צריך עזרה...

MetalRulez15

New member
כן.. צודקת.. ../images/Emo4.gif

בכל מקרה אני הולך לדבר עם אמא שלי עכשיו אז... נראה כבר... מקווה שיהיה בסדר... ובינתיים.. טוב עם החברה בשביל להרגיע קצת את הדברים אנחנו כאילו עוצרים הכל... "עד יעבור זעם", והיא באמת תומכת.. אבל לצערי עם החברים, כל הנושא הזה עשה אותי קצת עצבני אז רבתי עם כמה, אבל אני אתנצל ויהיה בסדר..
ויום טוב לכם...

rigoletto111

New member
תראה, חלק מהעניין צריך להיות

שההורים ילמדו שלא לחקור אותך על מש שאתה עושה - כי הם יקבלו תשובות לא נעימות! אז שיתרגלו שלא לשאול.

Le Fay

New member
בטוחה שכולם פה

מחזיקים לך אצבעות
סלח לי על הציניות, אבל הייתי אומרת לאמ'שך... שאם יש סיכוי סביר שאב'שך יהפוך לתלמיד חכם כדאי שמישהו בבית יעשה בגרות נורמאלית ולא יחבל בסיכוייו לקריירה
אם היא אמא יהודיה, אין אפס - היא רוצה שתהיה משכיל, והיא יכולה לעזור לך להישאר בדיוק איפה שאתה.

MetalRulez15

New member
טוב...

זה לא עבד...
ממש לא. אני אפרט אולי מאוחר יותר.. עכשיו אני יוצא, לא יכול להישאר פה עוד שנייה. נראה לי גם היום אני אשן אצל חברה שלי... אני חושב שעכשיו צריך לשקול הכל מחדש... בכל אופן... תודה על כל העזרה עד עכשיו...

Le Fay

New member
מצטערת ../images/Emo10.gif אבל לפחות אתה יודע

שניסית גם את הדרך הזאת. בקטעים האלה קשה מאד להיות שקול, ענייני ורגוע יותר מהוריך, גם מבוגרים מצליחים רק לעיתים נדירות. יתכן שאם תתעקש, כמו שריגולטו מציע, זה יעבוד בסוף; אבל עדיין חושבת שלא מיותר להשיג לעצמך בני ברית - יהיה קשה מאד ללחום את המלחמה הזאת לבדך לצד לימודים, עבודה, חברויות, בגרויות וקבלת החלטות מכריעות ביחס לעתידך.

MetalRulez15

New member
טוב

אני כרגע בבית(למרות שאתמול חשבתי שאני לא אחזור היום החלטתי לחזור), חזרתי לפני כשעתיים, רק אמא שלי פה, והיא אמרה ש"נדבר כשאבא יבוא". ונראה מה יקרה, אחרי הויכוח של אתמול, משהו הולך להשתנות. כל מקרה אני מתכוון להתעקש על כמה דברים שחשובים לי ולהיות מוכן להתפשר בדברים אחרים. בקשר לעזרה ממבוגר-היום אני מתכוון להתקשר לה.ל.ל. ולראות מה יש להם לייעץ לי. אתמול גם דיברתי עם ההורים של חברה שלי והם מתכוונים לשוחח עם ההורים שלי, אני גם אדבר עם דודים שלי מהמרכז(הם חילונים) ונראה כבר מה יהיה... שוב תודה על הכל.

Le Fay

New member
למרות שבטח קשה לראות את זה

מבפנים - זו התקדמות. כי רובנו כמובן מעדיפים לדחות עימותים, אבל כמה שהם לא נעימים, הם לפחות מאפשרים לשים חלק מהדברים על השולחן. קצת דבילי לומר את זה, גם כי לא בטוחה שהייתי עומדת בזה בעצמי, וגם כי זה בכלל תפקידם של ההורים לזכור את הדברים האלה, לא שלך. ובכל זאת... תשתדל בבקשה, בשבילך, לא להטיח בלהט הוויכוח את הסכינים הכי חדות. לכולנו יש כאלה להשליך בהורים שלנו, חלק מהם גם הרוויחו את זה ביושר, אבל יש מילים שאי אפשר לקחת בחזרה. אני מתכוונת בעיקר לגידופים ול"הערכות אופי". ובבקשה אל תשנא את עצמך אם יוצא לך למרר בבכי, זה אמנם לא הכי אפקטיבי אבל קורה לכולם. אוקיי?

מה שבא לך!

למה לעזוב את הבית? ההורים שלך מספיק ליברלים בשביל להבין את זה שאתה לא כמוהם? אם התשובה לא, אז תעמיד אותם בפני מצב גמור, שבוע תריבו, שבוע לא תדברו, ואחר כך ימאס לכם ותחיו בשקט. ואפילו תסתדרו. כך לפחות קרה לי.

MetalRulez15

New member
סתם שאלה.

ההורים שלך הם דתיים או חרדים? כי לפי מה שהבנתי אם הם יהיו חרדים(לא יודע לאיזה כיוון הם הולכים) אין סיכוי להסתדר איתם בבית.

למעלה