צריך עזרה....

syber

New member
צריך עזרה....

אני וחברה שלי ביום שישי חוגגים שלושה חודשים .... אני רוצה לעשות בשבילה משהו מיוחד יש הצעות....????? תודה מראש!!!!

I am a freak

New member
*מנסה להבין*

למה תמיד כולם חייבים לבוא עם הרעיון הכי מטורף שיש, להביע את האהבה העצומה בכל הכוח..... למה אי אפשר לשבת באיזה שהוא מקום יפה ופשוט.... לעשות משהו (לדבר או סתם להתכרבל ביחד...)? בכל מקרה, אני האחרון שיכול להציע לאנשים אחרים מה לעשות.... תחשוב מה הכי מתאים לה, מה היא אוהבת לעשות, ותפעל לפי זה.... בהצלחה...

אני אעזור לך להבין...

העניין הוא שאני בתור בת אוהבת דברים שונים, אני ממש לא מתה על דברים רגילים... חחח אני כזאת, מציקה! אתה יודע "תרגש אותי"...חחח אבל כזאת אני אולי לא כל הבנות הן כמוני... אני אישית הייתי רוצה שחבר שלי יחשוב על דבר מקורי מיוחד שלא עושים כל פעם...מבין? ואלייך שמחפש משהו לעשות: הכי כיף: 1. לים כאילו דההה...הכי נעים ועכשיו עוד יותר כי חורף להתחמם אפילו שאתם עם 15 שכבות...חחח להתחבק כמו דובים ברוח...כאילו הכונה היא לאכול בבית קפה על הים ולעשות טיול על הים, לא להתנחל כל הלילה שמה כי זה כזה כבר מגעיל כזה בשיער ולא כיף כל החול... 2. פיקניק כזה מהסרטים... עם מפה והכל (רצוי גם יין)..הכי נעים בעולם...אבל תאמת במזג האויר הזה..נוותר, חפיף זה לאביב כשתחגגו לא יודעת כמה...חיחי איך אני נשמעת ילדה קטנה ומאוהבת!! כי אני כזאת באמת!!!!! אולי לא ילדה קטנה..חיחי אבל מאוהבת זה בטוח!! והעניין שאין לי מושג במי, אבל אני יודעת שאני כן...זה מוזר או מה?!

I am a freak

New member
חחחחחחחחחח

ובמה זה יעזור? צניחה חופשית מעל שמיי ישראל המפוצצים פיח ומלאים בעשן?

flowers girl

New member
אני תמיד הייתי רוצה..

ללכת עם החבר שלי (שאין לי.. חי -חי) לחוף הים (צהריים- אחרי צהריים), שבהתחלה ככה בכיף, נכנסים למים, מתנשקים, שמים מגבת על החול, נהנים ובכיף בזוג.. (זה המעט.. שלי קצת יותר מסובך.. אבל אני לא רוצה לומררררר... פא-דיחות..) כשיתחיל להחשיך, ותהיה שקיעה, תסתכלו על השקיעה, אולי בתוך המים, אולי כששוכבים על החול.. ואזזז נשיקה סוערת כשהשמיים ורודים, כחולים, צהובים, כתומים, אדומים, ועוד כל מיני צבעים שאין לי כח לומר אותם (
).. אניייי אוהב את זה
היא בטח תאהב את זה גם..
מקווה שעזרתי, נעה

למעלה