צריך עזרה

MisterShlak

New member
צריך עזרה

אני רואה שיש בפורום הזה חבר'ה מנוסים אז החלטתי לבקש עזרה במשהו. שהייתי ביסודי בסוף ח' גילו 2 ילדים בשכבה שלי שאני גיי וזה התגלגל לזה שבסוף השנה כל השכבה שלי ידעה ואז היו כמה ילדים שממש לא סבלו אותי ורצו לפוצץ אותי מכות. עכשיו אני בתיכון והם לומדים בתיכון אחר...10 דק' הליכה מהתיכון שלי והם באים לתיכון שלי הרבה ושהם רואים אותי הם גם מקללים אותי וכל מני... ואפילו היו לי רגשות כלפי אחד מהם(לא סיפרתי לו) ובגלל כל הסיפור הזה אני כבר כמה חודשים בסופר - דיכאון, אני בקושי יוצא מהבית...בטח שלא בימי שישי ואין לי מושג מה לעשות עם עצמי. אני גם לא חתיך במיוחד...(understatment) וגם בלי החבר'ה האלה יש לי דימוי עצמי נמוך בטירוף אז מה לעשות????? אם רק הדגשתם את הזמן לקרוא את כל זה אז תודה!

DarlingAdam

New member
שים זין,

אם כי לא באופן מילולי. אם תוקפים אותך, תתלונן. אם הם סתם שונאים אותך כי אתה הומו, אז הם דפוקים בצורה שאין לי מספיק מילים לתאר, ואנשים כאלה לא אמורים להשפיע עליך או על ההערכה שלך. שב ותגיד לעצמך, "אני הומו וגאה, הם הומופובים עלובי נפש בעלי זין קטנטן שמוציאים את חוסר הביטחון שלהם בגבריות של עצמם על אחרים".

resputin

New member
אוקיי,

דבר ראשון- הבא נבדיל בין בעייה אחת לשנייה, הראשונה, דימוי עצמי נמוך (מה לעשות, יש לרובינו) והבעייה השנייה, הסביבה העויינת. יופי. לאחר שהבדלנו בין שתי הבעיות, נניח את הקשה יותר, הדימוי העצמי בצד לכמה דקות. העצה הכי טובה שאפשר לומר לך, היא להראות עזות פנים או לחלופין אדישות. נכון, זה לא קל, או נחמד- אבל אם נהיה מציאותיים לשנייה, אנחנו נראה שבחיים לא יהיה מצב שהכל מושלם (לפי אבי "וורוד עם נצנצים"), כולם יחבבו את כולם, כולם ישמחו בעצם העובדה שהדשא של השכן ירוק יותר וכמובן שכל השכנים יצחקקו ויגדו "שטויות, הרי זה ידוע שהדשא שלנו ירקרק באותה המידה" בחיוך מלבב. -Reality Check>>>Ain't gonna happen!. אז מה לעשות, נתקעת עם קבוצה של אנשים צרי עין ששונאים אותך כי אתה הומו, כי אתה טוב במתמטיקה או כי סתם היום יום שלישי, ומתחשק להם לשנוא אותך. מה עושים אתה שואל? הצורה הכי בוגרת שיש זה להתעלם. כן כן, להתעלם. -לפחות לדעתי- אם לא תשתף פעולה, או תתייחס במיוחד כלפי ההערות שלהם, לאט לאט תהפוך אטום כלפיהן, וכלפי האנשים. הרגשות בשביל ה"הוא", מקווה שהגיעו לקיצם- כי זה מצב שאין לו סיכוי להתקיים וסתם מכאיב לך. ואני דווקא מייעץ לך לצאת למועדונים, להנות, לספוג קצת חיים וכיף עם חברים- כי בתכל'ס, גם אם לא מוצאים שם את ה"אחד", זה עדיין כיף להסתובב -להכיר, חברים חדשים, מועדונים, פאבים, לשטוף את העיניים, ללכת להופעות וכו' וכו'. בקשר לבעייה השנייה... זה קצת הרבה יותר כבד... ולצערי, אין לי פתרון לזה. עזוב את זה שהעיניין אינדיבידואליסטי, ושאני בטוח שאתה לא כ"כ נורא כמו שאתה חושב (ביננו, כולם מגזימים- לטובה או לרעה), אני פשוט.. לא בליגה הזאת... כי השלמתי עם המראה שלי, עם המהות שלי, עם מה ומי שאני ממזמן- נכון, אומנם תמיד יש מה לשפר, אבל לומדים לחיות עם מה שמסתכל עלייך מול המראה. מישהו, יכול לעזור בקטגוריה הזאת?

