צריך עזרה

מצב
הנושא נעול.
היום ראיתי את האוטובוס הכי יפה לדעת

צריך עזרה
מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לקדם את האוסף האוטובוסים הענק שיש לי בבית ושאני אוסף אם מישהו יכול לתת לי אתר או מס' טלפון או מקום אני ישמח תודה
מדובר באוטובוס 7261 נוהג עלייה הנהג של 6187 כנראה הואהחליף את האוטובוס הוא עשה מאוטובוס ממש יפה כדאי לכם לראות אתה בקרוב אעלה תמונות או אם ישהו יוצא לו אז שיצלם אותה אני יודה לכם מאוד

פרטים על 7203 שנגנבה ונשרפה בת"א

צריך עזרה
מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לקדם את האוסף האוטובוסים הענק שיש לי בבית ושאני אוסף אם מישהו יכול לתת לי אתר או מס' טלפון או מקום אני ישמח תודה
פרטים על 7203 שנגנבה ונשרפה בת"א
השמועות אומרות שצעיר גנב את האוטובוס למטרה מסויימת אני לא יודע מה ושהוא ראה שהוא במילכוד הוא החליט לשרוף את האוטובוס 7203 הופיעה בעלונים של דן ועזראילי פשוט חבל האוטובוס חבל אם מישהו יכול להוסיף פרטים אני אשמח

מישהו יודע

צריך עזרה
מישהו יודע
מה קורה עם הסקניה שעבדה כאן בדן הבנתי שהיא עובדת בנצרת

בשביל אביתר

מדובר באוטובוס 7261 נוהג עלייה הנהג של 6187 כנראה הואהחליף את האוטובוס הוא עשה מאוטובוס ממש יפה כדאי לכם לראות אתה בקרוב אעלה תמונות או אם ישהו יוצא לו אז שיצלם אותה אני יודה לכם מאוד
בשביל אביתר
מס' הרישוי הוא 91-087-01 הוא הוא 7261

צריך עזרה

צריך עזרה

לא ממש לא

איזה אטובוסים?
שלי (מהגלריה) או מה ? .
לא ממש לא
האוסף שלי הוא אוסף אוטובוס שאני בונה ומכין אותם כלומר צובע מדביק ליתר דיוק האוטובוס שלי הם דיוקן של אוטובוסים של דן הם צבועים כמו התוכי או האדומות או הכחול לבן הרגיל אשמח אם משהו יכול לעזור לי

צחקן

New member
נוו. כאלה אני מכין במחשב

לא ממש לא
האוסף שלי הוא אוסף אוטובוס שאני בונה ומכין אותם כלומר צובע מדביק ליתר דיוק האוטובוס שלי הם דיוקן של אוטובוסים של דן הם צבועים כמו התוכי או האדומות או הכחול לבן הרגיל אשמח אם משהו יכול לעזור לי
נוו. כאלה אני מכין במחשב
ב"ה ומרכיב אותם. אז אני מרשה לך להשתמש בהן אך לא למטרות מסחריות!!!.

תודה אבל אתה לא מבין את כוונתי

נוו. כאלה אני מכין במחשב
ב"ה ומרכיב אותם. אז אני מרשה לך להשתמש בהן אך לא למטרות מסחריות!!!.
תודה אבל אתה לא מבין את כוונתי
האוטובוסים שאני מכין הם לא במחשב הם מפלסטיק או ברזל ואנ צובע אותם אני לא מכין אותם במחשב

ליילנד

New member
../images/Emo13.gifאולי תצלם ותראה לנו בפורום

אולי תצלם ותראה לנו בפורום
זה נשמע נהדר, איך אתה בונה אותם, אני מתה על דגמים

אביתר אתה חייב לעזור

בארכיון הפורום יש צילומים שלי של
אוטובוסים מייצור "גמדא". עדיין נותרו לי 23 גמדות בבית.
אביתר אתה חייב לעזור
2 בקשות 1:אם תוכל לארגן לי תמונות של אוטובוסים ישנים וחדשים של דן וחדשים מהעולם 2:אם תוכל להכניס לארכיון את המכונה 7261 מס'91-087-01 וגם לפורום שלנו אודה לך מאוד אלירן (משוגע על אוטובוסים)

אביתר!!!!

אביתר אתה חייב לעזור
2 בקשות 1:אם תוכל לארגן לי תמונות של אוטובוסים ישנים וחדשים של דן וחדשים מהעולם 2:אם תוכל להכניס לארכיון את המכונה 7261 מס'91-087-01 וגם לפורום שלנו אודה לך מאוד אלירן (משוגע על אוטובוסים)
אביתר!!!!
אודהלך אם תועל להתייחס לבקשתי א=חרי שרשמתי שאם תוכל לארגן לי תמנות של אוטובוסים שינים וחדשים מהעולם ומיחוד מהארץ בקשה שנייה אם תוכל לארגן צילום למכונה 7261 מס' רישוי 91-087-01 בתודה רבה אלירן (משוגע על אוטובוסים)

לידעתכם

צריך עזרה
לידעתכם
השבוע החליפו את הסדנה הניידת באיזור הכרמלית עד עכשיו עבד שם סדנה מסוג האוטובוסים של 3251 וכאלה היא הייתה 9251 ועכשיו החליפו אותו באוטובוס מאן ממוזג שמספרו9968 אני חושב צבע בצבעים של נידפלור כחול למטה ולבן למעלה בקיצור עשו אותו ממש יפה מס' בקו היה 3968 אוטובוס ממש יפה

ארזS

New member
תשמע ...

לידעתכם
השבוע החליפו את הסדנה הניידת באיזור הכרמלית עד עכשיו עבד שם סדנה מסוג האוטובוסים של 3251 וכאלה היא הייתה 9251 ועכשיו החליפו אותו באוטובוס מאן ממוזג שמספרו9968 אני חושב צבע בצבעים של נידפלור כחול למטה ולבן למעלה בקיצור עשו אותו ממש יפה מס' בקו היה 3968 אוטובוס ממש יפה
תשמע ...
חבל שאתה פותח כל כך הרבה שירשורים. זה סתם דוחף הודעות אחרות לדפים האחוריים. תכתוב בבקשה את כל ההודעות שלך בשירשור אחד. תודה. דרך אגב, אני מכיר נהג בשם חדריה שעבד פעם בקו 17 או שאולי עוד עובד. מזמן לא ראיתי אותו. אתה הבן שלו ?

כן אני הבן שלו מי אתה?

תשמע ...
חבל שאתה פותח כל כך הרבה שירשורים. זה סתם דוחף הודעות אחרות לדפים האחוריים. תכתוב בבקשה את כל ההודעות שלך בשירשור אחד. תודה. דרך אגב, אני מכיר נהג בשם חדריה שעבד פעם בקו 17 או שאולי עוד עובד. מזמן לא ראיתי אותו. אתה הבן שלו ?
כן אני הבן שלו מי אתה?

ארזS

New member
אני סתם אחד. נסעתי איתו כמה פעמים

כן אני הבן שלו מי אתה?
אני סתם אחד. נסעתי איתו כמה פעמים
לפני כמה שנים. אבל מזמן לא נסעתי איתו. נדמה לי שהוא גם היה עובד במוסך או משהו כזה ? אני ממש לא בטוח... ממה שאני זוכר הוא בן אדם ממש נחמד. אני חושב שכיף לך להיות הבן של אדם נחמד שכזה. נכון ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה