקסי לאללה ולא כתבתי את ההודעה הזאת.... יש כאן אדם שמתחזה לי ואין לי מושג למה הוא עושה זאת....

חתיכת פרנואיד למה לי להתחזות לך

תשמע גבר, אין שום סיבה בעולם שאתחזה אליך, כנראה שבחרנו ניקניים דומה, וממש לא בכוונה, אני בעברית ואתה באנגלית, לא מכיר אותך ולא רוצה להכיר אותך, אם רע לך עם זה, תחליף ניק. למה שארצה להתזות לך גבר? אני יותר יפה, יותר חתיך וגם פחות פרנואיד ממך. ביי

sexylaala

New member
עצוב שיש אנשים כמוך

אין לי עניין להתעסק עם יצורים נחותים כמוך .... אתה חושב שאתה מיוחד? אתה סתם אחד. (אל תגיב אפילו ...) ומי רוצה להכיר אותך יא חתיכת מסכן עם נטיות נרקסיסטיות... לך למילון ותבין תפירוש...אתה צריך לחפש באות נ'...אהה סליחה לפני זה... מילון זה הספר הגדול שקנו לך ליום ההולדת האחרון נו.. זה הדבר הזה שאתה תולש ממנו דפים כדי לקצקץ תפרחים לעישון הבא שלך.... תתעסק עם אנשים בעלי איי קיו דומה לשלך, תוכל למצוא אותם מבקשים שקל ברמזור.... ובפעם הבאה שאתה מגיב על מסר תעשה זאת בצורה חברית ומכובדת אף אחד לא אוהב שמכנים אותו בשמות . אם היית משמיט את הארס מהתגובה האחרונה שלך הייתי מעריך זאת ומתנצל על הטעות (להתנצל זה לבקש סליחה ....) אז שיהיה לך יום טוב " ג ב ר " (חחחחחחחח).

למעלה