MadonnaFan

New member
וואו

רק חשתי צורך עז לתת לשרימפי
על התשובה היפהפייה הזאת שלו.

going mad

New member
היי לך!

אה...בעיקרון אני זוכר שהיו יורדים עליי בגלל האופי שלי, אני לא כמו רוב הבנים, כלומר אין לי את האופי הכי גברי/מצ'ואיסטי/וואטאבר אז היו משתמשים בהומו כמילת גנאי, אממ...זה אולי לא אותו דבר בדיוק, אבל אני יכול לומר שזה פוגע מאוד, כלומר, העובדה שמשתמשים בהומו כמילת גנאי כואבת, מפני שמבינים שמאחורי המילים האלה מסתתרים המון דברים לא נעימים(בלשון המעטה), למדתי להשים זין...שימותו כולם... יכול להיות שאתה מקרין את הרגשות שלך באופן לא מודע לסביבה שלך..! אנשים רואים! ושמתי לב שאנשים אומרים לי שלי בעצמי אין את ההערכה העצמית הכי גבוהה שיש,והדימוי העצמי שלי גם לא הכי טוב(לפי מה שהבנתי מאנשים...)אבל אני משתדל להוציא את הצדדים הטובים יותר שלי! ואני רואה שמה שאני מקרין לסביבה גורם לאנשים לראות מי אני:) עדיין יש את אלה שיורדים עליי בגלל האופי שלי, אבל כשאני מסתכל סביבי אני רואה שאותם אנשים לא שווים את היחס שלי,הם ילדותיים, מעצבנים ורובם לייף לס,הם סתם מחפשים להם מישהו להציק לו כדי להוציא את השיעמום העלוב מהחיים הפתאטיים שלהם..בד"כ אני מתעלם,זה ממש מבדר לראות את הפרצופים המזוויעים שלהם מתעצבנים!!
חוצמזה שמי הם בכלל!? סתם קבוצה של Low lives !!! מיהם שיגרמו לך להרגיש ככה?!! כשמתחילים להציק לך, תסובב את הפנים שלך, תתעלם, זה פשוט יימאס להם! מניסיון!! ד"כ ! כמו שאמרתי! אנשים בד"כ לומדים לאהוב את מי שאתה! היופי הוא לא דבר שתמיד קובע! מה שתקרין זה מה שאנשים יאהבו:) אממ...בהצלחה

MisterShlak

New member
ממש תודה

ובקשר לכל העניין הזה אתם צודקים... למרות שבקשר לדימוי העצמי שלי אין לי הרבה מה לעשות... אני לא מאמין שמישהו ממכם היה יוצא עם מישהו ששוקל 100 ק"ג בגיל 14 וחצי ולא כל-כך משנה האופי שלו(לא שאני מתלונן)... אבל נורא עזרתם...ותודה רבה רבה על ההתייחסות

הממ..

אני לא חושבת שזה הדבר הכי נכון, לחשוב: "אין לי הרבה מה לעשות, במילא לא רוצים אותי בגלל עניינים שאיני יכול להשפיע בהם". קודם כל, כן יש לך מה לעשות: זה שאתה לא יכול להשפיע בעניין, לא אומר שאין לך מה לעשות. דימוי עצמי זה ב*ראש*. אם הדימוי העצמי שלך גבוה יותר, אז אנשים רוצים אותך יותר (לא מדברת על יחסים אינטימיים אלא גם יחסים בכלל בין אנשים). יש משפט אחד שאני מאוד מסכימה איתו, ואני לא זוכרת כבר מאיפה שמעתי אותו. זה הולך ככה: אתה, זה לא מה שאתה חושב שאתה. זה גם לא מה שאנשים אחרים חושבים שאתה. אתה הוא מה שאתה חושב שאחרים חושבים שאתה.

LuNaTiC

New member
היי!! יש לי כמה מילים בשבילך...

