צריך עזרה קטנה מכולכם

edhunter

New member
22 דיזינגוף סנטר אווניו ^^

סתם אבל בעקרון הייתי ממליץ על 22 Acacia Avenue

FireoaK

New member
שימו לב גם למילים

צריך משהו עם מסר חיובי ולא מפחיד כזה... יש לי כיתה של סתומים מה אני אעשה... ואני פשוט רוצה לשבור להם את הסטיגמה שתקועה להם בראש שאיירון מיידן הם להקה מפחידה וגרועה...

DreamINGG

New member
הכי טוב:

שים זין על הכיתה שלך. מה לעזאזל אכפת לך מה הם יחשבו? באיזה כיתה אתה, א'? שאתה חיב להשים "מסר חיובי"? איזה בולשיט.

FireoaK

New member
נראה לי שלא הבנת

לא אכפת לי סתם בא לי להראות להם גם צד יותר "חיובי" של השירים שלהם זה כל כך נורא? ולמה נראה לך שאני בכיתה א'!? אני כבר ילד גדול!!! אני כבר בכיתה ב'!!!

AcesHigh

New member
אז באמת עדיף שתיקח...

את "the trooper" זה מסר חיובי וחינוכי... הם מדברים על ממלחמת "קרים" שהתנהלה במאה ה-19 בין רוסיה לבריטניה ... תקרא קצת על המלחמה, מריבה דתית אני חושב.

FireoaK

New member
כן אבל את זה כבר מכירים...

את זה ואת פיר אוף דה דארק... אני אגיד לך למה רציתי לקחת את Wasted Years... רציתי את השיר הזה כי המסר בו הוא לא לבזבז את הזמן בחיפוש אחרי הדברים הרעים והלא טובים ולהבין שאתה חי בזמן הכי טוב והוא גם שיר להיט כזה ככה שזה היה נראה לי הכי טוב אבל חשבתי שהוא קצת כבד מדי.. לא יודע למה אבל פתאום נראה לי הכי טוב וכדאי שאני אקח אותו וזהו...

AcesHigh

New member
הוא לא כבד....

הוא דווקא מאוד מרגש אותי כשאני שומע אותו.. מטאל שנות ה-80 טיפוסי.... או שתיקח de ja vi

FireoaK

New member
אם כבר מישהו הסכים איתי...

אז אני אקח את Wasted Years :) נראה לכם שזאת בחירה טובה?

FireoaK

New member
תודה לכולכם!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif8 -)

ironmaiden4

New member
אממ,אם זה עדיין אקטואלי.

הייתי ממליץ לך גם על Where eagls dare flight of icerus שזה שיר גדול..

FireoaK

New member
אכן

אבל Where Eagles... גם ארוך מדי וגם הוא כבד מדי. Flight הוא בסדר אבל חיפשתי משהו אחר. למרות שזאת בחירה מעולה. תודה :)

למעלה