צריך עזרה.......

i am rael

New member
צריך עזרה.......

כמו שאתם יודעים אני חדש בתחום! אני קורא את ההודעות שאתם כותבים ואני ממש בבעיה! יש מושגים ודברים חדשים כמו: 1)מזבח- מה זה? איפה למקם אותו? מה עושים איתו? 2)להמציא בעצמך כישוף או לחש...- איך עושים את זה???????? יש חוקים להמצאה? 3)להמציא טקס- בשביל מה צריכים להמציא טקס? איך ממציאים???????? יש חוקים להמצאה? 4)....... אני ממש לא מבין מה הדברים האלה אומרים אבל אני גם ממש רוצה להבין אותם כדי שאני אוכל להבין וללמוד מהבעיות ומהמסרים של האנשים פה בפורום! ........................................................................................HALP ME..............................................
לאן לפנות?

מכשפופה

New member
הכל נמצא כאן,

יש פה מהמרים, יש פה קישורים, יש פה הכול, ונכון, אנחנו יכולים לענות לך , אבל כמו שכבר הבנתי יותר סיכויים שיצעקו עלייך, אז תיכנס לאתרים לא לפורמים, בראשית האתר יש לינקים של מאמרים, פורמים וקבצים, תשב ותקרא ועל כל שאלה תמצא תשובה, ואז אם לא תמצא תשובה אז תבוא ותשאל שאלות יותר ספציפיות. מקווה שאני לא רעה, תאמין לי שאם מישהו אחר היה עונה היית חוטף צעקות (שבשלב הזה אני דיי מבינה שקצת מגיעות לך על העצלנות) אז תשב ותקרא, אח"כ תשתלב בפורום. בתודה ובהצלחה מכשפופה!

i am rael

New member
שלה תביני לא נכון.....

זה לא שאני עצלן או משהוא....! חיפשתי במאמרים ויש שם רק 4-5 מאמרים שבכלל לא עוזרים לי! בקבצים ראיתי רק תמונות של כוכב מחומש וכל מיני דברים כאלה ואין לי עוד לאן לפנות! נ.ב: שאלתי שאלות ספציפיות (אבל הרבה....) ואם הדרך היחידה היא שיתנו לי תשובות דרך צעקות אז אין ברירה....... תתחילו לצעוק....... ( אני ממש לא נעלב מצעקות של אנשים שאני לא מכיר!)
לאן לפנות?

SaberTooth

New member
קודם כל תרגע../images/Emo70.gif

ועכשיו לשאלותיך: 1. מזבח יכול להיות קופסת נעליים הפוכה, המזבח הוא כמו שולחן העבודה של המאג, עליו מניחים את כל כלי הכישוף ועליו מבצעים את כל הכתישות למניהן. 2 ו-3. המצאת טקס או כישוף הם דברים אישיים, הם באים מהלב והם פועלים הכי טוב כשאתה המצאת אותם. יש חוקים מסויימים כמו צבעים של נרות שמתאימים למטרה מסויימת, מצבי ירח המצאימים למטרה כזו ואחרת, ועד כל מיני דברים קטנים כאלו...

i am rael

New member
אז רגע....

כישוף או לחש יכול להיות " סתם " משפט כמו-כישוך להצלחה: הלוואי ויהיה תקווה והצלחה לזה האדם המחפש ברכה. אם כן אז קלטתי ת ו ד ה......
לאן לפנות?

FireDragon

New member
אז ככה...

יש במאמרים מאמר מאוד מפורט על הכנת מזבח, אם אתה לא מוצא אותו אני אשלח לך אותו בפרטי... האתר שאליו הפנת אנשים הוא לא אתר מעולה כי הוא די חובבני, אני ממליץ לך לא להאמין לכל מה שאומרים לך כי רוב אלה שידברו על הנושא הם שטינקרים. בפורום הזה כל מי שכותב כותב את האמת כפי שהוא מאמין בה, ואם הוא טועה אז מתקנים אותו לכן אני ממליץ לך להישאר כאן... בקשר לשאלותיך: 1) עניתי בהתחלה... 2)לחשים זה דבר מאוד אינדיווידואלי... יש כאלה שמעדיפים בעברית, או באנגלית, או בערבית אפילו, יש כאלה שמעדיפים אם חרוזים, בלי חרוזים,.. זה מאוד אישי ומשתנה לכל אחד... בכל מקרה, הלחשים שיעבדו בשבילך הכי טוב הם אלה שתרכיב ותמציא בעצמך... אני מוכן לעזור אם אתה מעוניין, פנה אלייבפרטי. 3)את הטכסים עושים על המזבח...ובקשר לשאר הם בדיוק אותו דבר כמו לחשים אבל יותר מורכבים, בטכסים תמיד עדיף להשתמש בכלים מסוימים שאין לי כוח לפרט אליהם (שוב...פרטי)...

i am rael

New member
חיפשתי וחיפשתי..........

וחיפשתי וחיפשתי ובסוף לא מצאתי!!! במאמרים יש רק 5 מאמרים: יסודות חלק ב´- תרגילי יסוד מספר שיטות לכישוף מהן רונות היעזרות בדרקונים במאגיה טוב,רע,שחור,לבן כמו שאתה רואה באף אחד מהם אין על מזבח או על איך "ממציאים" כישוף או על איך "ממציאים" טקס!
לאן לפנות?

