צריך עזרה ..

• פותח הנושא ww66
  • פורסם בתאריך

ww66

New member
צריך עזרה ..

שלום לצוות האתר

אני בן 22 וחצי . אחרי צבא
עוד לא הייתה לי חברה, עוד לא שכבתי, ועוד לא התנשקתי, אני תמיד הייתי ביישן .
אני לא אחד כזה שמתחיל עם כל אחת, וגם עם מי שאני מתחיל , היא טוענת שיש לה חבר .
אני כל כך רוצה שתיהיה לי חברה, כי עד כמה אפשר בלי ??? זה משגע .
אני רוצה ילדה טובה ... אני ילד טוב ושבאמת תיהיה אהבה בנינו ולא סתם .
איך להתחיל עם בנות ? אני חייב עזרה בנושא, זה לא קל לי . אני חושב פעמים עם לדבר עם מישהי או לא . אני צריך משפטים, זה כל פעם שאני בא להתחיל עם מישהי אני מאבד את הזיכרון מה להגיד לה ...

יש פה עוד אנשים שהם כמוני?
ובנות : אתם הייתם מוכנות לצאת עם גבר כמוני? אכפת לכם אם עוד לא הייתה לי חברה וכל זה??
ואם יצאתם פעם עם גבר כמוני? אם כן תגידו איך הרגשתם???
תודה לעוזרים ..

היי וברוך הבא :)
כמו שכתבתי בפוסט אחר פה, יצאתי עם בחור שהיה צעיר ממני ב 7 שנים, והוא היה צעיר ולחלוטין חסר נסיון בכל הקשור לקשרים.
לי אישית לא רק שזה לא הפריע למרות שהייתי אחרי קשר ארוך משלי, אלא שזה אפילו קסם לי ומשך אותי יותר.
נסיון הוא לא פרמטר בקשר אמיתי בעל רגש, ומי שתהיה איתך לא תוטרד מזה כלל כך שזה משהו שאתה יכול להמנע ממחשבות מרובות עליו.

מובן הרצון לקשר זוגי, ואני חושבת שבחורים כמוך הם מקסימים ( ׳ילדים טובים׳ ) ושאתה זן נדיר.
זוגיות כן תצטרך לבוא מיוזמה כלשהיא, לאו דווקא מהתחלות בעלות מטרה ממוקדת.
מה אתה עושה כיום?
איפה אתה מבלה?

2461

New member
היי עונה

קודם כל כן. חברי הנוכחי הוא ללא נסיון קודם (בחברה) וגם ביישן (היה בהתחלה), ואני יכולה להגיד לך שהיום אחרי 4 שנים ביחד הוא כבר ממש לא ביישן.
אם אתה רוצה טיפים, לפי איך שחבר שלי פעל כשרק ניפגשנו אז בבקשה:
כשאתה מבקש מספר טלפון , תתקשר ואל תחיה מהודעות אסאמאס...עדיף יותר להתקשר ובמידה (פעם ביום) וכמובן לראות שישי שיתוף פעולה. גם אם אתה חושב שלא יהיה על מה לדבר תתקשר ותזרום.
תיהיה קליל, אל תראיין את הבחורה בדייט.
תן לה זמן אבל גם אל תאבד את עצמך. תראה שיש לך עוד חיים ואופי משלך....וזהו נראה לי.

בהצלחה

אור603

New member
אני אגיד לך משהו עליי ותראה אם אתה מתחבר...

אני כמעט בן 27. גם בחור טוב. ביישן מאוד הייתי בעבר, בחורות הפכו אותי להיות שונה מזה.
בגיל 21 לאחר השרות הצבאי הכרתי את החברה הראשונה שלי. הייתי איתה 3 שנים ביחד עד שהיא נפרדה ממני (בשיחת טלפון)
שם היו עוד דברים שקשורים לאבא שלה - שהפריד בינינו. בקיצור ולעניין..הם היו משפחה עשירה והפריע להם שלא הלכתי ללמוד לתואר כלשהו
ושלא הגעתי ממשפחה עם כסף.

אח"כ יצאתי ל"מסע ציד" אחר אהבה, (נמשך כ-חצי שנה) מסע מתסכל שכלל לפחות איזה 7 קשרים קצרצרים ולא משמעותיים שנגמרו בסקס וזהו.
אח"כ הכרתי בחורה אחרת מהצפון, רחוקה ממני במשך 50 דקות נסיעה. הייתי נוסע והיינו נפגשים, עד אחרי 4 חודשים בקשר שהרגשתי שאני מתאהב בה.
היה כיף להרגיש שהאהבה לא נעלמה ולא שכחה אותי. אבל שוב כוחו העצמתי של הדולר הכה בי וגרם לי להבין דברים אחרת.

היא נפרדה ממני בטלפון. למרות שידעה מה האקסית שלי הראשונה עשתה. אח"כ הבנתי דרך חבר משותף שהיא התחילה לצאת במקביל לקראת סוף הקשר
עם בחור אחר וסיפרה לו (לידיד המשותף) במילותיו "כמה כיף שהוא עובד בחברת הייטק, ומסודר טוב כלכלית"

היום אני כבר 4 חודשים ללא אף אחת, בלי דייטים. אבד לי החשק. איבדתי אמונה בבחורות..
לפעמים יש כאלו שאפילו מגעילות אותי. לצערי בארץ הזאת יש מנטליות מחורבנת שכוללת גם תרבות נהיגה גרועה ועוד הרבה תרבויות כושלות.
כמו כן היחס בין גברים לנשים. אני בטוח שיש גם גברים נוראיים. אבל אין כאן מקום לבחורים טובים כמונו..צריכים להיות יותר חזקים מזה וקצת יותר מחוספסים.
נמאס מהמשחקים, הזיופים, המסכות והשקרים, פשוט נמאס. ללא קשר אני מוזיקאי אז אני מנסה לתרגם הכל לטקסטים ולמוזיקה.
מעבר לכך, רק כאן אני יכול לרשום את מה שאני מרגיש.
אני כבר לא בוטח באנשים, אני לא מראה חולשה, אני שומר יותר בפנים. אנשים מנצלים כל דבר שאתה אומר ומשתמשים בו
לצורך הפרטי שלהם, לפעמים גם נגדך ולפעמים גם ידרסו וימעכו לך את הרגשות בצורה הכי מכוערת ללא שום התחשבות.
זה המצב וזאת היא המציאות המרה.

2461

New member
לפני שאתה מכפיש פה נשים נוהגות אז תקרא קצת

סקרים!!! ואם אתה עצלן מכדי לחפש אז אני אכתוב לך כאן:

״דו״ח אשר פרסמה לאחרונה הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, בנוגע לביצוע עבירות תעבורה בישראל בשנת 2009, מראה כי גברים מבצעים יותר עבירות תנועה מבנות המין היפה באופן משמעותי. על פי הדו"ח, 90% מהנהגים אשר הורשעו בביצוע אותה עבירה יותר מפעם אחת במהלך השנה הינם גברים״.

עכשיו זה שאיבדת אמונה לא אומר שזה דבר נכון לעשות.
לא כולן מגעילות וצבועות. למה גברים לא נוכלים שמנסים להכניס כל צרצר למיטה?
ברגע שתתאפסו גם אנחנו נתאפס.

שבת שלום

אור603

New member
2461, תראי

את תוקפת, אני לא מדבר בתקיפות. אני פשוט אומר מה שאני מרגיש ואת מה שעובר/עבר עליי.
כמובן שלא קראת את מה שכתבתי עד הסוף ממקודם, כאשר אמרתי שיש באותה מידה גם גברים שהם כאלו.
אז לפני שאת תוקפת - תקראי עד הסוף!

שבת שלום

2461

New member
עדיין טענת שבנות נוהגות גרוע ״כחלק משאר

הדברים שגרועים בהן״.
אז קרה שוב את הסקר שהעתקתי לך.

ואני תוקפת כי לא יכולה לסבול שיורדים על נהיגה של נשים, סורי פגעת בנקודה רגישה

אור603

New member
שוב. את לא קראת נכון

לא דיברתי על תרבות הנהיגה של נשים. דיברתי על המנטליות שקיימת אצלנו בארץ.
בין אם זה ביחס של נשים לגברים ולהפך ובין אם זה על הכביש. לא אמרתי דבר על תרבות הנהיגה של נשים.

נשבעת לך,לא יודעת על מה אתה מתלונן.

