צריך עזרה

subliminali6969

New member
צריך עזרה

אני לא יודע אם זה קשור לפורום אבל תענו לי בבקשה... אז ככה, אני בן 16 ולא הייתה לי חברה ממש הרבה זמן, אני ממש לא מנוסה בעניין. עכשיו פגשתי איזו אחת חמודה שדי מנוסה והכל... הבעיה שלי זה שאני לא יודע מה לעשות, לאן להזמין אותה? האם לבוא אלייה לבית או לקבוע להפגש שם? אם לבוא לבית, אז איך להגיע ברגל או במונית. תתייחסו ברצינות להודעה כי זה ממש חשוב לי. תודה.

Mister Matrix

New member
שמע אחי אל תילחץ!

קודם כל אני גם די במצב דומה... אני בן 17 והיתה לי חברה אבל כבר שנה וחצי עברו מאז שנפרדנו וזה היה כעיקרון קטע יחסית קצר כך שגם לי עדיין אין הרבה ניסיון ואני מחפש מישהי בכל אופן שיהיה לך בהצלחה,תדע שעוד הרבה במצב שלך ובקשר לשאלות ששאלת אני לא מבין למה את מוטרד מהם לאן לצאת? למקומות בילוי שיש באיזור המגורים שלך ולאיפה שאתה/היא אוהבים בקשר למפגש בבית זה ממש לא חשוב... ביי נ.ב. חדש יחסית בפורום

M us2 La

New member
איזה כיף אפשר להיצטרף למועדון?!?

פחחחחחחחחח זה נשמע ממש מצחיק...אבל לא משנה נראה לי שאני נמצאת במצב דומה מדי לשלכם.... אפשר פשוט להפוך את זה למועדון חברים...
טוב אז אחים שלי אתם לא לבד בעסק....

טופ אז ככה...

אמממ... תזמין אותה לצאת... ותהיה חופשי תשאל אותה לאן היא אוהבת ללכת... לדעתי זה לא משו קשור להתנסות...! אם היא באמת מוצאת חן בעינייך אז אתה יכול להיות טבעי... וגם אני לא מנוסה בזה... טוב נו כבר רואים לפי הגיל לא? אבל... עם בנים כבר יש לי קצת קצת...:)

I am a freak

New member
אממ.... הבנתי שזה קשר חדש.. נכון../images/Emo35.gif

אם זה באמת קשר חדש- כדאי שתבלו בפעמים הראשונות לבד בבית שלך או שלה. ככה, תוכלו להכיר ולדעת מה הטעם אחד של השניה. ברגע שתדע מה היא אוהבת וממה היא נהנת- תוכל לדעת לאן לצאת ביחד ומה לעשות כשיש לך קצת זמן פנוי איתה...
והכי חשוב, אל תילחץ. לא משנה מה- גם אם עושים טעויות... רק לומדים מזה אחר כך...
המון בהצלחה,

למעלה