צריך עזרה

joseph18

New member
צריך עזרה

אני לא יודע אם זה המקום הנכון לספר את הבעייה שלי אבל אני מקווה שכאן אוכל לקבל תשובה .
אני אוהב נשים ואני אוהב לקיים יחסיי מין עם נשים ואני רוצה להתחתן ולהביא ילדים עם אשה כי זה מה שאני אוהב ושם אני מרגיש הכי טוב .
בעברי הייתי נוהג לקיים יחסי מין עם גבר אחד , שמשך אותי לזה עוד בגיל 13 , דבר שנמשך עד גיל 19 בערך ואני בן 23 היום . וכל הזמן פחדתי שאני לא אוכל לקיים יחסי מין עם אשה עד שהכרתי את האקסית שלי , שם הבנתי כמה אני אוהב לעשות סקס עם אשה וכמה אני אוהב נשים בעצם . זאת עד לפרידה ואז שוב היו לי פחדים אבל כאן לא העזתי ללכת עם גבר זה כבר לא משך אותי ואז הכרתי את הבחורה השנייה שגם איתה היו לי חיי מין מאוד טובים ונמשכתי אלייה בצורה חזקה מאוד . הייתי צריך להתחתן איתה בספטמבר אבל התפוצץ . ואז שוב פעם נפל לי הביטחון ושכבתי עם אשה שלא נמשכתי אלייה בכלל זה היה בסדר אבל לא כמו שאני רגיל . העצבים והתסכול של הפרידה הביאו אותי להכנס לאפליקציה של סטוצים לגברים ותוך שבוע הייתי אצל שלוש וזה כבר היה יותר מידי גיליתי שאולי אני אוהב לעשות סקס עם גברים אבל ברגע שאני גומר אני לא יכול שאותו בן אדם יתקרב או ייגע בי , אני לא חושב אפילו על פעם שנייה , אני לא חושב על כלום רק לקום וללכת הבייתה וזה אגב מה שהיה לי עם אותו בחור , לעולם לא פעם שנייה ואף פעם שלא יגע בי או יישן ליידי , בחיים לא התאהבתי או נדלקתי בגבר אבל אני מרגיש שכל הביטחון שלי בקיום יחסיי מין עם אשה הלך וזאת למרות שלפני שבוע שכבתי עם אשה , היא לא הייתה הטופ אבל זה היה בסדר . אני לא יודע מה אני ? איך אני מתייג את עצמי ?

Kutaly

New member
איך לתייג?! זאת הבעיה?

אניע חושב שהתגית שתתאים לך זה פחדן.
זת'ומרת, היית תקופה ביחסים עם גבר, ואחרי זה תקופה עם אשה, ועכשיו אתה בלי ממש יחסים אבל סטוצים עם נשים ועם גברים... ונראה דיי נהנה מהסידור הזה.
אז אולי אתה רוצה לשתף ממה בעצם אתה מפחד?

joseph18

New member
אני לא יודע איך אתה מגיב בצורה כזאת

למה אתה אומר שאני פחדן ? על סמך מה אתה אומר את זה .
אני לא הייתי במערכת יחסים עם גבר זה היה סקס מידי פעם , אני כותב כי זה לא מה שאני רוצה והשאלה שלי היא למה לשם אני נופל כי כשאני עם אשה לעולם אני לא חושב על גבר וזה לא עושה לי את זה ורק שאני בפרידה אני נופל לשם . אז לפניי שאתה מתייג כפחדן אולי תקרא ותבין , נשמה אני לא מפחד מכלום אני פשוט מנסה להבין איך זה שאני בזוגיות וטוב לי עם האשה שלי אני אפילו לא חושב על גבר ורק כאשר אני בפרידה לשם אני נופל , זה הכל , אז בוא נשאר מנומסים .

Kutaly

New member
Keep your temper

שים לב כמה אתה מתאמץ להתגונן.
אתה נופל, אתה מפחד, אתה כועס ואתה עושה הרבה מאמץ שלא להיות עם גברים. למה?
בסך הכל, נראה שסבבה לך איתם. לפחות מבחינת סקס. וזה לא מפריע לך להיות עם נשים.

אז שוב אני שואל, ממה בעצם אתה מפחד?

joseph18

New member
מתגונן כי אתה תוקף .