אמממ אז ככה. כל הילדות שלי סבלתי מעודף משקל, שבשלב מסויים הגיע להשמנה חמורה. אני מתלבטת... מרגישה כל כך רע להגיד מה היה המשקל שלי בכיתה ט'. אני מודה שאני מתביישת
אבל אני אנסה להיות פתוחה כי נראה לי שיעודד אותך לשמוע אותי. בכיתה ט' הגעתי למשקל של 91 ק"ג!!! (אני בן אדם נמוך, בנוסף לכך). עכשיו, במהלך השנים ההורים שלי לקחו אותי לכל מיני דיאטניות ולא פעם אחת גם לפסיכולוגים או מטפלים, וואטבר. ושום דבר לא עזר... הכל נראה לי בולשיט אחד גדול, כל מה שהם אומרים. ולפסיכולוגים מכרתי שטויות. אבל בכיתה ט' באתי מיוזמתי, בפעם הראשונה, וביקשתי ללכת לדיאטנית. ומאז, במשך שנתיים, ירדתי קצת יותר מעשרים ק"ג. ודיאטה זה תהליך קשה מאוד, במיוחד כשיש כל כך הרבה מה להשיר מעלייך... ואני מודה שהוא לא עבר אצלי חלק בכל הרגעים, אבל כשמסתכלים על איך שהייתי אז, לעומת איך שאני עכשיו - זה הבדל משמעותי מאוד. ואני עדיין בתהליך... של הרזיה. אבל המטרות שלי הן לא רחוקות יותר מדי. רק עוד כמה קילוגרמים, שיחסית למה שהורדתי, הם ספורים. אז אני מנסה... וזה בטח ייקח לי עוד מספר רב של חודשים. אבל אני מאמינה שבסוף זה יצליח לי... הכי חשוב זה לשמור על מה שכבר השגתי, ובשום אופן לא להעלות בחזרה. כי את מה שהורדתי בשנתיים, יהיה כל כך קל להעלות בחודשיים... אז אוקיי, אני יודעת שפה זה לא פורום דיאטות, הפרעות אכילה או משהו אחר בסגנון - אבל חשבתי שאולי זה יעזור לו
כפי שאני רואה את זה, היוזמה צריכה לבוא ממך. במשך שנים היה קל רק לבכות על מר גורלי ולא יצא מזה כלום. אבל כאשר זה בא ממני, היו לכך תוצאות חיוביות. ומי יודע? אולי אחר כך תתחיל לאהוב את מה שיש לך על הגוף. לי יש עדיין קצת... ותאמינו לי, זה רך ונעים ואנשים אוהבים לישון על זה
כשתהיה מרוצה מעצמך, היופי האמיתי שלך, זה שבא מבפנים, יתגלה לשאר.

LuNaTiC

New member
אוף ../images/Emo4.gif

זה ייצא הרבה יותר מכמה מילים... ועכשיו אני שמה לב שזה אפילו לא קופץ כי ההודעה ישנה. אני מקווה שראית את זה

LeeCooper69

New member
לך תמיד עם ראש זקוף.

תראה להם שלא מזיז לך את ה....... גבה השמאלית. לפעמים שווה להשתעשע ולענות להם (או לעצמך בשקט). ולפעמים גם אפשר לשגע אותם קצת ולהפחיד אותם. או שאתה יכול למצוא לך את החבר'ה שלך ולהסתובב איתם. ברגע שתהיה בתוך קליקה (קבוצה סגורה) כבר יחששו להתקרב אליך. זה איום פסיכולוגי.

fayd הפשוש

New member
אויש דארלינג אתה פשוט צריך

להתעלות על הדחפים האנושים שלך ופשוט להתעלם מהם באופן גמור! אני חייב להסכים אם לי ולהוסיף שאם אתה רוצה להתנקם בהם אתה פשוט צריך לקחת שמלה מהארון של אמא שלך לשים את מיטב האיפור הצעקני שלך ללבוש את הפלטפורמות הכי גדולות ובאופן עקרוני פוט לא להתאים צבעים בלי שום קשר, ואז ללכת לבית הספר שלהם ופשוט לצרוח משהו כזה בערך: (השם של הבחור) אני אוהב אותך ואני לא מתביש להודות בזה אתה גדול במיטה למרות שיש לך זין קטן אתה אומנם בארון אבל רציתי שכולם ידעו על האהבה שלנו תאמין לי אחרי זה אתה אומנם תקבל מכות רצח תשבור שלוש שניים תשכב בבית חולים חצי חודש בעוד שאחות רוסיה שמנה ומגעילה רוצה לעשות לך קטטר וכ"ו אבל אתה גם מתנחם בעובדה שהבחור ההוא לא יכול להראות את פניו בבית הספר! ולסיכומו של דבר פשוט תזרוק זין תסתובב אם האנשים שאתה אוהב ושאוהבים אותך אל תעשה בשום פנים ואופן את מה שאמרתי כי אתה תמות ותזכור: הדבר שהכי מצעבן זה כשאתה מנסה להרגיז מישהו הוא מתעלם. נ"ב אני רוצה להיחס למה שאמרת שאתה לא נראה טוב, תקשיב חמוד גם אני חשבתי ככה עד ללא מזמן עד שהגעתי למעיין הארה מסוימת: כשאתה מסתכל במראה ואתה לא מרוצה מאיך שאתה ניראה זה בגלל בעצם שאתה חושב שאנשים לא אוהבים את איך שאתה ניראה, ברגע שאתה מסתכל במראה אני רוצה תעצור רגע ותחשוב לעצמך: האם אני באמת ניראה כל כך גרוע או שזה מה שאנשים הכניסו לי לראש? תבדוק אם אתה אוהב את עצמך אם כן אז תשמע אתה לא צריך שום דבר אחר! וגם המראה עצמו לא ממש חשוב מה שכן חשוב זה באייזו גישה אתה ניכנס לחברה של אנשים אם אתה ניכנס בשקט ובהססנות אז אנשים יתנהגו אליך כאילו אתה שטיח לרגליים של לסבית ממש ממש בוצ'ה אבל אם תיכנס בבטיחון אם חזה מורם ראש זקוף וחיך של מליון דולר על הפנים אז אף אחד לא ישים לב אם אתה מכוער או לא! ז ההכל עיניין של גישה, אם למשל יש לך סקס אפיל אז אתה לא חייב להראות משהו, אני יודע שזאת דוגמה מפגרת אבל כך את היטלר למשל, הוא היה מטר חמיש בערך הגיע לרוב האנשים עד לזין היחצנים שלו היו צריכים לבקש המצלמים של העיתון לצלם אותו מלמעלה כדי שהוא יראה מאיים אבל מה כן? היתה לו את האישה כימעט הכי יפה בכל גרמניה! אווה בראוון היתה אישה מקסימה וכל זה רק בגלל שהיטלר עצמו הפגין נוככות וכוח! מה שאתה צריך לעשות זה להיכנס לחדר כאילו יש מאחוריך שורה של אנשים שעומדים אם רובים ורק מחכים שמשהו לא ימצא חן בעיניך ומיד הם מחסלים אותו אני יודע שזה נשמע מגוכך אבל תנסה את זה פעם. אהההה ועוד דבר אחד: לדמיין את היושבים בחדר כאילו הם לבושים בתחתונים זה באמת עובד.

