צריך עזרה

EVIL ANGEL1989

New member
צריך עזרה

יש ילדה מאייסיטי שאמרה לי שיש כזה דבר כדורי אנרגיה שמסוגלים לפגוע אבל תלוי בעוצמת המאגיה ואני רוצה ללמוד אאיך לירות כדורי אנרגיה מהיד בבקשה תלמדו אותי....

שחור2

New member
תגובה

אפילו שאני מאוד חדש. הצלחתי ללמוד מעיון בדפים פו שאי אפשר לעשות כדור אנרגיה שפוגע אלא כדורים שעושים כעס אהבה שנאה ופחד. וגם אלא קשים מאוד ודורשים קודם אימונים שאותם אני עובר אכשיו. וגם יש את חוק החזרה כל דבר שתעשה יחזור אליך פי שלוש. זה אומר שעם תעשה כישוף רע הוא יחזור אליך פי שלוש אז לא כדי. ממני שחור2

EVIL ANGEL1989

New member
בטוח שי כזה...

כי יש כאלה שאמרו לי כמו שרשמתי שילדה אחתאמרה לי והיא שלחה כמה מיכתבים לפורום הזה ראיתי ואני לא רוצה את זה כדי לגרום רע אלה כדי לאגן על עצמי מפני תוקפים(יש בבאר-שבע הרבה משוגעים...)ואם זה לא יכול לפגוע פיזית אז אני רוצה ללמוד את השני של זה את מה שאמרתם שקיים שגורם לשימחה כעס וכו... אני רוצה לגרום למורות שלי ליהות שמחות ולהורים שלי... בבקשה?

ילדה מאיפה?

אתה לא צריך להאמין לכל מה שאומרים לך ברשת. הסברתי לך באופן מפורט מדוע הדבר לא אפשרי. אתה צריך ללמוד להפריד בין מציאות לדמיון. זה אולי יותר ישמח את ההורים שלך ואת המורים שלך - וגם אם תשקיע בלימודים. זה עוזר בדרך כלל מאוד. ובקשר להשפעה על רגשות בני אדם - לא מבצעים כאלה דברים ללא הסכמה של האדם השני. במאגיה ישנה אתיקה. אני מקווה שבזה נסגור את העניין של כדורי אנרגיה. אם בכל זאת אתה מעוניין ללמוד מה היא באמת מאגיה וכיצד ניתן להשתמש בה, אתה מוזמן לקרוא את מאמרי הפורום ואת הקורס החדש. השיעור הראשון כבר פורסם והוא מופיע במאמרים (ובעמודים קודמים של הפורום).

בדיוק..

אני שם יותר משנה, וניהלתי שם מועדון מיסטיקה, כך שאני מכירה את רוב אנשי העיר שמתענייינים במיסטיקה.. אני תוהה מי אמרה לו את זה..

Dia Leoghann

New member
כדורי אנרגיה

אני מכיר כדורי אנרגיה שיוצאים ממקום אחר בגוף.. אומרים שוויליאם וולאס היה יכול להפליץ כדורי אש מהרקטום!! סתם...סתם...סתם... מישהו פה מדבר הרבה שטויות....

למעלה