צריך עזרה..

שוב הודעה עם תכנים לא מדוייקים במקרה

הטוב ותכנים שהם ממש טעות גמורה!
"אלא אם כן הם א-מיניים במאה אחוז, שזה אומר להיות גם א-רומנטיים בתכלס." - ממש, אבל ממש לא נכון!!!!

לפי המשפט הזה, אני מבינה שלדעתך, מיני 'במאה אחוז' זה רק מישהו שהוא גם רומנטי במאה אחוז...
טעות שקל לראות אותה מהכיוון השני...
יש מספיק מיניים מאוד שהם חסרי רומנטיקה לחלוטין ומעוניינים במין רק במין מזדמן ולא כמשהו זוגי (גם אם הם יעשו את זה עם אותו פרטנר, הם לא ירצו להכניס לשם רגשות רומנטיים או קשר רגשי כלשהו)
ובאמת שלא חסר כאלה....

משיכה רומנטית שונה ונפרדת ממשיכה מינית וזה משהו שאנחנו מנסים להסביר כאן בפורום המון, כי באמת לציבור הכללי יש תפיסה כאילו הם יחידה אחת. אין לציבור הרחב בעיה לראות מיניות בדבר נפרד מרומנטיקה, אבל בכל סרט/ספר/סדרה רומנטיקה תמיד מגיעה עם מיניות ולכן א/נשים מתקשים לראות את זה נפרד.

לעניינינו:
הבחור נמשך |דגש|רומנטית לנשים ולא נמשך מינית לאף מגדר.
הוא א-מיני והטרו-רומנטי.
כמובן שעד כמה הוא א-מיני זה משהו שרק הוא יכול לדעת ונשמע שיש בו משהו א-פור ולכן אפשר לדבר סוג נמוך מאוד של משיכה מינית לנשים.
לא מספיק כדי להרגיש הזדהות עם החברה המינית, אבל כנראה יותר ממה שמרגישים א-מיניים 'קיצוניים' בסקלה.

Berethor

New member
'משהו א-אפור'? בוודאי

אני שומע את זה על כל א-מיני רומנטי פה בפורום בערך כולל את, וזה רק מחזק את הנקודה שבתכלס א-מיני א-רומנטי הוא יותר א-מיני, אני לא אומר שמי שרומנטי הוא לא א-מיני ואני גם לא אומר שצריך להיות א-רומנטי, אני רק מציין נקודה שאני מאמין בא. בעבר חשבתי כמוך שיש הפרדה אבל במשך הזמן הבנתי שבתכלס בכמעט בכל רומנטיקה יש מיניות מסוימת, גם אם נמוכה, נשיקות הן דוגמה מצויינת לכך, לנשיקות גם של אלמנט מיני בסופו של דבר, אי אפשר ברצינות לטעון שזה ניטו רומנטי, אפשר להגיד שזה יותר רומנטי ממיני אם זה בין זוג אוהב אבל לא שאין שם מיניות לחלוטין. לכן זה הרבה יותר קל לתת דוגמה של מיניות ללא רומנטיקה מאשר רומנטיקה בלי מיניות. עכשיו אני יודע שזה מה שנקרא נושא פילוסופי יותר אם תרצי ולא דווקא אחד שכל אחד צריך להתעמק בו אבל לדעתי זה נכון.

יש מספיק א-מיניים רומנטים שלא נמצאים בתחום

הא-פור.
אז תעשה טובה לכולם ותפסיק להחליט להקהילה שאתה בכלל לא חלק ממנה מה כן ומה לא.

k500

Active member
מנהל
כמה דברים:

ראשית, רצוי שתקרא קצת על א-מיניות כדי שיהיה לך מושג בסיסי על מה מדובר ואם אתה מתחבר לנושא, האם אתה מוצא את עצמך בספקטרום הא-מיני ומה מהדברים יכולים למצוא חן בעיניך כחלק ממה שאתה.

שנית, א-מיניים רבים מספקים את עצמם כי א-מיניות אין פירושה חוסר מיניות באופן מוחלט, אלא חוסר משיכה מינית כלפי אחרים, מה שמותיר את רוב הא-מיניים עם חשק מיני שכן מופנה כלפי עצמם/ן, כלומר כן מאוננים. כל אחד ואחת עושים את זה בדרכם שלהם וזה לא המקום לפירוטים.

