צריך עזרה ..

• פותח הנושא ww66
  • פורסם בתאריך

Megie

New member
ברוך הבא!!

קודן כל, שהגיל לא ידאיג אותך כי כל אחד והקצב שלו..
אותן בנות אליהן פנית אולי עמדו מאחורי דפוס אחיד..מצד שני- אולי אם תנסה לפנות לאתרי הכרויות ופורומים רלוונטיים-תכיר את אלו שמכוונות לחפש מישהו וסביר להניח שלן אין חבר..אפילו בשביל הניסיון שלך להתנהל עם בנות..ועם הניסיון זה יהיה פשוט יותר בעתיד.
אתה לא צריך לשנן משפטי פתיחה..ברגע שמישהי נראת לך-הבטחון שלך הוא זה שינחה..לבוא אליה עם משפט מוכן- ישמע מהוסס ולא אמיתי..וכמובן יגרום לה לדחות (ברוב המקרים) אז תראה איך אתה עובד על הבטחון שלך, מתחיל להעריך את עצמך ופשוט מאמין במה שאתה שווה ובסוף משדר את זה..אל תשכח שאישה וגבר בסופו של דבר מורכבים מבשר ועצמות..כל אדם חושב לעצמו ולא יודע מה יחשבו עליו..יש משהו באנשים שמשדרים בטחון, שגורם לנו לחשוב שהם יודעים משהו וזה יוצר בנו משיכה..
זה הכל עיניין של זמן, תהליך וניסיון..

וכןאני לא באמת עושה מבחני ניסיון לגברים שלי.. לרוב בהתחלה אין סחיבה לדבר על ניסיון ואין סיבה שתספר לה שהיא החברה או האינטרקציה הראשונה שלך.. אם תיהיה מספיק בטוח בעצמך-היא לא תנחש ואפילו תופתע לשמוע את זה בעתיד.

בהצלחה

אור603

New member
אני יכול להוסיף

אני יכול להוסיף שזה עלול להיות מאוד מתסכל. קשה למצוא בחורות טובות.
אני מסתכל על זה מנקודת המבט שלי. לפעמים יש הרגשה שאתה לבד בעולם.
לא אשקר לך ואמכור לך כל מיני סיפורים. אני גם רשום ל 3, 4 אתרי הכרויות, הפסקתי לספור..
וכלום..פשוט כלום. מדבר

Megie

New member
ומצד שני

זה גם יכול להיות מאוד דינמי ובכמויות ואתה יכול למצוא את עצמך מתלונן על "צרות טובות" כי יש יותר מדי ואתה לא יודע מה לבחור..
הכל תלוי במה שאתה מחפד, מה אתה מכיר ואיך אתה מתנהל בפועל מול הבחורה..וכמובן בדברים שטחיים שיכולים להשפיע ללא כל תלוצ במה שאתה תעשה..
אני יודעת שזה מתיש ואתה לא הראשון שאומר את זה..אבל אני לא חושבת שהבחור צריך לבוא מהנקודה שזה לא יצליח כי יש כאלו שגם להם זה לא הולך, אפילו שאולי הזדהות מקלה-כי אתה מבין שבעצם אתה לא חריג.. אבל מצד שני חייבים לשמור על אופטימיות ולדעת שזה כן מצליח-עובדה אנשים חיים בזוגיות, מתחתנים וזה מצליח.. כל מקרה לגופו וההשוואה הכי טובה היא לא שלך מול אחרים-אלא שלך בראיה שלך הלאה והידיעה שזה יקרה..וזה יקרה

אור603

New member
את חמודה מגי

מגי את ילדה חמודה.
באמת.
אני מתנצל אם זה נשמע מתנשא.
אבל כנראה שלא נפגעת מספיק ולא היית מפסיק בחושך.
לפעמים צריך להיות בחושך כדי להעריך את האור.
אני כרגע לא עסוק במה שיקרה..אני כרגע כותב כאן את מה שאני מרגיש

אם היית רק יודעת איזה פגיעה עברתי..(שאותה אם את רוצה לדעת ואם בכלל מעניין אותך אז רק בפרטי או פייסבוק)
לא נראה לי שהיית יודעת כ"כ מה להגיד.
אני עד היום לא יודע כ"כ מה להגיד ומה לחשוב.
לא נראה לי שהיית תופסת שקיימות בחורות כאלו עם לב שעשוי מאבן.

עכשיו כל הבחורות העצבניות יקפצו כאן כהרגלם ויגידו משפטים כמו..."אם אתה עסוק רק בכמה נפגעת אז...כו' וכו'..

Megie

New member

אתה מדבר מכאב..ברור לי שעברת דברים.. אני יכולה להבין מאיפה כל זה בא..אבל רק מבקשת שלא תשפוט את החיים שלי.. אני יכולה להבטיח לי שאם היית יודע מה אני עברתי, לא היית כותב אפילו אות מכל אלו.. אבל בגללל שאתה כבר יודע מבלי לשאול קודם..אז מיותר שאסביר מעבר.. אבל רק אגיד שאתה טועה, עברתי כל כך הרבה..ונפגעתי כל כך הרבה.. שדווקא משם אני לוקחת כוחות ואמונה שזה יכול להיות שונה..

ואני מבינה שנפגעת מבחורה עם לב מאבן.. אבל כמו שאמרת-אי אפשר להעריך טוב בלי להכיר את הרע.. אתה תמצא את זאת שתוכיח לך שאהבה יכולה להגיע גם בצורה אחרת-כמו שאתה רוצה.

כתבתי לך..אתה מוזמן לכתוב לי, אני כאן.

sani48

New member
אמרתה פה משפט נכון

לפעמים צריך להיות בחושך כדי להעריך את האור,אז למה אתה לא מעריך את האור? אני מסכים איתך שיש לא מעט נשים(ובאותה מידה גם גברים)עם ראש שיטחי לגמרי,שלגברים טובים/ביישנים/עדינים,לא יהיה הרבה צאנס איתן,אבל יש גם לא מעט בחורות עם לב זהב,בחורות נדירות עם אופי של מלאך,שמחכות שנים,להכיר בחור טוב שיאהב ויעריך אותן,ובגלל שאתה כל כל פגוע וחסר אמונה,אתה מונע מעצמך לנסות להכיר אחת מאלה,ועוד אתה מעודד אחרים (שגם ככה חסרי ביטחון)לחשוב כמוך,שלא יהיה לאף אחד בכלל חשק להיות בזוגיות,וככה שתי הצדדים מפסידים,דרך אגב תדע לך שרב הבחורות שאתה מתאר, שיש להן ראש שיטחי,אוכלות חרא רב החיים שלהן,ואלה שהיתעוררו בזמן(לפני שהן היתחתנו) ושינו את הגישה שלהן והתחילו לצאת עם סוג שונה של אנשים(גברים טובים ורגועים יותר)הם אלה שיש להן בסופו של דבר את הקשרים הכי חזקים,אז יש כאלה שחיות את הרגע,ומיתרשמות מכל מיני קקות של אנשים,ויש כאלה שהיתבגרו כבר,ובוחרות ללכת בדרך אחרת,לסיכום-אסור לאבד אף פעם את האמונה,כל קשר גם אם הוא פוגע בך מאוד,אמור ללמד אותך משהו חשוב על עצמך,אמור לחזק אותך,לבגר אותך,ללמד אותך להעריך דברים שאף פעם לא הערכתה לפני,אמור ללמד אותך להיות פחות תמים ולא לשרוף אנרגיות וזמן על אנשים שלא ראוים לזה,אמור ללמד אותך להעריך כפליים את האנשים שכן ראוים לזה,אני מאמין שאם תחזור להיות בן אדם עם שמחת חיים,ואופטימי יותר,אתה תקבל את גמולך בסופו של דבר,רק תיהי סבלני,ותאמין כמה שיותר,כל טוב

היי ביישן שעוד לא התנשק

הסכת - דע לך שדווקא "לייט בלומרס" כמוך, הופכים להיות הדון ז'ואנים של המחוז.
הדבר שממנו אציע לך להתחיל הוא - לברר עם עצמך - מה באמת אתה רוצה?
אני מכיר די מקרוב את הרצון הלחוץ הזה להשיג חברה. היה לי אותו כשחיפשתי חברה רצינית ראשונה (עד אז היה לי הקשר הארוך ביותר של חצי שנה) - יצאתי לכל מיני דייטים זוועתיים (בחורות שהכרתי בברים, אוניברסיטה, אתרי הכרויות), ובסופו של דבר השגתי את החברה הזו.
היינו שנתיים וקצת ביחד (אפילו גרנו ביחד) ואז הבנתי שזה כבר לא זה ושאני כבר לא מחפש חברה, אלא משהו אחר.

ועכשיו לפרקטיקה - מצא לך מנטור (חונך). מישהו (גבר) שאתה סומך עליו, שיוכל "ללמד" אותך את רזי התקשורת בת-ימינו עם נשים. אתה יכול לקבוע איתו בבית קפה, ברחוב, באוניברסיטה בפאב - היכן שתרצה. בשניים זה תמיד יותר קל.

במקביל - תוכל ללמוד קצת חומרים תיארוטיים מתומר קורון / שרון רובינשטיין וכו'.

בהצלחה!

קצת פטתי לכתוב בניק אחר,בלשון זכר

ועדיין לשרבב את הקורסים שלך והמנטורים שלך.
יש אלו שיראו בכך הונאה ממש.
כאילו,מה נראה לך? שאי אפשר לזהות?

לא קורסים שלי ולא מנטורים שלי

1) אני ממליץ על חומרים שעזרו לי בזמנו (ועד היום, למעשה).
אני זוכר שיש פה מישה/וי שגם כן נוהג להמליץ על חומרים תיאורטיים וכן על קורסים. אין לי קשר אליו/ה.

עבורי, התכנים האלו היוו שער למקום אחר ופתחו לי מקום גם להתנסות מעשית.

אגב, אני מאוד-מאוד (מאוד) ממליץ לקרוא (וליישם!!) את הספר "דרך גבר" של דיוויד דידה http://kabalove.org/articles/books/the-way-of-the-superior-men

שמדבר על הדרך הגברית החדשה, אחרי שעברנו מסכת של מסעות ושינויים אבולוציוניים.
אני יודע שהספר הזה שינה אצלי הרבה והעניק לי תפישות חדשות ביחס שלי אל עצמי ואל נשים.

2) לגבי מנטור - זה יכול להיות גם חבר/ידיד תומך וחיובי שמכיר אותו, או את הסיטואציות מולן הוא עומד ולעזור לו לעבר את הדרך שהוא רוצה לעבור. במידה שאין כאלה - כדאי לחשוב על מנטור בתשלום, ולא לפסול על הסף.

למעלה