מפחד להשאב לשם ואז לא להצליח עם נשים זה הכל זה הפחד

Kutaly

New member
צק צק צק... פארנויה לא עושה לך טוב

נשמע שלהיות עם גברים זה כלכך רע.

בוא נבחן את הראיות: היית עם גברים והיית עם נשים.
היית אותר שהחוויות עם גברים הפריעו לך להיות עם נשים באיזו צורה?

Kutaly

New member
למה שיפריע?

ז"א הדרך היחידה שאני מכיר שלהיות עם גבר יפריע לך עם נשים זה אם אתה באותו זמן בדיוק "עסוק" איתו במקום "להתעסק" איתה...
אבל זה כבר עניין של טכניקה

אלמוג86

New member
אני באמת לא מבינה למה אתה כל כך תוקפני כלפיו

פחדן לא הייתי קוראת לו!
מבולבל ומפוחד כן.
אבל לא פחדן.
אני באמת לא מבינה למה אתה כל כך תוקף אותו!
מדובר על אדם שמאוד לא בטוח במניות שלו.
שמאוד חושש מדברים שבתוכו שמאוד סותרים בשבילו את הנורמה שהוא רגיל אליה.
והוא אכן מבולבל ומפחד ממה שהוא לומד להכיר בעצמו.

כולנו עברנו את זה, ההתמודדות והחיפוש אחרי השלמה עם מה שהוא.
לא כולנו נמשכים לגברים ונשים באותה רמה.
ולא כולנו מסוגלים לנהל אם גברים ונשים קשרים מאותו סוג.

הוא לא מבין למה הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג.
והוא לא מכיר ולא יודע איפה לחפש?

הוא מכיר את העולם הביפובי בחוץ והוא מתקשר איתנו מתוכו.
אבל המקום שלנו הוא לעזור לא לתקוף!

Kutaly

New member
ביקש לתייג.

מצטער, לפעמים אני שוכח שמה שאנשים מבקשים זה לא מה שהם באמת רוצים

Apikachu L

New member
זה בסדר לפחד

יש הרבה סטיגמה חברתית על יחסי מין של גברים עם גברים, ופחד להשאב.
בסופו של דבר, אתה נהנה גם וגם, סיפרת על זה בעצמך.
לדעתי הפחד שלך לא להצליח עם נשים עלול לגרום לך לא להצליח. מתח ולחץ הם לא בדיוק גורמים שמשפרים את התפקוד המיני.

שיעור קטן בחינוך מיני:
תחשוב על זה כניסיון נוסף שיש לך לגבי יחסי מין - בסופו של דבר, גם לזכרים וגם לנקבות יש הרבה איברים דומים - לכולם יש פטמות ללקק ולצבוט, ושפתיים לנשק, וצאוור לנשוך וללקק, ירכיים לתפוס, גב לשרוט, ישבן ... לעשות את כל הדברים שעושים עם ישבנים (ויש המון!)...
כאשר אתה מקיים יחסי מין (בטוחים) עם אנשים עם כל מיני סוגים של גוף אתה בעצם צובר הרבה ידע וניסיון על מה נעים לאנשים שונים, ולומד כל מיני טכניקות.
יחסי מין זה לא רק לחדור ולהחדר, זה הרבה דברים אחרים.

joseph18

New member
טוב חבר אתה נראה לי עצבני ורוצה להרגיע את

כולם למרות שאני רגוע ואתה רק תוקף כאן . עזוב רציתי עזרה אתה לא עונה על שאלות , תהיה בריא !

Apikachu L

New member
רק אתה יכול לומר מי אתה.

אבל אני אחרוג מהרגלי לשם שינוי, ואנסה לספר לך על ההגדרות לאור מה שכתבת כאן.
אתה מתאר מצב בו אתה שוכב עם גברים וגם עם נשים - ונהנה. אני מסיקה מכך שאתה נמשך גם וגם. אז...אנשים שנמשכים מינית לאנשים מיותר ממגדר אחד בחרים לעיתים קרובות להגדיר את עצמם כביסקסואלים.
לאחרונה יש את הנוהג להפריד בין משיכה מינית למשיכה רומנטית, שמדברת לא רק על רצון לקיום יחסי מין אלא גם על התאהבות ומשיכה רגשית. אנשים יכולים להמשך רגשית לכל מיני מגדרים, לא תמיד בהתאמה למגדרים שאליהם הם נמשכים מינית.
דוגמאות לחדד:
גבר יכול להיות הטרוסקסואל מבחינת משיכה מינית אבל בירומנטי מבחינת משיכה רגשית למשל. הוא לא ירצה לקיים יחסי מין עם גברים, אבל בהחלט עלול להתאהב בגבר למשל.
אישה יכולה להיות ביסקסואלית אבל הומורומנטית, אז היא תתאהב בנשים, אבל תימשך גם וגם.
וכמובן, שאפשר להיות ביסקסואלים-בירומנטיים, ככה שגם נמשכים וגם מתאהבים באנשים מכל מיני מגדרים.

עכשיו כאשר אתה מכיר את ההגדרות קצת יותר טוב, אתה מוזמן לחשוב אם יש כאן איפשהו תגיות שמתאימות לך ונוחות לך.

לגבי הביטחון העצמי שלך ביחסי מין עם נשים - אל תיתן לזה שאתה מקיים יחסי מין גם עם גברים להוריד לך אותו. זה דווקא אומר שאתה יותר מנוסה ביחסי מין עם כל מיני אנשים, אם כבר.

joseph18

New member
כיף לקרוא את ההודעות של והרצון לעזור

אני קורא ומנסה להבין , אני עם גבר יכול אך ורק לעשות יחסיי מין , לעולם לא חדרתי ולא נחדרתי , זה המגע המיני שמושך . ברגע שזה נגמר אני לא יכול לראות את אותו בן אדם לא שינשקו אותי ולא שייגעו בי ככה זה כבר שנים לכן אף פעם לא הגעתי למצב של פעם שנייה עם גבר .
ונהפוכו שאני עם אשה אז אני יכול לעשות מספר פעמים אני אוהב להתנשק להגיד אני אוהב אותך ללטף , לישון לילה שלם מחובק , ולהרגיש את השריטות האלה בגב שאת מתארת אותם אבל זה קורה רק כשאני איתה עם האשה ועם הגבר זה אף פעם לא קורה לי. אני רוצה להוסיף גם שבמשך שנתיים שהייתי בזוגיות לא חשבתי על גבר ולא היה במוחי הרעיון לשכב או להסתכל על גבר אז זה כאילו שרק שאני נמצא בשיברון אני הולך לאיפה שקל להרגיש בביטחון כי עם אשה זה קצת יותר קשה הקטע של הביטחון אבל אני לעולם לא התאהבתי בגבר ולא יצא לי להגיד איזה גבר חתיך בעצם חוץ מ10 דקות של הנאה מינית בחיים לא היה לי שום דבר מעבר לזה עם גבר ואני גם לא רוצה את זה . אני חושב שהחוסר ביטחון שנוצר לי לאור הפרידה הזאת משפיע על כל מיני דברים וזה חלק מזה כי ביום שישי שעבר שכבתי עם מישהי שבכלל לא משכה אותי , אחת שבאמת ההיפך ממה שאני אוהב והוכח לי שלא משנה מי האשה ומה האשה הצלחתי אפילו להגיע איתה לשני פעמיים אני אומר את זה כי אני כל הזמן מכניס את עצמי לבלבול ולכאב ראש וכל פעם אני מוכיח לעצמי מחדש כמה טעיתי שעם ההיא שכבתי אגב בשביל לנקום את הבגידה שארוסתי לשעבר בגדה בי בצורה הכי מכוערת שיכלה להיות אז אני חושב שהכל מתערבב וזאת לא הפעם הראשונה שאני נכנס לבלבול כזה כי גם עם האקסית הקודמת אחרי הפרידה היה לי בדיוק אותו דבר ואז שהגיעה טל ככה הכל הסתדר והוכח לי שהכל בסדר איתי . אז אני את התגית לא מצאתי אשמח שתתייגי
בכל אופן כיף לקרוא אותך , דבריי חוכמה יוצאים ממך וזה כיף לשמוע ולאט לאט לעשות סדר במוח כי עכשיו אחרי מחקרים רבים בכמה פורומים הבנתי שהדבר היחיד שאני הולך לעשות זה לאהוב את עצמי ולחזק את הביטחון שלי ואז המערכת יחסים הבאה שלי תהיה עם מישהי טובה והכי חשוב אני יהיה בביטחון

אשמח לקבל ממך תשובה

ג'ו

Apikachu L

New member
אני לא יכולה לתייג אותך בשבילך.