sarah

New member
כמה הערות לאלון ../images/Emo6.gif

1)
מהאנשים המכוערים בעולם נחשבו בחברה שבה הסתובבתי לרוב כחתיכים נורא למרות שעמוק עמוק בפנים ידעתי שהם ממש מכוערים. הכל תלוי בגישה, אם אתה חושב שאתה נראה טוב- כולם חושבים ככה. חוץ מזה שהכל תלוי פחות או יותר במה שלובשים- ברגע הזה לבושה בשיער פרוע, משקפיים מוזרות, צעיף ירוק זועק, מכנסיים בז'יות מעוותות וג'קט כחול הנראה כאילו הולך להתחיל לקום וללכת אני נראית כמו משהו שלא הייתי מתקרבת אליו עם מקל, לעומת זאת אם עדשות מגע, שיער מסורק (או פרוע יותר) ובגדים אמיתיים הכל הרבה פחות גרוע
כתבת שאתה שוקל בערך 100 ק"ג,
אז תנסה, בכל הכוח, דיאטה "תתעלם מכל הדחפים האנושיים שלך" תבקש מהורייך ללכת לדיאטנ/ית והם יעזרו לך נורא--- יש כאלה בקופת חולים אפילו נראה לי
אה ומעבר לכך אין כהסחת דעת לצימצום הטריפה, מנסיון
אני לא מנסה לגרום לך לחשוב שזה קל, אתה בטח יודע שלא. אבל זה נורא שווה את זה
2)כן! שוב! תסתכלו על סטיב טיילר. הוא מהמם, הוא סקסי, הוא אחד האנשים הסקסים ביותר לדעתי בעולם. והוא מכוער, מוות. ^_^ והכל בא עמוק עמוק מתוך הגוף הצפרדעי שלו, כל הסקס אפיל זה בהתנהגות תזכור את זה. כנ"ל הכל. הכל
לכן כל איך שתרצה להרגיש עם עצמך אולי קשה נורא אבל אפשרי מאוד
הכל בראש...
3)"גבירותי ורבותי, היום אני אבקש מכם לדמיין שכולנו ערומים. כן, כרגע אני מדמיינת את אתכם ערומים. אוקי, THB..."
(למה אני כותבת משהו שרק 2 אנשים יבינו?!
) באעבה, שרה

LeeCooper69

New member
אני חושב שהקטע עם השמלה קיצוני מדיי

ואני בטוח שהוא יכול להוציא להם את העיניים בדכים אחרות
גם בלי לגמור בבי"ח עם אח שווה (יש גם כאלה. למה לא להציג אותם לחברה
)

TwelveEyes

New member
../images/Emo46.gif

שוב אתה מתחיל עם הירידות שלך על נשים? ועכשיו גם רוסיות? חכה חכה, אלונה, בסוף *אתה* תהפוך לפיניאטת הפורום הרשמית...

למעלה