צריך עזרה עם TREND MICRO FOR SMB

צוללן27

New member
צריך עזרה עם TREND MICRO FOR SMB

יש לי בעיה ואשמח אם מישהוא יוכל לעזור. האם יש מישהוא שמותקן אצלו ?

צוללן27

New member
מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ

אבודים
עונה
שבת ב22:00 חובה !

ezaton

New member
יש. מותקן. מה הבעיה?

לשאול אם יש למישהו לא עוזר. תגיד שאתה צריך עזרה מכאלו שיש להם אותו, ותספר מה הבעיה שלך. אולי אני יכול לעזור, אולי אחרים שלא טורחים לכתוב לך שיש להם.

Blue Rose

New member
צוללן27 משתמש בניק של אישתי ...

הנה הבעיה : התקנתי את הגירה המנוהלת של TM SMB בלי ההגנה לEXCHANGE (פשוט כי אין). הכל עובד פיקס ! הבעיה היחידה היא בתחנות שבהן הוספתי את הפיצ'ר של בדיקת הדואר הנכנס דרך POP3 מה-OUTLOOK הוא שינה את פרטי חשבון הדואר -> שרת דואר נכנס שונה ל-LOCALHOST בשם המשתמש הוא שינה ל- [email protected]/mail שMAIL זה שרת הדואר שהוגדר. וכאשר זה מוגדר כך לא ניתן לעשות SEND RECIVE. כמובן שכאשר משנים את ההגדרה למחרת בבוקר הוא מחזיר את שלו .. איפה ניתן לשנות את זה ?

ezaton

New member
זה קורה כי ההגיון הוא כזה

הוא פותח פרוקסי של pop3 על המכונה, ומבצע פניה אליו, עם שמות השרתים שאליהם הוא מתכוון להגיע. כך למעשה, כל תעבורת ה- pop3 עוברת דרך הפרוקסי הנ"ל, ודרך האנטי-וירוס. הבעיה שלך היא לא זאת, הבעיה שלך היא שלמרות שהוא צריך לעשות את זה, הפרוקסי שלו לא פעיל, או לא עובד, או לא תקין. בקיצור, בדוק שכל השירותים של TM עובדים, לאחר ההגדרות הנ"ל, וב- event viewer. אולי השירות הרלוונטי נכשל מסיבה כלשהי. תבדוק מה יש להם בתיעוד, אגב. אני משתמש בלקוח exchange, אז אין לי בעיה עם זה, אבל אני יודע שיש להם תיעוד טוב למדי באתר שלהם.

למעלה