צריך עזרה..

רותם777

New member
צריך עזרה..

שלום , בחיים לא כתבתי כאן אבל אולי פה אקבל את העזרה שאני זקוק לה... אני הומו, חיי חיים של סטרייט, אני דו כדי שלא ידעו למרות שמידי פעם יש לי משיכה לבנות. אם אפשר לבקש בלי הטפות של למה אתה חיי חיי שקר ואתה עושהטעות.. זה מה שבחרתי לי כרגע וזה מה שאני רואה לנכון.. נכל מקרה. התאהבתי בחבר הכי טוב שלי! יש לי חבר ממש ממש טוב חתיך הורס שהכל אנחנו עושים ביחד. מביאים בחורות מדברים על הכל פתוח ראיתו אותו עירום עשרות פעמים וגם הוא אותי וממש מבלים המון ביחד. אני מרגיש שאני ממש מתאהב בו כבר תקופה. מצעבן אותי לראות אותו עם בנות וכשהוא מספר לי שהוא שוכב עם זו או עם אחרת נאי ממש מקנא בהן. אני תמיד שומע סיפורים על הומואים שהצליחו להשכיב את כל החברים הסטרייטים שלהם.. אני מת לעשות את זה גם. אני לא יודע אם יש לו משיכה אלי אני מעריך שלא, אבל הוא כל הזמן נוגע בי ופעם עשינו אחד לשני מסאג'. אני כל היום חושב עליו, הוא מושך אותי מבחינה מינית בטירוף!! הוא החבר הכי טוב שלי ואני לא יכול להתרחק ממנו.. זה בעיה גם בגלל העובדה שאנחנו חברה כמה חברה ואנחנו שייכים אליה אז התנתקות ממנו לא תוביל לשום דבר כי אני אמשיך לראות אותו...(אנחנו בני 21) אף אחד לא יודע עלי ואני מפחד לספר לו שהוא יקבל הלם ויתרחק ממני. אני מת עליו גם בתור חבר והוא עזר לי ועשה בשבילי הרבה בחיים! הגעתי למצב שאני לא יודע מה לעשות.. יש לכם עצה בשבילי?? תודה רבה :)

shaharola2

New member
קרה לי משהו ממש דומה

התאהבתי בחברה הכי טובה שלי וזה היה ממש קשה לאיזו תקופה ואז איזה לילה אחד היינו במסיבה ושתינו היינו שיכורות ופשוט נישקתי אותה והיא נישקה אותי בחזרה והיינו אחר כך ביחד חודשיים שלושה, ואז נפרדנו כי הבנו שהמערכת יחסים שלנו (שהייתה פתוחה וסודית) רק פוגעת בחברות שלנו. ועדין היו לנו רגשות אחר כלפי השניה, ועכשיו יש לה חבר וכול פעם שהיא מדברת עליו אני ממש מקנאה. בהתחלה הוא היה הדרך שלה להתגבר עלי אבל אז היא התחילה להתאהב בו וזה קשה... החברים שלך כאילו חושבים שאתה בי? אתה באמת בי (כי אתה נמשך לפעמים לבנות אז...)? אני באמת לא חושבת שבפורום תקבל איזה שהו סוג של הטפות, ובטח ובטח לא על זה שאתה בארון. אתה מאוהב בחבר שלך או שאתה רק נמשך אליו מינית? ממי אתה שומע סיפורים כאלה? אם בן אדם הוא סטרייט אז הוא סטרייט וזה מאוד תלוי בבן אדם ויש אנשים שאוהבים "להתנסות" אבל ברוב הגדול מאוד של הסטרייטים שאני מכירה נגעלים מהמחשבה על זה... אין לי כול כך עצה לתת לך אבל אני אומר שאם הוא באמת חבר טוב שלך, אז שווה לספר, אולי אפילו מגיע לו שתספר לו.

רותם777

New member
תגובה

חברים שלי חושבים שאני סטרייט, אף אחד לא יודע עלי. המשיכה המינית גוברת על הרגשות שלי אליו. שבת ובת מתנשקות או אפילו מתנסות זה נלקח בהרבה יותר סלחנות מאשר גבר וגבר כי זה ישר נחשב הומו! שמעתי סיפורים כאלה מכמה גברים הומואים שהייתי איתם שהתגאו בסיפורי הסקס שלהם עם גברים סטרייטים. אנחנו מגיעים מחברה דיי פרימיטיבית לדברים האלה ואני די בטוח שזה יתקבל בדחייה ואני מפחד אני אוהב אותו בתור חבר ואני מפחד שהאו בטעות יפלוט למישהו וכך העניין יתגלגל. הפתרון לדעתי כרגע הוא לשלול כזאת אפשרות ולדכא את המשיכה שלי אליו. אבל איך עושים את זה?!!?

סורנטו

New member
שקודם ינסה להתגבר על זה כי אני כסטרייטית

הייתי נבהלת או לא יודעת איך "לאכול" את זה, או שימצא עיתוי נכון ויקח את כל הסיכונים. בהצלחה!

Blackice

New member
הי ../images/Emo9.gif

וברוך הבא לפורומינו הקט!
אפשר לעניין אותך בכוס
? הבעיה של להתאהב בחברים סטרייטים (?) מוכרת היטב.... אם אתה רוצה להשאר בארון, ההצעה שלי תהיה לברר באופן מספיק מתוחכם (כדי שהוא לא יחשוד) אם הוא סטרייט או לא. (אם אתם חברים מספיק טובים, אתה בטח מכיר את היחס שלו לנושא.. איך הוא? מקבל? מעלה הערות הומופוביות? היה מעודכן בפרטים של האירוע בברנוער? לא מכיר מושגים כמו להט"ב?) אם הוא אכן סטרייט... אז זו החלטה שלך אם לנסות להדחיק את הרגשות\משיכה מתוך הבנה שלא יכול לקרות כלום. או בכל זאת לנסות משהו ולדעת שרוב הסיכויים שלא יקרה כלום ושזה עשוי להרוס את היחסים ביניכם. אם הוא לא סטרייט אז לא צריך להיות כזה בעייתי לדבר איתו על זה... ארז

רותם777

New member
:)

היי ארז:) תודה על ה
..:) אני בטוח כמעט ב 100 אחוז שהוא סטרייט אבל תמיד יש את המחשבה שהוא לא ואוליה וא כן נמשך אלי.. אני נראהלי אלך על הדחקה אבין שאין זה לא אפשרי.. תודה רבה לכם:)

למעלה