בכל מקרה, אתה מוזמן להישאר בפורום, לשאול, להתלבט ולשתף, אנחנו כאן, בהצלחה

קראתי ברפרוף חלק מההודעות החדשות שלך

והתגובות מסביב.

אני כרגע לא יכולה לענות בהרחבה מקוצר זמן, רק רציתי לומר שתקח כל דבר שברת'ור כותב בערבון מוגבל.
א. הוא לא א-מיני.
ב. אין לו שום התנסות מינית או זוגית.

כל הידע שלו הוא ידע מושאל שהוא קורא ברשת וזה מאוד בעייתי כשמנסים להבין חוויות של אחרים ולכן יש לו הרבה פעמים תגובות לא קשורות ו/או מטעות ומבלבלות.

בגדול, לגבי הדת לא הרגשתי שום קשר.
בדיעבד, הרגשתי א-מינית תמיד ואני לא חושבת שזה נבע ממשהו בחינוך.
להיפך, החינוך הדתי שקיבלתי גרם לי לא להרגיש חריגה בתיכון ולהבין את הפער בינו לבין העולם רק אחרי החתונה, כי רק אז נאלצתי להתעמת עם הנושא בפועל.
לפני כן הכל היה תיאוריה והתיאוריה כולם דיברו על זה שזה כיף, אז ברור שיהיה לי כיף - לא?
לקח לי המון זמן להבין שאחרים מרגישים בזה צורך עוד לפני שהם עושים את זה ולא צריכים לחכות לחתונה ולקיים יחסים כדי להגיד שזה כיף ולרצות את זה.

לגבי הסיסמא: לפני כמה זמן בגלל בעיות בטיחות בתפוז איפסו לכולם את הסיסמאות.

המשך יבוא... (כנראה רק מחר)

שער חדש

New member
אני מחכה

מקווה שיהיה הרבה דברים שאני יוכל ללמוד על עצמי דרך הידע שלך ושל חברי הקבוצה

k500

Active member
מנהל
מצטרף לאמירה:

לגבי ברת'ור, הדברים נכונים ולנ"ל יש עבר לא נעים עם כולם כאן בפורום. כאמור, דבריו בערבון מוגבל, בעיקר ענייני הגדרות ועצות למיניהן.
אם שמת לב, בשרשור הזה הערתי לגבי הדברים שנאמרו ולא סתם.
אנחנו פורום שמקדם את הנושא הא-מיני מתוך ידע, ניסיון, חוויות אישיות, חילופי מידע גלובליים ועוד. קריאה כללית בנושא הא-מיני יכולה להיות מטעה לפעמים ולכן חשוב לנו לתת לחברי הפורום ולאורחים, את המידע המדויק והנכון ביותר, דבר שחוסך בלבול ותסכולים אצל רבים.
הנושא הא-מיני חשוב לכולנו ולכן אנחנו מעדיפים תשובות שיש מאחוריהן כיסוי וגיבוי תוכני מאשר חיבורים רופפים לנושא.

ושוב, אתה מוזמן לשאול ולהשתתף בפורום בכל עת שתרצה, אנחנו כאן.

k500

Active member
מנהל
אנחנו לא בתחרות, תירגע

מאחר ויש אורחים רבים שלא מכירים את הנושא היטב ומבקשים עצה ראשונית, כל דבר נראה להם הגיוני, גם אם הוא לא נכון.
לכתוב אפשר על כל דבר וגם לקבל על כך פידבק חיובי. זה לא אומר שהדברים נכונים או מועילים, אלא להיפך.
לא רק אני, אלא הרבה כאן הזהירו אותך בעבר על עקשנותך להטעות אורחים בפורום, אבל אתה ממשיך בשלך, מתעלם מהפורום ומעמיד פני מסכן כשמעירים לך על כך.

תפסיק להיתמם, אתה לא מועיל לפורום כשאתה מציף אותו בתשובות מתפתלות, סותרות ולא נכונות.
מדובר כאן באנשים שמגיעים לפורום כדי לקבל עזרה ובעיקר תמיכה ומה שהם מקבלים ממך זה לא בדיוק את זה למרות שאתה חושב כך. כמובן שאתה חושב שאתה עוזר, ככה זה במערה, כשלא רואים מה קורה בחוץ.

אתה ממשיך להתעלם ממה שכותבים לך, אתה ממשיך להתנצח איתנו, אתה חושב שאתה עוזר יותר מכולם כאן, חושב בעיקר שתשובה מוחצת היא הפיתרון היעיל באותו רגע ומעבר לכך, יש לך עבר מפוקפק כאן עם כולם.