FireDragon

New member
מה?

תלחץ על הכפתור שכתוב עליו "מאמרים"... בצד ימין של הדף יש חלון שהכותרת שלו היא "קטגוריות המאמרים"... כנס לכל קטגוריה ובדוק אם יש מה שאתה רוצה... נ.ב. אם אתה עדיין לא מוצא, פנה אליי במסרים ואני אשלח לך את המאמר...

i am rael

New member
לא מוצא!

יש שם (בצד ימין) את המאמרים כמו מספר שיטות לכישוף....... ובצד שמא יש מין כזה ריבוע כחול עם איקס בצד השמאלי העליון שלו! זה היה אמור להיות שם?

../images/Emo88.gifכמה דברים שאתה מוכרח להבין

אם באמת היית קורא את מאמרי הפורום היית מבין שכישוף איננו, ואני חוזרת- איננו גיבוב של מילים ריקות ואביזרים סתמיים. זוהי דרך לתעל את כח הרצון על מנת לסייע לרצונך להתממש. אם אינך מבין את זה, באמת שאין לך מה לחפש בפורום.

faith2

New member
ליה....

הבנאדם חדש תני לו הזדמנות אני מאמינה שגם בתחילת דרכך לא היית כזאת חכמה בתחום...ואני רואה שעל כל אדם שני חדש את מתפרצת...לא שאני מבקרת אותך אבל את סתם יוצרת לעצמך אויבים...

אני לא תוקפת ולא שום דבר

אני בסך הכל מפנה אנשים עצלנים לעובדות. אם הוא היה טורח להסתכל שני עמודים אחורה הוא היה מוצא את ההודעה הזו בעצמו. ובנוגע ל"יוצרת לעצמי אויבים"- אני מנסה להעלות את הרמה של הפורום. אם הגישה שלי לא מוצאת חן בעיני אנשים מסוימים, טוב... זה סיכון שאני לוקחת על עצמי. חשוב לי להבהיר שאנשים שממליצים על אתרים כמו "בית הרוחות" צריכים לקבל קצת מושג לפני שהם מתחילים לכתוב בפורום.

FireDragon

New member
ליה עושה מה שהיא צריכה!

ואנחנו צריכים לתמוך בה ולא לכעוס אליה... היא גם לא מתנפלת אלא מדברת... ליה קיבלה סמכות כאן בפורום והיא משתמשת בה כמו שצריך! נ.ב. אמנם אני נשמע חנפן אבל ככה אני חושב...deal with it...

faith2

New member
ליה...

אני רק אומרת לך איך זה נראה מבחוץ. שבאמת כל הכבוד שאת שואפת להרים את הרמה של הפורום אבל את חייבת לזכור שגם את ככה התחלת בשאלות די מטופשות שהיום אנחנו הוויתיקים מסתכלים קצת יותר מלמעלה..אבל חשוב לזכור שאותם מתחילים יהיו בעתיד גם וויתיקים כמונו. ובקשר לאתר...את מתכוונת לאתר שאני המלצתי?...כי אם כן לבנתיים זה האתר היחיד בישראל שמתעסק במאגיה ובכלל במיסטיקה ואני מצאתי לנכון שהאתר הזה די נחמד כמובן לא כמו מיסטיק לנד האגדי אבל בכל זאת. ואם אני פגעתי בך בכל דרך שאי אני מצטערת כי באמת אחריי הכל את תרמת רבות לפורום אבל אני רק אומרת איזה רושם אני משאירה על החדשים שאחריי הכל נכנסים לכאן שיעזרו להם ולא יבקרו אותם.

דווקא האתר עליו המלצת הוא אחלה

ואפילו קיבל ממני
עליו. ואני לא שאלתי שאלות מטופשות בתחילת דרכי מפני שכשהגעתי לפורום הזה כבר היה לי נסיון של יותר משנה בתחומים בהם אני עוסקת במאגיה. ואם יש נושא שאיננו מוכר לי אני פונה לקישורים וקוראת עליו לבד. אין צורך לשאול שאלות כלליות כמו "מה זה כישוף" מפני שכל בנאדם עם תבונה מינימלית היה מבין שזו לא שאלה עליה ניתן לענות במשפט ורבע. אנשים צריכים להבין שכישוף הוא לא ה"פתרון הפשוט" ושאין לחיים תשובות קלות. ברגע שאנשים יפעילו לבד את התאים האפורים הם עוד יגיע רחוק. את יכולה לקרוא לזה "אהבה קשוחה".

The Spirit

New member
אני מסכים איתך באמת יש כאלה (כולל

אותי) שהם ממש עצלנים ולא טורחים לחפש חומר בעצמם ולכן שואלים שאלות טיפשיות, אבל בכל זאת יש גם אשפרות להעיר בטעם, ובכיף, בלי להתעצבן

אני לא מתעצבנת

אני פשוט ישירה. אם אני אהיה מתוקה ואדיבה אז אנשים לא ילמדו יותר מדי מהר (ע"ע אולטרא לאב). אני חושבת שיש אנשים שלא מתאימים לפורום וצריך להבהיר להם את זה לפני שהם יבזבזו את הזמן שלהם ושלנו, בעיקר של הנווד, מעיין ואנוכי שנאלץ למחוק את ההודעות שלהם בעקביות.

למעלה