צריך עזרה

אני קוראת את כל מה שכתבו לך

ואני רואה שהתגובות הן משני סוגים בלבד מה עם פשרה (יותר נכון הצעה שונה מעט)? אולי פשוט תוסיפו שותפה (או שותפות ) למיטה?! ככה תחסוך ממנה את התחושה הלא נעימה שתהיה לה בכל פעם שאתה יוצא לבד ויציבות הקשר לא תעמוד בסיכון כזה גבוה ומצד שני גם תטעם אחרות וגם תגשים פנטזיה ששייכת להרבה גברים. עינת.

ברררררררר

ולי נהית חלחלה על לחשוב עליי ועל הגבר שלי ועל עוד מישהי באותה מיטה... תראי, גם לי אין הרבה ניסיון וחבר שלי הוא הראשון שלי, אבל אני עושה את השיקולים ואני מבינה שעדיף לי לוותר על עוד ניסיון שבסופו של דבר בטח לא יהיה שונה בהרבה, מאשר לוותר על אהבה.

dakdak

New member
להוסיף שותפה זו לא אופציה

להוסיף שותפה זו לא אופציה,אני לא ארגיש נוח ולא היא (כבר דיברנו על זה). אם היא היתה באה אלי ומבקשת לצאת ולזיין קצת לפני שאנחנו מתמסדים הייתי מסכים (ותאמינו לי חשבתי על זה המון לפני שבאתי וביקשתי ממנה). מצד אחד זה לא נעים לדמיין בן/זת זוג עם מישהו אחר אבל האופציה של תסכול מתמשך (שאותו אני חווה עכשיו) שעלול להמשיך עוד שנים מפחידה אותי יותר מדי וחוץ מזה אני לא חושב שצריך לוותר על דברים בגלל שיש בן זוג.אם הוא פתוח,מבין ומערכת היחסים כנה חזקה ויציבה - עוברים את זה.

robbi53

New member
גישה קצת שונה לנושא

להתיחס למגע מיני כאל סרט טוב.הרי המגע הוא דבר פיזי שאו שיודעים להוציא את המכסימום או סתם מעבירים את הזמן.הפרד בין הרגשות לפעולה הפיזית,נשמע קשה אל עם מעט משמעת עצמית יתברר לך שהשד לא כל כך נורא. בנוגע להרגשת הקנאה שמצויה אצל כולם להתיחס אליה כעל רגש שלילי שצריכים לחיות איתו ולעבור הלאה..גם כשהבוס עושה משהו שפוגע בכם לא תתגרשו ממנו... בנוגע לחברתך,אם אתה תהיה שלם ומאושר עם עצמך גם היא תהנה ממך הרבה יותר.

H20

New member
אוקיי

נגיד שתשכב עכשיו עם עוד בחורה (שתהיה השנייה שלך) ופתאום תחליט שגם זה לא מספיק לך, מה תעשה? איזה מספר של פרטנריות יספק את הצורך שלך בהתנסויות וחוויות? יש אנשים שכל החיים שכבו עם בן זוג אחד אחרים שגם מאה סטוצים לא ישביעו אותם.

dakdak

New member
לא עניין של תאבון

לא נראה לי שאני הטיפוס שרוצה לזיין עוד ועוד.אני מאמין שאחרי מעט מאד פעמים שזה יקרה (אחת או שתיים) זה יהיה מספיק בשבילי .יש כמובן אחרים שלהם זה לא יספיק אבל בהכירי את עצמי אני לא מאמין שזו תחילת מסע זיונים אינסופי.מדובר פה על כמה חוויות בודדות.

H20

New member
לא מבינה אותך...

יש לך אהבה, אתה עומד להתחתן. זה לא משהו טריוויאלי. נראה לי שלא מעט אנשים היו מוכנים להתחלף אתך. ועכשיו אתה מוכן לסכן הכל (כן, גם אם החברה שלך מבינה אותך ומסכימה, תאמין לי, מתחת לפני השטח היא חוששת ומקנאה וחושבת: "למה אני לא מספיקה לו?") בשביל איזו חוויה, שאולי תהיה מדהימה ושונה ואולי- לא. אבל אלה החיים שלך, ואתה תעשה איתם מה שאתה רוצה- לטוב או לרע.