לדעתי לפני שאתה מתייג את עצמך, אתה צריך לעשות שלום עם עצמך בעניין הזה.
נשמע שאתה פצוע ופגוע בעקבות הפרידה והבגידה, וגם אתה לא מרגיש הכי טוב עם זה שאתה שוכב עם גברים מרצונך. אתה מתאר את זה שאתה מנסה להוכיח לעצמך ולנקום, אבל למעשה אתה רק פוגע בעצמך.
זה נראה קצת כאילו אתה מתאר ביטויים לבעיה שיש לך ולא את הבעיה עצמה.
אני חושבת שזה לא מומלץ לשכב עם נשים או גברים בשביל לנקום או בשביל להוכיח לעצמך. עדיף לעשות את זה כי אתה רוצה, נמשך, נהנה או פשוט חרמן.
מניסיון, קיום יחסי מין למטרות שהן יחסית שליליות, יכולים לגרום רק להרגשה רעה יותר.

מההודעות שלך זה נשמע גם כבאיזה מקום אתה מנסה לדחוק קצת חלק מהמשיכה שלך, או מפחד שלקיים יחסי מין עם גברים זה משהו קבוע.

זה טוב שאתה רוצה לחזק את עצמך ואת הביטחון שלך.
לדעתי כדאי שגם תפנה ליעוץ מקצועי יותר כמו פסיכולוג/ית, וגם אפשר לפנות אל "יש עם מי לדבר" - קו קשב לקהילה הגאה אם אתה רוצה משהו באוריינטציה יותר להט"בית:
http://www.glbt.org.il/he/listen/articles.php?articleID=896

בכל מקרה, אני אנסה לעזור לך ככל האפשר עם השאלות שלך, אבל אתה כותב בצורה קצת מבולבלת.
אם אתה יכול אז גם להדגיש בסוף הטקסט מה בדיוק אתה שואל, כדי שאני אוכל לענות כמיטב יכולתי.

בכל מקרה, אין שום דבר רע בלשכב עם אנשים מכל המגדרים ולהנות מזה - וזה לא אמור להשפיע על מערכות יחסים בעתיד יותר ממה שבאופן כללי לשכב עם אנשים ישפיע

גאגBALL

New member
אולי אתה יכול לפרט

לגבי מה אתה מוצא מושך בגברים? מבחינת תכונות
האם החוויה בגיל 13 היתה ביוזמתך? האם אותו גבר היה מבוגר ממך? סמכותי? גברי?
איך אתה זוכר את אותה חויה?

לגבי השאלה שלך ("איך זה שאני נופל למקום הזה כש..."): אין לבני אדם בחירה ביחס לדחפים שלהם.
יש לנו יכולת לדחות מימוש של דחפים ולנסות להתעלם מהם. אבל אנחנו לא יכולים להעלים אותם.
נשמע שאתה מתבייש במשיכה הזו לגברים, כי גדלת בסביבה מסורתית ואתה מתחבר לאידאלים המסורתיים (אני מנחש).
אתה גם מפחד שאולי לא תימשך לנשים בעתיד בגלל שאתה נמשך לגברים, או שלא תהיה מסופק מנשים בלבד (אני שוב מנחש).

קודם כל - אל תשפוט את עצמך. אין לך יכולת להשפיע על המשיכה המינית שלך.

