צריך עזרה קטנה מכולכם

FireoaK

New member
צריך עזרה קטנה מכולכם ../images/Emo13.gif

במסגרת שיעורי אנגלית המורה שלי הרשתה לי להביא שיר של איירון מיידן להשמיע לכיתה ולקרוא את המילים. עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מסוגל להחליט איזה שיר להביא. בתחלה רציתי Wasted Years שזה שיר קליט יחסית ואולי יאהבו אותו אבל אז הוא נראה לי קצת כבד מדי לאוהבי פופ/מזרחית/טראנס/שיט/זבל שלא רגילים לזה ואז הם עלולים לשנוא את זה... אין הרבה מטאליסטים בכיתה שלי וגם אלה שיש, שונאים את מיידן... ואז חשבתי Infinite Dreams אבל גם לא... ו-The Prophecy... הבנתם, לא... וחשבתי על עוד המון המון המון... עברתי על כל מיני מ-Children Of The Damned ועד Wildest Dreams... ולא מצאתי משהו מתאים. בעקרון מה שאני מחפש הוא שיר לא מאוד כבד שיהיה קליט עם מילים שיש להן מסר מסויים כמו ב-Wasted Years ולא "מפחיד" מדי (כיתה מטומטמת) ולא ארוך (עד 5:00 דקות בערך) שיאהבו ואף יזמזמו להנאתם בהפסקה במקרה הטוב. תודה! ^_^

matt hensley

New member
הממ בוא נחשוב

Dance of death Fear of the dark Two minutes to midnight Alexander the great-גם שיר נחמד וגם שיעור היסטוריה...חחחח

FireoaK

New member
לא לא לא

אלה שירים ממש ארוכים וכבדים מאוד אני רוצה משהו קליט ונחמד ולא ארוך פיר אוף דה דארק כולם מכירים אז צריך משהו אחר...

AcesHigh

New member
afriad to shoot strangers

תשמיע לכתה עד החלק הרועש... זה שיר טוב... או את השיר no prayer for the dying

FireoaK

New member
אז זהו

שאת no prayer for the dying כבר הבאתי פעם והיה נחמד מאוד ואני לא יכול להשמיע רק חלק משיר... נראה לי Wasted Years וזהו.. לא?

FireoaK

New member
לא.. חסר משהו...

Wasted Years נראה הבחירה הטובה ביותר כרגע... אבל אני חייב למצוא עוד אפשרות. קחו בחשבון שאלה ילדים בלי ניסיון למיידן ואין להם מושג אז לא להנחית עליהם שיר כבד מדי צריך משהו קליל יחסית וקצר יחסית כי אין להם סבלנות לפלוצים...

למעלה