היו לך שתי אהבות שנגמרו ,וזה קורה כל הזמן לכולם,ביג דיל.
היה לך לא מעט סקס,גם את זה אני מסיקה. אתה מוסיקאי,עשייה מרפאת וגם סקסית לכל הדעות.
אז אתה יודע מה הבעיה שלך?
שתיים (אולי) בעצם:אתה חולמני ומעדיף את המציאות בראש שלך על פני מה שבחוץ ודינו של כל חולם בהקיץ זה ליפול על הפרצוף כשהוא מתעורר,לא בגלל שהמציאות כזו חרא אלא שבראש שלך החיים מושלמים ואז מגלים שהם לא.
אתה לא שלם עם חייך,אתה לא נהנה וכנראה שאין לך אופק ממשי לשאוף אליו. כל אלה באמת לא יגדילו את סיכוייך לשפר את חייך אם לא תיהיה מודע להם.

נשבעת לך,לא יודעת על מה אתה מתלונן.

היו לך שתי אהבות שנגמרו ,וזה קורה כל הזמן לכולם,ביג דיל.
היה לך לא מעט סקס,גם את זה אני מסיקה. אתה מוסיקאי,עשייה מרפאת וגם סקסית לכל הדעות.
אז אתה יודע מה הבעיה שלך?
שתיים (אולי) בעצם:אתה חולמני ומעדיף את המציאות בראש שלך על פני מה שבחוץ ודינו של כל חולם בהקיץ זה ליפול על הפרצוף כשהוא מתעורר,לא בגלל שהמציאות כזו חרא אלא שבראש שלך החיים מושלמים ואז מגלים שהם לא.
אתה לא שלם עם חייך,אתה לא נהנה וכנראה שאין לך אופק ממשי לשאוף אליו. כל אלה באמת לא יגדילו את סיכוייך לשפר את חייך אם לא תיהיה מודע להם.

אור603

New member
את לא מצליחה לראות את הבעיה שלי

אני זה הבחור שמצליח להזדהות עם הבחור הצעיר יותר כאן. למה? כי הייתי בנעליו בדיוק וחוויתי אכזבות ושברון לב..פעמיים.

אז אני יודע מה להגיד לו. קשה למצוא בחורה טובה ורצינית. יש כאן במדינה הקטנה שלנו מנטליות נוראית שהורסת המון דברים טובים.
ואת?..את לא מצליחה לראות את הבעיה שלי ואת חושבת שאני מתלונן. א. אני לא מתלונן, אני רק מספר את הסיפור שלי ואומר לבחור
לא להיות בציפיות שבשמיים. אז מה אם הייתה לי תקופת סקס קצרה וכמה בחורות..אז זה ההישג המיוחל?..
לא! ממש לא. אני הייתי מעדיף יותר שיהיה לי קשר יציב עם מישהי וזהו.
אבל זה לא הולך ככה. את לא יכולה להבין מה עובר עליי כי את נמצאת במקום אחר.
יש פתגם שאומר..הרעב לעולם לא יביע את השבע והשבע לעולם לא יבין את הרעב.
את יכולה להגיד שאת מבינה. אבל לא תביני באמת.
אצלי ההאכזבות שהיו פשוט גרמו לי לאובדן אמונה. גרמו לי להרגשה מגעילה.
לא נראה לי שזה פשע לכתוב כאן את מה שאני מרגיש. זה המקום, לא?
לגבי החיים שלי..אני שלם עם מה שאני עושה ב 100 %. דיברתי על נושא מסוים!
את אפילו לא מכירה אותי ואין לך זכות להגיד משפט כמו "אתה לא שלם עם חייך, אתה לא נהנה וכנראה שאין לך אופק ממש לשאוף אליו"

אני לא מגיבה אל הבחור הצעיר יותר

כי יהיה בסדר.מתישהו יקרה לו משהו.לא יודעת מה אבל הוא יעשה משהו.
לכן אני לא רואה הרבה משותף ביניכם:למה שבחור צעיר וחששן נטול ניסיון יהיה לו משהו משותף עם מאוכזב נטול אמון שמתעקש לראות את החלק החסר שבכוס?
למה בחור מאוכזב כמוך מאמין שיש לו מה לתרום ולקדם בחור צעיר במצבו כאשר הוא אומר שהוא חסר אמונה?
לאן אתה צומח בכלל?
מה האופק שלך?
מה נראה לך שיקרה טוב עם חוסר האמון הזה?
למה כולם טועים ואתה צודק?
עצם זה שאתה חושב שבגלל שאני מבוגרת יותר אני לא מבינה מה עובר עליך הינו טעות מוחצת כי אתה היית ילד צעיר בלבד כשהתחלתי לבדוק מה יש לחיים להציע לי בתחומים האלה ולא התחתנתי בגיל 20 עם החבר הראשון.עברתי יותר מדורים ממה שכנראה אתה תעבור אי פעם רק לא התיאשתי כמוך או האמנתי שכולם טועים,בטח לא בגיל 27.
אבל נעזוב אותי. לא אמרתי לך מה לכתוב,תכתוב מה שאתה רוצה אבל עוד קצת מודעות לעוד צדדים לא תהרוג אותך. היאוש וחוסר האמונה תמיד יחכו לך בסבלנות.

PropellerBeanie

New member
אם זאת, מה שהוא אומר אינו נתול אמת

מבחינה סטטיסטית, רוב בני האדם מעדיפים ליצור זוגיות לפי אהבה ולא לפי יכולת כלכלית של בן או בת זוג, אבל נשים נוטות להתפשר על אהבה לטובת יכולת כלכלית יותר מאשר גברים, ונשים ישראליות נותנות ליכולת הכלכלית יותר משקל מאשר נשים מאירופה או ארה"ב. האם זה אומר שלא ניתן למצוא נשים שלא מתפשרות על אהבה בישראל? אפשר, אבל קשה יותר...

ברור שיש כאלה

אבל לרוב הנשים הרגילות יהיה אכפת יותר אם יש אופק וכיוון ברור, מטרת לחתור אליהן וזה בתהליך ,לא בחלום, מאשר עו"ש מנופח.

2461

New member
לא נראה לך שאם שתינו ״לא מבינות מה שאתה כותב״

אז אולי אתה מסביר את עצמך באופן שגוי?
תשים לב איך אתה כותב את הדברים בצורה הכי נכונה ומובנת ולא תקבל תגובות לא קשורות

Vosegus

New member
למה אתה מצפה?

אהלן,
שלא תבין אותי לא נכון חבר..אני בצד שלך. אבל תהיה מציאותי.
נתחיל מזה שקרה לך הכי דוחה שיש...אבל זה קורה. גם לי קרה דבר מגעיל לא פחות וגרם לי להרגיש חרא.
אבל בינינו..בחורות מחפשות בטחון, בטח בגיל הזה ואי אפשר להאשים אותן. עם אהבה לא תממן לילדים שלך בית ולא תבנה חיים לא לעצמך ולא לחברה שלך.
יש לך אופק שאתה מכוון אליו?שאיפות?אני מצטער אחי אבל זה קריטי...זה קריטי שתהיה משהו או מישהו בעולם הזה.
אתה מוזיקאי?אחלה, זה מביא לך כסף?לדעתך באמצעות המקצוע הזה אתה יכול לממן לעצמך חיים מכובדים עם אישה?אם כן אז שאפו, שיהיה בהצלחה.
בינינו, אני לא חושב...תסתכל על הזה מהצד של הבחורה, מוזיקאי, שהשכר שלו לא בשמים והאופק שלו לוט בערפל, או איזה מהנדס שיצא מהאקדמיה והכל פתוח בפניו.
זה העולם אחי, מגעיל ואכזר אבל אתה יכול או לשחק במשחק או להתבכיין שאתה לא אוהב אותו, כך או כך המשחק ישוחק.
אתה מקבל את מה שאתה שווה האמריקאים אומרים.

ויכול להיות שאני טועה.

בכל מקרה, שיהיה לך הרבה בהצלחה, אל תתייאש ותהיה הכי טוב במה שאתה עושה. זה הכי חשוב!

אור603

New member
מאוד אהבתי לקרוא את מה שכתבת..

רק מחזק את הנקודה שלי..
למקרה שלא אמרתי והצגתי את עצמי כראויי..מוזיקאי אני ללא קשר לתחום הקרייריסטי. זה משהו שאני אוהב לעשות "מהצד".

אבל אני גם סטודנט להנדסת תעשייה וניהול בטכניון.
אז הדרך שלי באקדמיה בהחלט תופסת תאוצה :) והאמת שאני די מבסוט מזה.

שמחתי לקרוא. אני מסכים אתך ב 100 %. העובדה שכתבתי על התסכולים שלי לגבי הבחורות שעשו לי
קטעים מגעילים, בלי קשר למצב האידאלי שבו בחורה מחפשת ביטחון כלכלי זה נכון. אין מה לעשות.
החיים אכזריים כמו שאמרת..אבל צריכים להיות חזקים, זה המצב.

למעלה