בנוסף לכל זה, אתה חושב שאנחנו כל הזמן נגדך אישית ולא מבין שאנחנו מעירים לך על המהות של הדברים ועל כך שלדברים שאתה כותב יש השלכות ושאנחנו נמצאים בפורום בעל נושא רגיש שדורש תשומת לב וסבלנות, לא צחוקים ועצות מהשרוול.
לא מפליא אותי שלא הגעת לאף מפגש פורום מעולם ושאתה לא בקשר איתנו. אתה רואה את הפורום ואת החברים בו מבעד למסך מחשב ומתייחס אליו כאל וירטואלי, במקום לראות את האנשים ולהבין מה קורה בחיים האמיתיים אחרי שמקלידים כאן.

תעשה לי טובה ואל תתנצח איתי, זה לא מועיל לאף אחד, בטח לא לפורום. טול קורה מבין עיניך ותתחיל להפנים איפה אתה נמצא ומה נדרש ממך לעשות על מנת להיות חלק מהפורום ולא מוקצה בו. הכל תלוי בך ובמה שתעשה כאן.

Berethor

New member
כמה יומרנות יש לך

"עבר מפוקפק עם כולם" אז זהו שלא כולם, יש פה גם כמה אנשים איכותיים שאני מסתדר איתם כמו Brombit, אז לא הכל שחור, ואתה וחברך לא רק "מעירים לי" אתם גם מכפישים עליי ואל תחשוב שאני לא שם לב לזה. התשובות שאני נותן בדרך כלל הן ישירות וכנות, לא מילים חסרות תוכן כמו שאתה אוהב לשפוך, ולא סתם פותח הנושא אפילו לא טרח לדון איתך על מה שאמרת, כי בתכלס זה סתם חופר ולא מוסיף הרבה. אם הייתי כותב כמוך לא היה טעם שהכתוב כלום, כי זה לא מוסיף שום דבר זה כמו אוויר.

Brombit

New member
גם אני חסרת נסיון

אני כותבת לפי מה שאתן כותבות פה

יש הבדל עצום בגישה

בין מי שמציג את עצמו כיודע הכל ובצורה מוחלטת ולא פעם קובע לאחרים מה הם ומי הם, לבין מי שמספר את החוויות האישיות שלו או מציין שיש כאלה שחשים ככה וככה....

לא סתם נאמר: האומר דבר בשם אומרו מביא שלום לעולם.
מעבר לקרדיט שראוי לתת למי שאומר דבר מסויים, יש בזה גם מידה של ענווה וגם של: ת'שמע, לא יודע בעצמי, אבל זה מה שאומרים ותחליט אתה מה נראה לך....

הנחרצות הזו שבה הוא כותב מאוד מפריע והעירו לו על זה בלי סוף לאורך כל השנים שהוא כאן.

Berethor

New member
דווקא הפעם שמבול עשה את זה במקומי

שהוא אמר לו ראשון בקצרה שהוא נשמע כמו א-מיני קלאסי מה שנכון.

שמבול

New member
אמרתי...

שהוא נשמע לי כמו א-מיני קלאסי בלי להציג את עצמי כמומחה כלשהו. ובסך הכול אמרתי דבר כללי מאוד. וזה היה ברור שזו רק דעה. אתה קובע קביעות מאוד לא מדויקות שלא ברור מאיפה.

אל תתחיל איתי עכשיו תעשה לי טובה...

Berethor

New member
הנקודה היא לא אם קבעתה

אלא כך שאתה היחיד פה שהעז לומר שהוא נשמע לו א-מיני. משהו שלא אמור להיות מסובך כל כך לומר.

Berethor

New member
ללכת סחור סחור לא נחשב

להגיד בפרוש זה הרבה יותר מרשים.

Berethor

New member
יצרו פה מצב של "Don't say the f-word"

רק שבמקום f-word זה a-word, מה שמאוד אירוני במיוחד בפורום א-מיניים.

שמבול

New member
אם אתה מדבר על זה

הרבה יותר עדיף לא לקבוע כלום מאשר לקבוע משהו לא נכון. אז אותי יותר מרשים לא להגיד סתם.

מהרושם שאני קיבלתי מה שאמרו לו זה בסך הכול שהוא מוזמן לחקור ולשאול שאלות. לא קבעו שום דבר ולא רמזו שום דבר.

למעלה