צריך עזרה..

יצרו פה מצב שאומר שאף אחד לא מצהיר עבור

אחרים כלום!!!
כי יש בנו את ההבנה והענווה להבין שאנחנו לא יודעים בעצם כמעט כלום על מי שנמצא מאחורי המקלדת ולכן לא יכולים לדעת את האמת עבורו.
למעשה, גם אם היינו רואים אותו פנים אל פנים, מאחר וא-מיניות זו תחושה פנימית, רק האדם עצמו יכול להעיד על עצמו האם הוא כזה או לא.

מה שאנחנו יכולים לעשות כאן, זה רק לספר לו מה זה ואיך זה מרגיש.
זה הכל!!!

אין שום גבורה בלקבוע לאחרים מה הם!

k500

Active member
מנהל

Berethor

New member
הוא נותן לך סיפור עם מספיק נתונים

כדי לשפוט לפיהם אם הוא מיני או א-מיני ומאיזה סוג של א-מיניות, אני אישית בלי בעיה כבר ראיתי באיזה סוג של א-מיניות מדובר, הסיבה היחידה שלו אמרתי לו ישר זה בגלל מדניות ההשתקה שיש פה בנושא. חוץ מזה אף פעם לא אמרתי שדבריי הם עובדה, מי שהם מפריעים לו תמיד יכול לראות בהם דעה או חוות דעת.

k500

Active member
מנהל
אתה עדיין לא מבין מה שאנחנו אומרים?

לא מדובר כאן ב-"מספיק נתונים", אנחנו לא מאבחנים כאן ובטח לא "שופטים", אנחנו וגם אותו אדם לא יכולים לדעת הכל בשלב הראשוני הזה ולא, בפורום אין רובוטים שמספקים "נתונים" כי אנחנו לא קובץ במחשב, כפי שאתה נוטה לראות את הפורום. מדובר כאן על בני אדם אמיתיים, אני מקווה שאתה מספיק בוגר כדי להבין את העניין הזה.

"בלי בעיה כבר ראיתי באיזה סוג של א-מיניות מדובר".. מה אתה אומר..יש לך את זה ביותר מתנשא? באמת, מה היינו עושים בלעדיך?
ומה שאתה מתעקש לא להבין זה שאין כאן מדיניות השתקה, אלא רצון לתת לאותם חדשים את המידע הנכון לגביהם שזה אומר שכל אחד ואחת הם שונים וגם אם הם/ן סיפקו נתונים מסוימים, זה לא בידינו לקבוע להם מי הם ומה הם, כי את זה רק הם/ן יכולים להרגיש.

זה שאתה יודע הגדרה מסוימת על א-מיניות ונראה לך שזה מתיישב בול על סיפור של אחד מהאורחים כאן, לא אומר שאתה יכול להגיד לאותו אורח שהוא א-מיני מסוג מסוים כי יכול להיות שאין בידיו את מלוא הידע והתמונה הרחבה מספיק כדי להבין שיש ספקטרום נרחב באותו נושא ולכן יכול להיות שאתה מטעה אותו/ה, דבר שקרה וקורה כאן לצערנו, לא פעם.

אנחנו מעירים לך, מנסים לתקן איתך דברים, אבל אתה מתעקש להיות הטרול של הפורום, לענות לכל הערה ולהצטדק בתשובות שרק מסבכות אותך יותר.
מעבר לכך, האווירה שאתה משרה בפורום איננה נעימה והיא לא ברוח הפורום. אם אתה רוצה להיות חלק מהפורום, עליך ללמוד לקבל את אורחותיו כי הפורום חשוב לכולנו כאן. אם אתה לא מסוגל לשמור על רוח הפורום, אני לא רואה כל ברירה אחרת אלא לפעול לכך שלא תוכל לכתוב כאן יותר, כפי שכבר קרה איתך לא מזמן.

ברת'ור, אני אגיד את זה בצורה מאוד פשוטה

אם עוד פעם אחת אתה מגיב למישהו כעיצה בנושא א-מיניות, ההודעה שלך פשוט תמחק.
אם עדיין לא תבין את הרעיון, ואני אצטרך להמשיך למחוק, אחרי 3 הודעות כאלה, אני חוסמת אותך.

זהו.
מעכשיו אין יותר הסברים וניסיונות לתקן את הדברים שאתה אומר בהודעות נגדיות.
לא חושבת שיש מה עוד להסביר אחרי כל ההסברים וההודעות שהיו לנו איתך לאורך כל השנים האלו.
אם אתה חושב שאתה יודע הכל על כל אחד שכותב, זו בעיה שלך ואני ולא רוצה את זה כאן בפורום. נקודה.

Berethor

New member
באופו אירוני

דווקא מי שמבסס הכל על התחושות האישיות שלו יש לו בדרך כלל ראיה צרה בהרבה.

אתה בהחלט צודק שמי שמבסס ~הכל~ על התחושות

האישיות שלו, יש לו ראיה צרה בהרבה.
אבל אנחנו לא מבססים הכל על התחושות האישיות שלנו.

הנקודה כאן, שזה פורום שמאגד בתוכו קבוצה מסויימת, בעלת מכנה משותף מסויים וחלק מהעניין של להיות עם מכנה משותף מסויים, הוא שיש קשת של תחושות שרוב הקבוצה תוכל בקלות להזדהות איתה.
לא כולם מזדהים עם הכל, אבל הסיכוי שתמצא 'נקודת חיתוך' של התחושה האישית שלך עם עוד מישהו בקבוצה שואף ל-100%.

לכן, במקרה כזה, יש חשיבות גדולה לעובדה שמישהו/י חלק מהחוויה הזו ביכולת שלו/ה להבין את הצד השני בקלות, ליצור רגש של הזדהות ולסדר לצד השני את המחשבות בראש (בהנחה שהן עדיין לא מסודרות..)

אתה לא יכול להעניק את החוויה הזו כי הידע שלך כולו מושאל.
ויותר מזה, בגלל שאין לך את זה, אתה לא מבין הרבה דברים ומגיב בצורה לא מתאימה בגלל זה.

אז גם אם יש לך הרבה ידע ואתה יכול לעזור, העזרה שלך מוגבלת.
והנקודה החשובה ביותר היא, שאתה לא מכיר במגבלה הזו ומרשה לעצמך לכתוב כאן כאילו שאתה מינימום מקצוען הבית.
כל ההודעות שלך כתובות תמיד בנחרצות ובמוחלטות של אמת שלא ניתן כמעט לערער עליה.
עבור מישהו חדש שמגיע מבחוץ, זה יכול להיות לא פעם הרסני, במיוחד באותם במקרים שבהם אתה כותב דברים שהם פשוט לא נכונים וזה קורה לא מעט!

פעם היית ה-ר-ב-ה יותר גרוע! אין ספק שהשתפרת בצורה משמעותית.
אבל לצערי 'הגרעין' של כתיבת הודעות בצורה כאילו האמת כולה שלך ואצלך נשאר עדיין ואני כבר התייאשתי מלקוות שזה ישתנה.

אהההההההההה

כתבתי תשובה כ"כ ארוכה ומפורטת על כל מה שעלה כאן בשרשור והכל נמחק!!!!

תפוז ארור!!!

אווווווווווווווווווף!

Berethor

New member
את צריכה ללמוד לעשות גיבויים

תעתיקי את זה לקובץ טקסט קודם או משהו כזה זה יכול לעזור במיוחד אם רשמת משהו נורא ארוך.

אוף! ממש מאוחר ואני מבואסת שהכל נמחק

אז אני אנסה לענות שוב בקצרה ומקווה שזה יספיק בכל זאת.

1. לגבי פסיכולוגי או לא / בגלל הדת או לא - אישית, לא חושבת שזה קשור לדת בכלל. בטח לא במקרה שלי. זה יכול להיות קשור לתפיסות מעוותות על מיניות, אבל אלו תפיסות שמציגות סקס כדבר מלוכלך וכד' ואני לא חוויתי את זה בחינוך שקיבלתי. בחינוך דתי סקס זה משהו שעושים 'רק אחרי החתונה' שהשתיקה יפה לו שנעשה בצנעה וכו', אבל לא משהו רע שלא כדאי לעשות. למען האמת, הדת מעודדת סקס בין בני זוג ואני גדלתי עם האמונה שיום אחד אתחתן ואז ~ברור~ שאני עושה סקס ~וברור~ שזה יהיה כיף.
כמובן שהתבדתי אחרי החתונה...

2. יש הבדל בין משיכה רומנטית למשיכה מינית. אני למשל, מגדירה את עצמי כא-מינית(א-פורה) הטרו-רומנטית. אנחנו נוטים לחשוב שנטייה רומנטית מכילה בתוכה גם נטייה מינית ובקלות מפרידים בין מיניות לרומנטיקה. אז ההפרדה קיימת גם מהכיוון השני...
כמו שיש סקס ללא רומנטיקה, ככה יש רומנטיקה ללא סקס.

3. כלל חשוב לחיים: החיים הם לא שחור-לבן. כל דבר כמעט בחיים נמצא על סקאלה. סקאלה מקצה אחד (שחור) לקצה השני (לבן), אבל רוב הצבעים נמצאים בין לבין וכמות הגווני הביניים היא אין סופית.
זה כמובן נכון גם לגבי מיניות. אין באמת מיניות אחת 'נורמלית'. יש ממוצע ורובנו נמצאים איפה שהוא מתחת או מעל, כאשר א-מיניות נמצא בקצה הנמוך של הסקאלה והיא עצמה לא נקודה אחת סופית אלה כל מה שקרוב לנקודה הסופית הזו.

מוזמן להמשיך לשאול ולחדד דברים ואם פספסתי שאלה שלך, אז אתה מוזמן לשאול שוב וכמובן לשאול הלאה דברים חדשים...

שער חדש

New member
אני אדם שלא אוהב להוכיח אנשים אבל

פה הם ממש צודקים אני לא רוצה פסיכולגים ורופאים אני רוצה לשמוע אנשים שחווים את זה.שאם זה נכון שאני מזדהה איתם בדברים מסוימים אם זה התמימות שלא להבין רמזים מינים הגילוי המאוחר שיש דבר כזה שקוראים לו תסכול מיני,דברים שאני רוצה לדעת אם אני לבד בזה או שיש עוד כמוני,אז רק רציתי להגיד לכם שאני כותב את המילים האלו ובא לי לבכות (מצטער על הדרמטיות אני ממש לא דרמטי ואני די בן אדם קשה וממה שזכור לי כל החיים שלי אני בכיתי שלוש פעמים)אני עכשיו הרבה יותר מבולבל ממה שבאתי ולא בקטע טוב בהתחלה ממש שמחתי לבוא לפה והרגשתי ממש טוב עם עצמי כאילו זכרתי את הדרך לבית ששכחתי את הדרך,סופסוף אני לא דפוק ואני נהנה מלישון עם מישהי מחובק בלי סקס ושזה בסדר גמור לא להנות מסקס ועכשיו אני מתחיל לחשוב שזה הייתה טעות ביומיים האחרונים אני מבולבל לגמרי ואני לא יודע מה נסגר איתי אני התחלתי להיות סגור לבנות ההתחלתי לבחון בנים בתור אובייקט מיני דברים שלא קרו לי לפני זה ואולי פשוט היה עדיף לחיות בחשיבה של בסדר ואני פשוט לחוץ מהסקס ובגלל זה קשה לי לגמור או שאולי אני עצלן ואין לי כוח לפמפם מישהי ושלא תבינו אותי לא נכון היה לי סיטואציה עם גבר(כשהייתי דתי מישהו בישיבה שלמדתי ניסה להתחיל איתי וכל הזמן הוא היה אומר לי אתה חתיך והיה מלטף אותי ואפילו נסה לגעת בי למטה אבל לא הרגשתי אליו משהו מיני חשבתי שהוא סתם רוצה לעצבן אותי והיום אני מבין מה הייתה הסיבה והייתי אז בן 22 אז אם הייתי נמשך לגברים הייתי יודע)היו לי פעמים שחשבתי לחבק חבר יותר מהרגיל שהיה קשה לו או שהיה לנו שיחות כבדות אבל לא עשיתי את זה כי זה נראה לי קצת מוזר אבל לא דמיינתי שאני מנסה לנשק אותו לפי דעתי אני צריך זמן מהפורום ולבוא עם עוד קצת חוויות אישיות שלי נ.ב.-נשמע כאילו זה מכתב התאבדות אני אז זה לא חחח טני פשוט באתי לחפש תשובות ולא למצוא עוד שאלות ואני די בטוח שאני לא נמשך לבנות מינית (למרות שאני כבא לא בטוח בכלום..)ועל הנטיות שפתחתי ביומיים האחרונים אני צריך לעשות הסתכלות אישית ואם אני ממש יצטרך עזרה אז כבר אני ידע למי לפנות ושוב מצטער על הדרמטיות..

