צריך עזרה:/

אביבXD

New member
צריך עזרה:/

יש בפורום מלא שחקנים בברה,לי אין בכלל :/.... יש לי שחקן בסקניה עם 20 מיל ומלא סקרולים ונשקים שביחד שווים המון(נשקים ל70+) אז תגידו אתם מציעים לי לפתוח שחקן בברה?חוו דעת.... (מאושר על ידי יעל עם צריך
)

Annnnnn15

New member
ממ

השאלה היא למה אתה רוצה לפתוח בברה? אם זה כדי להיות עם אנשים מהפורום או מסיבות אחרות.. כי נשמע שאתה מסודר בסקניה וזה ממש קשה ומעצבן להרוויח את הכל מהתחלה ולהתחיל מ0.. אם נראה לך שישתלם לך יותר לפתוח בברה אז תפתח
אני בכלל בבלוקן

../images/Emo209.gifאני אומרת

שתישאר בסקניה אם אתה מסודר מבחינת כסף P: זה שרוב הפורום בברה לא אומר שגם אתה צריך לעבור אני נמצאת בברה אבל במשחק אין לי כלכך קשר לחברי הפורום XD או קשר למישו בכלל... ם:

yonVata

New member
אני אישית...

עזבתי את קהיני עם שחקן שהיה לי בו 24 מיל וציוד סבבה, כי זה היה שרת זנוח ומעפן... תעשה את השיקולים שלך

אבל סקניה זה לא קהיני... וממש רחוק מלהיות

שרת זנוח. סקניה זה שרת עם המון אנשים, רק בשבוע האחרון נוספו לי 2 חברים מישראל. לגבי לעבור.... אתה עדיין דרגה יחסית נמוכה ו 20 מיליון לאבד זה לא נורא כל כך אפשר להשיג מחדש. (ואני לא מזלזלת באף מזו... גם בשבילי 20 מיליון זה לא דבר של מה בכך).

אביבXD

New member
יש בזה משו...

20M אפשר להשיג בקלות לא?אולישתיהיה העבודה החדשה אני יעבור לברה כי נגמר לי המקום בסקניה...

yonVata

New member
עזבתי את השרת הזה...

כי אחד אחד עזבו כל האנשים שהיו לי בבאדי ליסט... אז החלטתי להצטרף לחברים בפורום, מה שגם נתן לי יופי של באק-אפ ואנשים להסתובב איתם במשחק

אביבXD

New member
../images/Emo124.gifפתחתי בהצלחה שחקן בברה../images/Emo124.gif

לא הפקרתי את השחקן בסקניה,אני ישחק בשניהם ויחליט מי טוב יותר מאוחר יותר... שם:xwhattheduckx (על שם החשקן בסקניה רק בלי ה"x" תוסיפו אותי לבודי כי רק בגללכם עברתי לברהD:

למעלה