צריך עזרה של כולכם

dan the man

New member
צריך עזרה של כולכם

ממש התבלבלתי מכל הסוגים האלה... אז תסבירו לי בבקשה מתחילים מ3 דמויות מרכזיות elf dark knight dark wizard ויש חוץ מזה מלא דמויות אחרות שכמו שהבנתי אתה יכול כאילו להפוך הליהם כשאתה רמה גבוה אז מישהו יכול לעשות לי הסבר מי נהפך למי ומתי?

O h a D14

New member
הסבר :)

אז כמו שאמרת, יש הדמויות הבסיסיות שהם: Elf Dark Knight Dark Wizard כשאתה מגיע עם כל אחת מהם לרמה 150, אתה עושה את הקווסט הראשון שלך במשחק שבו אתה משפר את הדמות שלך, והם משתנות: Elf---->Muse Elf Dark Knight----->Blade Knight Dark Wizard------>Soul Master והנה מגיע הקווסט השני, שבו אתה הופך למג'יק גלדיאטור (Magic Gladitor): בשביל להגיע לזה אתה צריך להגיע לרמה 220. מקווה שהבנת :)

ofekgg

New member
והקווסט ה3

שבו נפתח לך הDL רמה-250 דרך אגב: יש תרגיל פשוט שמסביר מהו MG: dk+dw=mg ^_^ מקווה שהבנתם....

dan the man

New member
אז...

אחרי שאני נהפך להיות מג'יק גלדיאטור אני גם יכול להפוך להיות דארק לורד?

dan the man

New member
תודה!

זה בדיוק מה שרציתי ועוד שאלה קטנטונת... ברגע שאני למשל בלייד קנייט אני יכול להשתמש בפריטים של הדארק קנייט? ויש לך אייסיקיו?

dan the man

New member
עוד שאלה גדולה....

זה שאלה קצת יותר מסובכת אבל אל בשבילכם חח יש איזה כמה סוגים של יהלומים כאלה... jewels או משהו כזה בקיצור השבר היחידי שאני יודע זה שמשתמשים בהם כדי ליצור נשקים טובים יותר אז מישהו יכול לעשות לי קצת סדר באיזה ג'ואל משתמשים להכנת איזה נשק ואיך משתמשים בהם? ואיפה? תודה ענקית מראש

yadiday

New member
הסברים :

1. בקשר לדמויות : פרט למהפך של שלושת הדמויות - כמו שאופק הסביר - אף דמות לא "הופכת" ל DARKLORD או MAGICGLADIATOR פשוט נפתחת אפשרות חדשה בפתיחת דמות חדשה ושם אתה יכול לקבוע איזה סוג דמות חדשה את רוצה. 2. בקשר ל JEWELS : החפצים שאתה משתמש בהם - יש להם יכולת לעלות דרגה ולתת לך הגנה/התקפה יותר טובים. BLESS - משמש להעלאת דרגה מרמה אפס(0) ועד לרמה שש (6) SOUL - משמש להעלאת דרגה מרמה שש (6) ועד לרמה תשע (9) אממה - BLESS תמיד יעלה אותך דרגה SOUL - יש סיכוי של 50% שיעלה ו 50% שיוריד אם אתה משתמש ב SOUL על חפץ ברמה שש (6) הוא עלול לרדת לחמש (5) וברמות שבע, שמונה ותשע (7 8 9) החפץ יורד עד לאפס (0) !!! העלאות מרמה תשע (9) ועד לשלוש-עשרה (13) נעשות במכונת הכאוסים כך : מרמה 9 כאוס+BLESS+SOUL מרמה 10 כאוס+2SOUL+2BLESS מרמה 11 כאוס+3BLESS+3SOUL מרמה 12 כאוס+4BLESS+4SOUL אחוזי ההצלחה כתובים לך לאחר שאתה מכניס את מה שצריך למכונה כמו-כן יש צורך גם בסכום מסויים של ZEN במידה והמכונה ניכשלת - החפץ נ ע ל ם
עד כאן - להיום. גדי.

Free Bird

New member
../images/Emo207.gif

הלו
אני שונאת לפתוח הודעות חדשות ולמשוך צומי אז נצלשתי.. נמ נממ אני חדשה בפורום
בת 14 [עוד חודש וקצת 15] משחקת משהו כמו שנה והפסקתי בגלל שהמחשב שלי נתקע כל פעם שניסיתי לשחק ועכשיו החליפו לי מחשב אז חזרתי אבל יש לי בעיה עם הכרטיס מסך. כשאני נכנסת הכל בגוון כחול וזז ממש ממש לאט. לחברה שלי הייתה אותה בעיה עד לא מזמן ונתנו לה קישור שאפשר להוריד משם את מה שזה לא יהיה וזה עזר אז אמממ מישהו יכול לעזור לי?

ofekgg

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

שלום אני אופק בן 13
ובקשר לשאלה..... תנסי לשנות רזולוציה אולי ל800X600 או 640X480 תראי את התמונה.....-------------------------------------------------->

Free Bird

New member
תודה../images/Emo13.gif

ואממ כבר ניסיתי את זה פעם וזה לא עוזר, זה קשור ברכיבים של הכרטיס מסך נראה לי..

ofekgg

New member
אולי צריך להוריד דרייברים

דרייברים=מילה מוזרה ז"א: הגדרות כרטיס המסך...

ofekgg

New member
זה בדרך כלל בא עם המחשב...

אצלי היו הדרברים הבאים: 1.מסך 2.לוח M 3.כרטיס קול 4.והיו עוד לא ממש זוכר....

XXVirusXX

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

נראה לי באתר של הסרבר הגלובאלי יש...

ofekgg

New member
חיפשתי אותך....

מקווה שאתה מגיב עכשיו להודעה שמתחת... I AM PK :(

Free Bird

New member
אמ כן נראה לי שראיתי פעם

אבל הרבה מאוד זמן לא נכנסתי לאתר שלהם והם שינו עיצוב וניסיתי לחפש את זה וממש אין לי מושג איפה זה אז אם יש לך קישור זה יעזור=)

yadiday

New member
עכשיו חיפשתי שם ו....

אכן : א. כתובת האתר השתנתה ב. הם לא מספקים יותר (בנראה) עדכון לכרטיסי מסך את אמורה לקבל CD עם המחשב - אשר בתוכו יש עדכון להתקנים (DRIVERS) - נסי להכניס אותו ולעדכן את התקן כרטיס המסך. אם אין לך את ה CD - את יכולה לנסות לעדכן את כרטיס המסך מהאינטרנט (יש אופציה כזאת) כמו-כן - אחת ההמלתות באתר של MU היא לנסות לבחור רזולוצית משחק הכי קרובה לזו של המסך - אני כרגע עובד עם 800X600 גם במשחק וגם במסך. גדי. נ.ב. באיזה קבוצת שרתים את MAYA או WIGLE ? בהצלחה

ofekgg

New member
אני משחק על....

1280X1024 ולפעמים על 1024X768 המסך שלי מכוון על 1280X1024 גדי יש לי אלף רמה 5 בMAYA ולןלם רמה 120 בWIGLE

Free Bird

New member
../images/Emo51.gif

אכן הייתי צריכה לעדכן את הכרטיס מסך ומישהו כבר הביא לי קישור אז הסתדרתי, תודה
ואממ אני כבר לא ממש משחקת בגלובל. שיחקתי בMAYA, הייתה לי אלפית רמה 91 וכבר דיי נמאס לי מהגלובל אז פרשתי לשרתים פרטים כי אני עצלנית מידי והגלובל קשה ודורש הרבה סבלנות.

למעלה