צריך עזרה..

DaMn1983

New member
צריך עזרה..

אני יודע שזה לא מקובל בפורומים, אבל בכל זאת, אני חייב לקבל 2 גימלים. יש למישהו הצעות איך לקבל 2 גימלים? ולא בדרכים מטורפות מדי כמו לשתות אפר של סיגריות.. שמעתי משהו על לשתות משחת שיניים. בכל מקרה, אם למישהו יש הצעות בשבילי, אני אודה לכם.

חחחחחח

ידיד שלי שתה מלא אפר של סיגריות זה אפילו לא עזר לו לקבל גימלים...... שמעתי גם על שיטה, שמוציאים את הלבן הזה שיש תמיד על השיניים ושמים מעל העיניים, יושנים עם זה ובבוקר כל העיניים נפוחות וגם יש משהו עם תפוח אדמה... שמסובבים על הידיים.... צריך לנסות כדי לדעת.....

b i s c u i t

New member
אני מכירה מישהו...

אני מכירה מישהו שביקש מכמה חברים שלו לתת לו מכות רצח... הם כנראה ממש השתדלו, אז הוא קיבל חמישה (!!!!!!!!!) גימלים... מסכן... באמת אל תנסה את זה...

oleg_kh

New member
תראה מה תעשה

קח סקוץ´ רגיל של כלים, תשפשף איתו את הברך אבל לא יותר מדי שלא יצא דם. תחזיק אותה בחום כל הזמן היא גם תתנפח טיפה. בצילומים לא יראו כלום אבל תגיד שאתה מת מכאבים ולא יכול ללכת (תצלע אבל לא יותר מדי). יתנו לך 4-5 גימלים + משחה כמו בן גיי.

מייטוש

New member
תקשיב...

תקשיב זה באמת לא מקובל אבל אני חובש לפני שחרור אז באופן באמת חד פעמי אני ייתן לך טיפים אמיתיים לקבל ימי ג´...אל תשתמש בטיפים אלו בהפרזה, השימוש בטיפים אלה ייעשה במרפאת ק. העיר בלבד ולא במרפאות צבאיות בבסיסים (ראו הוזהרתם), הם גם לא ייתנו לכם כלום במרפאות רגילות. 1 - תלונות על שלשולים והקאות - בעיקר עם דם במשך כ3 ימים לפחות, יותר מ3 פעמים ביום. 2 - תלונות על דם וצריבה בשתן - ייתנו לכם כוס לתת דגימת שתן, קחו מחט (נקייה) ותדקרו את עצכם באצבע ברגל (שלא יראו) תשימו טיפה בתוך דגימת השתן והרי לכם מס´ ימי ג´ 3 - קנו פחית קולה - סיימו אותה מלאו בפנים תה, לפני הכניסה לחובש שמודד חום תשתו.... 4 - לזייף חום במד חום כספית זה 1 הדברים היותר קלים - פשוט לדפוק אותו (בזהירות!!!) הפוך על הברך או משהו כזה והחום כבר יעלה, אל תתיתפסו!! אל תשברו את המד חום!!! שיטה זו על אחראיות המשתמש בלבד כי כבר היו כאלה שניסו וניכוו לאחר שנתפסו או שברו את המד חום אז זהירות!!! יש שיטות רבות ונוספות אלגנטיות פחות או יותר לפרטים פנה לחובש היחידה...

מייטוש

New member
כמעט שכחתי

חבר´ה די עם התפוחי אדמה, המשחות שיניים, המכות, הלבן של השיניים על העיניים ועוד המון שטויות כאלה זה לא נותן כלום וגם אם כן זה לא שווה את זה!

ketamine

New member
מעניין אותי...

אפשר לשאול אותך שאלה? מה הביא אותך למצב שתסכים לפגוע בעצמך כדי לקבל גימלים?

למעלה