צריך עזרה!!

for meir

New member
צריך עזרה!!

היי קוראים לי אביעד אני נדלקתי על מישהי בשכבה מתחתיי אנחנו מכירים מהאי סי קיו היא לומדת בבצפר שלי והיא כל הזמן הולכת עם חברות שלה ולא נעים לי להתחיל איתה שיחה ליד חברות שלה... מה לעשות?? אני רוצה להזמין אותה לצאת איתי אבל הבעיה שהיא אומרת שאין לה חבר וחברות שלה אומרות שיש לה חבר למי להאמין?? ביי זה דחוף!!

shira30

New member
לאביעד שצריך עזרה - דחוף

היי אביעד כמה פרטים בעניין שלך לא מספיק ברורים.אני מבינה שאתה משוחח איתה באי סי קיו. לפיכך אתה יודע שאין לה חבר. האם היא יודעת שאתה לומד איתה כפי שאתה יודע שהיא מביה"ס שלך? בכל מקרה, אני יכולה להמליץ לך לספר לה מה אתה מרגיש ב - ICQ, ואפילו להזמין אותה לצאת. שם החברות שלה לא יכולות להפריע. אגב, אני מבינה שלעיתים להעיז זה עניין לא פשוט אבל על כל סיכון שאתה לוקח יש גם סיכוי. אז אמליץ לך משהו שיועצת בביה"ס לא תאמר לך - כווץ ת'טוסיק ותעיז. אשמח לשמוע אם היו התפתחויות בעניין ושיהיה בהצלחה!!!

Anny Sun

New member
עזרה בדרך!!! ../images/Emo8.gif

לדעתי אתה צריך להאמין לה בגלל שחברות שלה יכולות להגיד שיש לה חבר רק בשביל שלא תתחיל איתה... ואפילו אם יש לה באמת חבר, ולך היא אמרה שלא אז זה לא היה סתם היא רוצה להיות איתך בקשר (חברות).

hot devil14

New member
אביעד.....

קודם כל- היי! אוקי.. נראה לי שקודם כל תאמין לה כי עם היא אמרה לך שאין לה חבר אז היא בטח אומרת את האמת .. עכשיו .. פעם הבאה שאתה מדבר איתה באייסיקיו תשאל אותה עם זה נכון שיש לה חבר ואז עם היא אומרת לא אז תגיד לה: את רוצה לעשות משהו מתישהו? ואז כאילו תרשום לה איזהשהוא יום וזהו... מקווה שזה ילך לך!
תרשום עידכונים על מה קרה!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gifנראה לי...

שהיא דוברת אמת (אחרי הכל היא לא הייתה אומרת לך את זה סתם ככה..הלא כן
)והחברות שלה כנראה מנסות להרחיק אותך בכך שהם אומרות לך שיש לה חבר..אז לא יודעת מה.אבל תחשוב על זה,מה המניע שלה להגיד לך דבר כזה במידה וכן יש לה חבר
תחשוב על זה..

למעלה