צריך עזרה

Jolteon

New member
צריך עזרה

היי כולם, שוב אני XD בכל אופן, ענייני סקרולים ושרתים. אני אפרט: יש לי פייג' רמה 33 (עוד מעט 34 XP) בקראדיה. השחקן כיף והכל, אבל ממש ממש עני =\ ניסיתי למכור סקרולים שיש לי (ויש לי כמה לא רעים) לאנשים, אבל מניסיון אני פשוט לא אוהב את זה ומתייאש מהר מאד. בכל אופן, אם יש פה מישהו מקראדיה שמעוניין בסקרולים האלו- או בכלל, שפשוט רוצה להוסיף אותי לבאדי ולדבר (אולי גם למסן), בשמחה. ובאותה הנימה, אני אשמח להוסיף אנשים מברה. אז כמובן, מוסיף את רשימת הסקרולים. scroll for spear fot attack 60% scroll for shoes for jump 60% scroll for one handed sword for attack 60% scroll for overall armor for dex 10% scroll for blunt weapon for attack 60% והשאר, ככל שאני זוכר, אלו סקרולים של def. כך שאלו העיקריים. לנושא יש מספר מטרות: 1. לדעת מה המחירים נכון לקראדיה, כדי שאני אוכל לנסות ולהמשיך למכור בעל כורחי XP 2. לבדוק אם יש פה מישהו מקראדיה (או מברה) שמעוניין לקנות משהו מזה 3. וסתם להוסיף חברים ולדבר =] מקווה לעזרה, ושוב תודה מראש. =]

eboy10

New member
אני חושב שאני אחד היחידים מקראדיה..

אני האנטר ברמה 54, ויותר חשוב מזה, יש לי חנות.. האמת שאני לא ממש מבין במחירים של FM.. אני פשוט מוכר במחירים שאני הייתי מוכן לשלם. לא מעניין אותי לחקור שעות בשביל לדעת שהייתי צריך למכור את הסקרול ב-2.6 מיל במקום 2.4 מיל. אם אתה רוצה, בכיף ניפגש, תגיד לי באיזה מחיר ואני אנסה למכור את הסקרולים שלך.. אם אתה מעוניין, שלח לי מסר עם שם הדמות שלך ואני אוסיף אותך לבאדי :)

miss_t

New member
חבל שאתה לא חוקר...

זה לא הבדל בין 2.6 לבין 2.4, יש גם הבדלים בין 2 ל-8 מיל.... יש סקרולים ששווים הרבה מאוד! Basilmarket.com הוא אתר טוב בשביל לראות מחירים פחות או יותר ...

eboy10

New member
אני יודע בערך..

כרגע אין לי סקרולים ששווים סכומים כל-כך גדולים. כשאני אגיע לכאלה דברים, אני אברר. מה שבאסה זה שכל-כך קשה למצוא מקום טוב!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|היי ג'ולטי..^^

חחח למה אתה כל פעם הולך, תישאר נחמד פה..D: ובכולופן, אני אשמח להוסיף אותך גם בברה וגם במסן..:) דבר איתי..^^

Jolteon

New member
תודה לכולכם =]

eboy10- שלחתי לך מסר~ miss_t- תודה =] אני באמת צריך ללמוד להתרגל לבאסיל, אתר נחמד ושימושי. אבל אני לא הכי מתמצא בו, נכון לכרגע =\ נושי- היי =]] כן, אני אשתדל להישאר, באמת נחמד פה =] אין בעייה, אני אשלח לך מסר עם המסן והכינוי שלי בברה~ מיד

ווינגז

New member
אתה נשאר, תודה ../images/Emo11.gif ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, ברוך הבא, אני יעל, בת 19 ומשהו. משחקת ב-Broa, יש לי קלריקית ברמה 58 ו-70% בערך.

Jolteon

New member
תודה גם לך

יפה, רק מרחק מה מפריסטית, הא? בכל אופן, כן, אני מאד מקווה להישאר ולא להיעלם לפרקי זמן ארוכים ותכופים XD ולמי ששלחתי מסרים- עוד לא החזרתם לי תשובה~ אם לא התקבל או משהו תגידו, ונשלח כתובות או כינויים עוד פעם XP מקווה לדבר אתכם, במסן או במשחק, מהר =] וזה כולל אותך, נושי ><

miss_t

New member
בנוגע למחירים

בהנחה שהסקרולים הם בשרת קארדיה- נכנסתי לבאסיל ולא ראיתי הרבה מכירות.... שרת קטן למדיי, אין הרבה מכירות. מה שהייתי ממליצה לך- נסה לטייל בFM בערוץ 1 בחדרים 1-6 ושם תוכל לראות בדר"כ את המחירים הכי גבוהים לסקרולים כאלו ואחרים. הסקרולים שיש לך הם באמת טובים ושווים יותר מ600K כל אחד פחות או יותר. לגבי מגילות DEF, אם הם לא מקוללת- אני הייתי משתמשת בהן
, למכור אותם זה לא בטוח יצליח

למעלה