joseph18

New member
אני אסביר

הבחור הזה היה בן גילי הוא ברור היה יותר סמכותי ממני יותר גברי והוא משך אותי לזה ונתן לי להרגיש שזה בסדר והכל בסדר . מוקדם יותר בחיים לא הייתה לי משיכה כלשהי לגבר וגם אחריי זה , זה היה רק אליו . אני לעולם לא חשבתי שאני הומו ולעולם לא ראיתי את עצמי עם גבר זה תמיד מתחיל בדחף מיני ואיך שזה נגמר אני ממש נגעל מזה ולא כי אני לא מקבל את זה אלא כי זה לא מה שאני רוצה ולא מה שעושה לי טוב , לא מה שעושה אותי מאושר . זה לא נכון שבגלל הנטייה שלי גם לגברים לא אוכל לקיים יחסי מין עם נשים בעתיד ואני לא צריך את הסיפוק הזה משניהם כי כשאני עם בחורה אני לא צריך את הסיפוק הגברי , זה לא מושך אותך וזה אפילו לא בראש שלי אבל ברגע של פרידה הביטחון יורד ולשם אני נופל אבל אף פעם לא ממשתי את זה כמו השבוע והמסקנה היחידה היא שאני לא אוהב את זה . אני לא מתכחש לזה שאני גם נמשך מינית לגברים אבל פה זה נגמר . כי שום תכונה אצל גבר לא מושכת אותי אני לא רוצה את זה ובמשך שנים אני נהנתי ממערכת יחסים עם נשים וזאת עף על פי שיש לי משיכה לגברים אבל לא הייתי צריך את זה כי הייתי מאושר . וזהו אני פשוט צריך להבין שיש משיכה לגברים ובזה זה נגמר ושזה לא אמור להפריע לי בעתיד עם נשים . בחיים לא הייתה לי בעייה ובחיים לא תהיה . כי טוב לי במערכת זוגית עם אשה שם אני ממש את עצמי . אני פשוט צריך להפסיק את השיגעון הזה לשכב עם גבר בשביל סיפוק של 10 דקות ואחריי זה להתחרט כי בפעם האחרונה שהייתי עם מישהו זה פשוט גרם לי להבין שאני לא רוצה את זה ושגם מבחינה מינית זה כבר לא עושה לי את זה ממש זה מושך אותי אבל לא מה שאני רוצה וזהו עכשיו אני רק צריך לטפח את הביטחון הגברי המיני שלי והכל יהיה בסדר כמו שתמיד היה

Apikachu L

New member
הממ...

רגע, לא הבנתי
אתה מתאר מצב שבו אתה מרגיש דחף לשכב עם גבר, אבל אתה לא רוצה את זה?
מה בעצם דוחף אותך לעשות את זה? רגש של כעס או רגש של משיכה?

בכל מקרה, משיכה אל גברים ואל נשים היא משהו גמיש שיכול להשתנות, והרבה פעמים היא פותציאל ולא בהכרח שם בתכלס.

joseph18

New member
ואוו זה כבר נהיה יותר ממה שזה

אני אנסה להסביר את עצמי בצורה הכי פשוטה אולי ככה ננסה להבין אחד את השני .
אז כמו שהסברתי , אני אוהב נשים , אני אוהב להיות עם נשים והמערכות יחסים שלי איתן תמיד היו יוצאות מן הכלל כי שם אני מרגיש גבר , אז אני גם מתאהב מאוד מהר ואני מאוד אוהב את המגע של האשה אני בכלל אוהב מגע אבל רק מאשה , מגבר ברגע שהגעתי לפורקן אני כבר לא יכול לראות אותו לידי . כשאני הולך עם גבר זה רק מתי שאני לא בזוגיות והפעם הראשונה שהלכתי עם גבר שזה לא הוא זה השבוע והלכתי עם 3 כאשר השלישי כבר לא רציתי לעשות את זה וכבר באמצע המתח ירד כי היא עברה לי בראש . הפרידה טרייה . אני לא מתכחש לזה שאני נמשך מינית לגברים אבל זה לא עושה לי טוב ואני מתחרט בכלל שמתוך כעס או מציאת נחמה או סתם בשביל לספק דחף מיני אני עשיתי את זה . אני לא אכנס לאתר הזה כי אני לא חושב שאני הומו , וכתבתי כאן כי חשבתי שבנטייה המינית שלי אני דו זאת אומרת יכול לעשות את שניהם אבל מסתבר לי שזה לא רק דחף מיני אלא עוד הרבה דברים שעם גבר אני לא מרגיש . בעייה בביטחון תמיד היה לי והיא תמיד התבטאה ברגע של פרידה אבל סה״כ מה אני רוצה , להכיר מישהי טובה להקים איתה בית יפה ולהביא ילדים , כי אני לא רוצה להיות עם גבר זה לא אומר לי כלום וזה לא מושך אותי , זה לא מה שאני רוצה . סה״כ כתבתי כאן בשביל לדעת אם התופעה הזאת נקראת בי סקסואל או לפחות לדעת מזה . כי אני יודע שמה שאשה יכולה לעשות לי רגשית ומינית גבר לא יכול לעשות לי וזה מנסיון וזהו זאת השאלה שלי , האם מבחינה מינית אני דו ומה זה אומר זהו

למעלה