Cut the Bullshit!

סופסוף מצאת מישהיא שהצליחה כנראה בהרבה סבלנות ואהבה לפתוח אותך ולתת לך בטחון בגבריות שלך. עכשיו כבר עומד לך לבד ואתה רוצה לבדוק אם כולן טועמות אותו דבר. אז מרוב שאתה חושב שהיא ליברלית וממתינה רק לך ( עובדה שאתם מדברים על זה) אתה גם מוכן שגם היא בינתיים תזדיין עם גברים אמיתיים? כלומר עד שאתה גומר את הניסויים הקליניים שלך אתה מוכן שהיא גם תעשה ניסויים משלה? עם עאלה שהיא לא צריכה כל הזמן להיות סופר רגישה וסופר מבינה על מנת להפוך אותך מאפרוח לתרנגול. האמת שגם לה מגיע שיפנקו אותה כי לפי התאור שלך היא סןפר לייד אמיתית. אם תחשוב טוב , בוודאי תודה שאתה לא מוכן שהיא תעשה את זה אז למה שלך יהיה מותר? יש לך זהב ביד , תמהר ותסגור עניין עכשיו כי מרוב שאתה ליברל מבולבל בסוף תשאר עם הבולבול של עצמך אבל לבד!

dakdak

New member
תקשיבו...

דבר ראשון הסכמנו על כך שאם מותר לי אז מותר לה כי הדדיות זה דבר שחשוב לנו.דבר שני - מי אמר שחייבים בלעדיות על חיי המין של בני זוגינו? (ואני מסביר:) חשוב לי להיות בן הזוג הבלעדי של זוגתי מבחינת הרגש ורצוי גם מבחינת המין אבל על מין אני מוכן להתפשר ולהתגמש (קצת,לא להפוך את זה להרגל קבוע) אם מדובר בבעיה או במשהו שיושב לי על הלב ואני יודע שזה לא משהו שסתם יעלם.במילים אחרות - אם הייתם יודעים שבן/בת זוגכם יצאו להרפתקה מינית עם מישהו ללא רגש כלפעהם אלא מין לשם העונג הגופני בלבד - איך הייתם מרגישים? אני מרגיש שאחרי שהסכמנו להתיר אחד לשני את האופציה הזאת אנחנו דוקא יותר חזקים ויותר בוטחים אחד בשני.

הייתי מרגישה חרא.

אתה אומר שאתה מוכן להתפשר ולהתגמש על מין - אבל היא זו שמתפשרת ומתגמשת פה, אתה מה אכפת לך, אתה מזיין!

טוב, אולי הגזמתי...

אני יודעת איך אני היתי מרגישה בנושא, ואני יודעת מה ראיתי מערכות יחסים "פתוחות" שכאלה, אבל מצד שני, חיים רק פעם אחת, ואם אתה אומר שזה בסדר, אז כנראה שזה בסדר. אבל אם אתה יודע ובטוח שזה בסדר, אז למה אתה שואל?

dakdak

New member
כי זה נושא כבד

זה בכל זאת לא החלטה על האם ללכת למכולת או לא.גם אחרי שהיא אמרה לי שזה בסדר מצידה אני לא בטוח שאני אעשה את זה.

H20

New member
בתיאוריה זה יכול לעבוד

אבל גם בתיאוריה יכול להיות עולם ללא מלחמות, רעב, פשע, אלימות,זיהום וכו´. מה שאני מנסה לומר לך הוא זה: אלא אם כן שניכם (בעיקר היא) אנשים מיוחדים, ללא רגשות קנאה ורכושנות לחלוטין, באיזשהו מקום התנסות שלך בחוויות מיניות עם נשים אחרות תהרוס לכם את הקשר- לאט אבל בטוח.

למעלה