צריך עזרה

מצב
הנושא נעול.
בתגובה לארז

אני סתם אחד. נסעתי איתו כמה פעמים
לפני כמה שנים. אבל מזמן לא נסעתי איתו. נדמה לי שהוא גם היה עובד במוסך או משהו כזה ? אני ממש לא בטוח... ממה שאני זוכר הוא בן אדם ממש נחמד. אני חושב שכיף לך להיות הבן של אדם נחמד שכזה. נכון ?
בתגובה לארז
שמחתי מאוד לקרוא את הודעתך הנ"ל כן אבא שלי הוא אדם נחמד מאוד ואדיב לכל נוסע יכול להיות שנסעת איתו לפני כמה זמן בקו 17 ולא הוא אינו עובד במוסך הוא עבד בצעירתו במוסך שיכון וצ.ד תודה על המידע רק אם תיתן יותר פרטים על עצמך אני ישמח לשמוע מי אתה

ארזS

New member
ל"משוגע על אוטובוסים"

בתגובה לארז
שמחתי מאוד לקרוא את הודעתך הנ"ל כן אבא שלי הוא אדם נחמד מאוד ואדיב לכל נוסע יכול להיות שנסעת איתו לפני כמה זמן בקו 17 ולא הוא אינו עובד במוסך הוא עבד בצעירתו במוסך שיכון וצ.ד תודה על המידע רק אם תיתן יותר פרטים על עצמך אני ישמח לשמוע מי אתה
ל"משוגע על אוטובוסים"
יש לי קצת בעייה (מכל מיני סיבות אישיות) למסור פרטים אישיים על עצמי בצורה פומבית כאן, אבל אם ניפגש פעם במפגש של הפורום נוכל לשוחח ולהכיר. שיהיה לך חג שמח ושבת שלום.

אנא רכז את כל ההודעות בשרשור אחד

כן אני הבן שלו מי אתה?
אנא רכז את כל ההודעות בשרשור אחד
כי אתה דוחף אחורה הודעות מאוד חשובות של גולשים אחרים. כבר ביקשתי מקודם ואתה מתבקש לעשות סדר. תודה. כל ההודעות של דן יכולות להיות תחת שרשור יחיד.

המספר הפנימי של הניידת הוא 9068

לידעתכם
השבוע החליפו את הסדנה הניידת באיזור הכרמלית עד עכשיו עבד שם סדנה מסוג האוטובוסים של 3251 וכאלה היא הייתה 9251 ועכשיו החליפו אותו באוטובוס מאן ממוזג שמספרו9968 אני חושב צבע בצבעים של נידפלור כחול למטה ולבן למעלה בקיצור עשו אותו ממש יפה מס' בקו היה 3968 אוטובוס ממש יפה
גם 3967 הפכה לניידת - 9067, אך היא צבועה במבעי דן הישנים. שתיהן מצטרפות לניידת החדשה - 9881 (לשעבר 3881).

9881 בצ.ד. מקדימה - 40-221-59

גם 3967 הפכה לניידת - 9067, אך היא צבועה במבעי דן הישנים. שתיהן מצטרפות לניידת החדשה - 9881 (לשעבר 3881).
9881 בצ.ד. מקדימה - 40-221-59
כאן בדיוק סיימו לאבזר אותה, ועוד לא היה לה מס' פנימי.

oren*

New member
שלום משוגע וברוך הבא לפורום.

צריך עזרה
מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לקדם את האוסף האוטובוסים הענק שיש לי בבית ושאני אוסף אם מישהו יכול לתת לי אתר או מס' טלפון או מקום אני ישמח תודה
שלום משוגע וברוך הבא לפורום.
להבא הימנע מפתיחת מספר הודעות חדשות באותו עמוד, אלא הצב את הודעותייך כתגובות אחת לשניה. כמו כן במקום לפתוח הודעה חדשה לכל עידכון - נסה לאסוף אותם להודעה מרכזית פעם ביום. חג שמח

ואיך אתה בונה אותם

צריך עזרה
מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לקדם את האוסף האוטובוסים הענק שיש לי בבית ושאני אוסף אם מישהו יכול לתת לי אתר או מס' טלפון או מקום אני ישמח תודה
ואיך אתה בונה אותם
גם לי יש מספר נסיונות בינתים אני בוחן אפשרות של להשתמש בעץ כי לא מצתי חומר אחר אז מנסים וזה מאוד קשה ויש הרבה תקלות בדרך

הסבר

ואיך אתה בונה אותם
גם לי יש מספר נסיונות בינתים אני בוחן אפשרות של להשתמש בעץ כי לא מצתי חומר אחר אז מנסים וזה מאוד קשה ויש הרבה תקלות בדרך
הסבר
אני לא בונה אני קונה מוכן ואני מעצב אותם איל שאני רוצה מעצב ומדביק הדגמים שקיימים אצלי הםדגמים של אוטובוסים מדגם E.L 202 כדוג' המכונה 6187 ואני "המנהל" של הבחרה שלי יש חלקי חילוף ואביזרים והכל היום האוסף עומד על כ50 אוטובוסים כולל דגם שקיבלתי מחברת סקניה אוטובוס תיירות שלהם ומפרקית וולבו ומרצדס ומאן

אוסף האוטובוסים הגדול בישראל הוא

צריך עזרה
אוסף האוטובוסים הגדול בישראל הוא
האוסף הפרטי של בחור אחד מצפון הארץ שלצערי לא מוכן להזדהות. יש לו 7800 דגמים שונים בבית !!! ואני אנסה לשכנע אותו לתת לי תמונות לפרסם פה. הלוואי שיסכים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה