צריך עזרה

joseph18

New member
ובשביל לפרט טיפה יותר את השאלה

האם לקיים יחסי מין עם גברים יכול למנוע ממני קיום יחסים עם נשים בעתיד זהו

Apikachu L

New member
לא. למה שימנע?

האם זה שאכלתי גלידה תות ימנע ממני לאכול גלידה בננה?

כל מיני סיבות יכולות למנוע ממך לקיים יחסי מין - מחלה, תאונה, ירידת חשק, אכילה של יותר מידי חצילים (אוקיי, זה לא), אבל קיום יחסי מין בעבר הוא לא מניעה לקיום יחסי מין בהווה, שלא לדבר על זה שזה לא ממש משנה עם מי.
האם קיום יחסי מין בעבר עם נשים ימנע כזה בעתיד? לא.

עכשיו, לא הכל ורוד. יש א/נשים שהרעיון שמישהו שכב עם גברים בעבר ולא רק עם נשים יפריע להם. אז שילכו להתנזר.

Apikachu L

New member
מה שאתה מתאר נשמע כמו דו מיני...

אני ממליצה עם להתחיל עם לקרא את המאמר "שאלות נפוצות" בפורום אצלנו. הוא מאוד טוב ויכול לעזור לסדר כמה דברים. אם אתה לא מבין משהו, אתה מוזמן להמשיך לשאול:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=1452&aId=104276

ביסקסואל זה מונח מטרייה. הוא יכול לתאר מצב של משיכה מינית ו/או רומנטית לאנשים מיותר ממגדר אחד - לא בהכרח באותו הזמן, אופן או מידה.
זה אומר שהמשיכה לגברים ונשים לא חייבת להיות שווה על מנת שמישהו יוכל להגדיר את עצמו תחת המטריה הביסקסואלית אם הוא רוצה.

יש הרבה אנשים שהם ביסקסואלים אבל הם לא בירומנטיים. דו מיניים אבל לא..."דו רגשיים". ויש אנשים שהם סטרייטים/והומואים שהם כן "דו רגשיים".

האם עניתי לך על השאלה?

joseph18

New member
את מקסימה!!!

אני חייב להגיד שהתפוצצתי מצוף שקראתי את הדוגמה על הגלידה :)

אני קראתי את ההגדרות וקיבלתי קצת תשובות משם אבל אני מתחיל לעשות סדר בראש שלי של דברים שאני באמת רוצה

בכל פעם שאני עם אשה אני מרגיש בעננים ובכנות ממש טוב לי להיות במערכת יחסים עם אשה ואני יודע גם כמה אני טוב שם גם במיניות וגם כגבר . עכשיו אני מבין שקיימת בתוכי משיכה מינית גם לגברים וזה בסדר אני מכבד את כולם אבל אני לא רוצה את זה פשוט זה לא עושה לי טוב . אם ייצא אני אלך אבל אני לא ארוץ אחריי זה כי זה לא מה שאני רוצה אבל אני כבר לא אתכחש. אבל גם לא אעצים את זה אצלי .

בנוגע ליחסיי מין עם אשה שתדעי בכל פרידה אותו הדבר קורה לי עד שאני מכיר מישהי חדשה ואני רואה שאני נמשך ושהכל בסדר ואז אני רגוע לשנה שנתיים .

בקשר לביטחון שלי בעצמי וביכולות שלי אני כבר התחלתי טיפול בNLP שמעתי על זה רבות ואני חושב שזה יעזור לי קצת להגיע לקצת נחת כי סבלתי המון לאחרונה אז אני רוצה לטפח את הביטחון שלי ואז אצעד לעבר דרך טובה יותר ובטוחה יותר .

בכל אופן ענית לי על השאלה בצורה הכי טובה שיכולה להיות ואני מודה לך מקרב לב כי הגעתי למסקנה שזה לא הנטייה המינית אלא הביטחון שלי שדפוק אז אני פשוט אטפל בזה .

שיהיה שבוע מקסים ויישר כוח תמשיכי לעזור לאנשים ולהיות סבלנית זה מקסים בעיניי

גאגBALL

New member
הניחוש שלי הוא שאתה דו-מיני

יש לך אפשרות להנות מנשים בתפקיד גברי-דומננטי ומגברים בתפקיד נשי-פסיבי (אני מתאר לעצמי שפשוט מכאיב לך להכיר בחלק האחרון של המשפט, חבל).
זה לא ישתנה בעתיד. אתה לא צריך לדאוג. מבחינת תפקוד, תמיד תהיה לך האפשרות להנות ממין עם נשים ועם גברים.
אני מנחש שאתה טיפוס שמרן. אתה אוהב את המוכר והבטוח. אין לך עניין באפשרויות אחרות.
יש לך תמונה ברורה של מה אתה "אמור להיות" - תמונה שמגיעה ממה שאתה מכיר.
החריגה מהתמונה הזו מאמללת אותך. אתה מתקשה לקבל את שתי הזהויות המיניות השונות כי אתה חושב שהן סותרות.
זה חבל.
אתה צריך להבין שלא היתה לך שליטה על ההיוצרות של המשיכה לגברים. זה שם וזהו. וזה לא ילך לשום מקום. וגם המשיכה לנשים לא.
אם תרצה לממש את זה, אתה יכול. וזה בסדר. זה לא עושה אותך פחות גבר כשאתה עם נשים.
תנסה לדאוג פחות. יהיה בסדר.

Bell4Ever

New member
אני רק אוסיף

לכל מה שנאמר פה שקיימת עוד אופציה, שבה אתה לא חייב להגדיר/לתייג את עצמך אלא פשוט לחיות ולעשות מה שטוב לך באותו הרגע, בלי קשר למה שעשית לפני.
אתה לא צריך לדעת שלשוקולד קוראים שוקולד כדי לחשוב שהוא טעים
(כנ"ל לגביי קישואים, שממש לא מעניין אותי איך קוראים להם, הם לא מתקרבים אלי)

*עוד אנקדוטה מעניינת היא... המצב שאתה מתאר ששניה אחרי שאתה מסיים עם גבר אתה נגעל ממנו זה ביטוי לתופעה ביולוגית: עשו ניסוי מעניין והראו שבזמן עוררות מינית גבר מוצא 90% מהבנות (עשו את המחקר עם גברים סטרייטים) מושכות והם היו מעוניינים לשכב איתם. המספר הזה נופל ל-40% (!) רגע אחרי השפיכה. זאת אומרת שאם נקודת ההתחלה שלך בנוגע למשיכה לגבר היא לא 100% יכול להיות שאחרי שפיכה הוא פשוט לא עובר את הסף שלך...... במיוחד אם אין לך את הגיבוי של הורמוני אהבה

HH husa

New member
שלום , המחקר הזה מצדיק סקס כמה שיותר מוקדם

בהיכרות , כדי ששני הצדדים ידעו אם יש התאמה אמיתית ?

Bell4Ever

New member
איך הגעת לזה...?

אם אתה מגדיר התאמה אמיתית ע"י משיכה של שניה אחרי הגמירה אז סבבה... זה מה שמשתמע מהמחקר.

המחקר לא מצדיק כלום, זו לא הייתה מטרתו. זו בחירה שלך מה לעשות עם המידע הזה.

אבל אני חושבת שאולי זה מראה בדיוק ההפך, שיש צורך בחיבור קודם כדי לא לברוח מכל בן אדם שאתה שוכב איתו כי שניה אחרי הוא מגעיל אותך... תחשוב כמה מערכות יחסים טובות משמעותיות ומלאות בסקס נפלא אתה יכול לפספס אם אתה שופט בן אדם רק אחרי סקס ראשון...
וכמה אנשים היו מעיפים אותך מעליהם אחרי הסקס האחד? (יש לזה שני צדדים, לא?)

זו בסך הכל ביולוגיה, ואף אחד לא אמר לך מה יקרה לאחוזים שלך חצי שעה אחרי הסקס... (יחזור ל-90%...?)

HH husa

New member
לא טענתי שהמחקר מצדיק , רק שאפשר

להצדיק על פיו.

אם מחפשים מערכת יחסים ארוכה ולא רק סטוץ אז את צודקת.

"וכמה אנשים היו מעיפים אותך מעליהם אחרי הסקס האחד? (יש לזה שני צדדים, לא?)"
אנשים מעדיפים שימשכו אליהם כי באמת חושבים שהם מושכים ולא רק בגלל ההורמונים.

אכן שהביולוגיה תתאזן זה יחזור ל 90 , אז זה זמן טוב לשפוט משיכה בלי תיווך ההורמונים כשהם הכי נמוכים.

Bell4Ever

New member
תלוי ע"פ מה אתה קובע משיכה

למה לשפוט ע"פ ה-low point ולא לפי ה-peak? מה זה בעצם משנה אם יש לך עזרה של הורמונים או לא...?
אגב, שים לב שמדובר במחקר על זמן של עוררות מינית, למעט מקרים שבהם אתה מגיע לבר חרמן, אוסף בחורה וזורמים יחד למיטה... רוב המקרים האחרים אתה מכיר את הבן אדם ביום חול ואז אין לך את בעית ההורמונים שלך...

HH husa

New member
כי רמה גבוהה משבשת את שיקול הדעת ואחר כך

שהוא יחזור יתחרטו.

הסיבה שעדיף נמוך מהיום יום , זה כדי למנוע גם השפעה קטנה.

Bell4Ever

New member
אבל...

מי אמר שהרמה הירודה זה לא שיבוש הדעת....? אולי שניה אחרת הגמירה אתה תחשוב שאנג'לינה ג'ולי מכוערת? זה לא הופך אותה לכזאת...
ואז אתה תעיף אותה על פי התחושה הזאת, ותתחרט אחרי שעתיים שתחזור לנורמה?

בקיצור, לא תגרום לי להסכים איתך, בחור צריך לשפוט בן\בת זוג ע"פ תכונות אופי, התאמה, והאם הוא נהנה בחברתו\ה. לא כל החיים זה "רגע אחרי סקס".
זה קצת כמו לשפוט בן אדם בזמן מריבה, כשאתה הכי שונא אותו. זו לא חוכמה לחפש את הפגמים ו"למה לא".

אני מאחלת לך שתמצא לך את האחת\ד שת\יעבור את אחוז החסימה שלך

HH husa

New member
זה לא שיבוש הדעת כי

"לשפוט בן\בת זוג ע"פ תכונות אופי, התאמה, והאם הוא נהנה בחברתו\ה." אפשר יותר טוב כשהרמה ירודה.

נכון שזו לא חכמה לחפש את הפגמים , אבל גם חשיבה כזו יותר טובה כשרמת ההורמונים ירודה.

ודוקא אנג'ליקה ג'ולי לטעמי תמיד מכוערת..

Bell4Ever

New member
בקיצור

תצא עם מי שבא לך, תפסיק לצאת עם מי שבא לך, אבל אל תאשים אותי ואת המחקר בזה

אני אישית (למרות שאני לא גבר אז מה אני קשורה) לא רואה את עצמי שורדת מישהו בלי הורמונים, גם ככה 90% מאוכלוסיית העולם משעממת אותי, אם לא היו הורמונים הייתי מתה לבד.

למעלה