k500

Active member
מנהל
אפשר גם דרמות, זה בסדר

אנחנו שמחים שהבנת כמה דברים בימים האחרונים. להיות מבולבל זה בסדר, זה חלק מהעניין בהתחלה, אבל לא תשאר מבולבל כל החיים. כמו שכתבת, צריך הסתכלות אישית, להבין ולהפנים כמה דברים שעד כה לא היו מוגדרים אבל תמיד הרגשת אותם בפנים, זה חלק מהעניין כדי להבין א-מיניות.
אז אתה לא לבד, יש עוד הרבה כמוך שלא חייבים או רוצים לשכב עם אחרים אבל יכולים לאהוב ולהיות ביחד, לישון ולחוות זוגיות. כמו שכתבנו לך כאן, יש דברים והגדרות שצריך לקרוא כדי להבין ולהתחבר למה שמרגישים באופן אישי, אף אחד לא יכול להגיד לך מה אתה מרגיש, את זה אתה תדע לבד.

אנחנו נמצאים כאן תמיד ומוכנים לעזור ולכוון אם תרצה עזרה, תמיכה, להבהיר דברים או סתם לשתף ולהיות חלק מהפורום.
הסתכלות נעימה,

queen helen

New member
סבלנות

תן למה שקראת בימים האחרונים לחלחל פנימה.
קרא עוד כשיתאים לך, תתנתק כשלא.

עם הזמן כשתפנים את הידע, ואת נקודת המבט הכל כך שונה מכל מה שהחברה מרעיפה, תוכל בלב שלם לקחת איתך את מה שמתאים לך, ולהשאיר מאחור את השאר.

אז כבר תדע מי אתה ומה אתה.

נ.ב

מצטערת שהגעת למצב כזה

אני חושבת שזה היה יכול להחסך ממך אם היית מקבל את המענה הראוי כאן, ואולי לא....
לפעמים זה גם קצת שוק לגלות דברים כ"כ שונים ממה שגדלנו עליהם כל החיים ואז צריך קצת זמן כדי לעכל אותם, כמו שכתבה לך קווין הלן.

אני יכולה לומר לך רק דבר אחד נוסף, במשך למה שכבר כתבו לך K500, קווין הלן וקלייטון:
אני אישית מזדהתי עם כל מה שאתרת על עצמך.
עם הרצון לחיבוקים ונשיקות וקרבה, אבל לא לסקס.
אם התסכול והמחשבה אולי אני צריך לבחון את המגדר השני ואם התובנה שזה לא זה.

קח אוויר, קח קצת זמן לעצמך, תחשוב על הדברים ונשמח עם תחזור לכאן

קלייטון.ש

Well-known member
אני חושב שאני במצב דומה לשלך

אבל לא בדיוק. גם לא מעוניין במין, אבל אני לא סובל ממין עם אשה ומוכן לעשות את זה בשביל ההנאה שלה (וגם עשיתי הרבה). האפשרות של מין עם גבר דוחה אותי לגמרי.
בניגוד אליך אני לא נהנה גם מחיבוקים ומעדיף באופן כללי שלא יגעו בי בכלל. אבל אם זה עם אשה זה בסדר ואפילו משמח אותי אם זה גורם לה הנאה. עם גבר - בלתי נסבל.
בתקופה שחוסר ענין שלי במין הטריד אותי הציעו לי לנסות מין עם גבר כפיתרון ל"בעיה". אמרו לי שלא יכול להיות שאני לא רוצה מין בכלל, ואם זה לא עם אשה אז שאנסה עם גבר כי אולי זה דוחה אותי בגלל שהפנמתי מוסכמות, ואם אנסה אגלה שבעצם אני רוצה את זה. אחרי מחשבה אמרתי למי שדיברתי איתו על זה שינסה הוא לאכול נבלה של חתול שנדרס על הכביש, כי ככה אני מרגיש לגבי זה.

למעלה