צריך עזרה:

Gooner

New member
צריך עזרה:

אני רוצה לעשות טיפול עשרת אלפים (מספר די כואב בימינו) לגיטרה שלי, מה אני צריך לעשות? איפה? וכמה זה יעלה לי? תודה Gooner

mocko

New member
יותר פרטים יועילו

אם תוכל להגיד מה המצב שלה כרגע ומה היית רוצה לעשות , אפשר יהיה אולי לעזור . אם רצית רק לנקות אותה , לשמן ולהחליף מיתרים , אז תוכל כמובן לעשות לבד . החלפת פיקאפים , רכיבים חשמליים ( גיטרה חשמלית ?? ) , צביעה וכדומה - זה כבר קצת יותר מסובך . ואיזו גיטרה זו ( דגם ? ) ? בקיצור , קצת יותר פרטים

Gooner

New member
פרטים:

המצב של הגיטרה לא רע, אני לא מעוניין בהחלפת פיקאפים ושינויים אלקטרונים למיניהם, אני מעוניין לשמן ולנקות. יש לי בגיטרה קילוף קטן שנורא מעצבן אותי ואני חייב לתקן אותו. עכשיו אפשר עזרה ?

mocko

New member
אפשר - המדריך המקוצר לניקוי הגיטרה

לפני די הרבה זמן כתבתי את המסמך לגבי איך מנקים ועם מה ( מתוך נסיון אישי , מאמרים באנטרנט ועוד ) . אז קרא אותו ותגיד מה דעתך . כלי הניקוי הם קצת השקעה - אבל אין כמו לראות גיטרה מבריקה ומצוחצחת !! לגבי הצביעה - צביעה רצינית היא תהליך די מסובך , תלוי בכלי שלך , סוג העץ , האיזור שאתה רוצה לצבוע ועוד ועוד ..... נראה לי שאתה צריך רק תיקונצ´יק - בשביל זה כדאי לנסות את עטי הלכה המיוחדים מתוצרת גבסון או את צבעי האירוסול ( בתרסיס ) אותם ניתן להזמין ברשת ( ראה לינקים ) . בכל זאת נראה לי שעדיף שתביא את הגיטרה לאחת מהחנויות ותברר קודם כמה תעלה צביעה קטנה ( ואל תיתן להם לעשוק אותך ) . זהו , אם יש עוד שאלות אז בכיף .

wiz

New member
אתה באמת אוהב להשתמש

ב- Kyser Dr. stringfellow string cleaner ??? יש לי את החומר הזה, והוא ממש לא עוזר לי... לא מנקה בגרוש. אבל אולי המוצר שלי פגום או משהו...

למעלה