צריך עזרה... ואני חדש...

Shady29

New member
צריך עזרה... ואני חדש...

טוב, אז נתחיל בזה שאני בארון... אני טוען שאני דו, אבל אני ממש לא בטוח... אבל אני בכל זאת רק בן 15... עד עכשיו אף אחד לא יודע בקשר לנטיות שלי, חוץ מכמה אנשים שקוראים בבלוג שאני כותב וקצת ההורים שלי חושדים... (המשמעות של להיות בארון אצלי) אממ, אז עצם הבעיה היא שיש לי ילד בכיתה, שאני מאוהב בו (דלוק... לא יודע... בקיצור- אני רוצה אותו!) כבר המון זמן... כאילו היו לו חברות, וגם לי היו, ולו יש כרגע חברה, ואפילו לי יש כרגע חברה... אז זה לא אומר כלום... ואני ממש רוצה אותו... ואני לא יודע איך להגיד לו את זה... אנחנו גם לא בקשר יותר מדי טוב... סתם מדברים בכיתה... יש לכם אולי משו להציע לי??? תודה מראש

אישית לא מציע לך לעשות משהו....

אם הוא סטרייט, אז זה לא ייתן לך כלום, חוץ ממבוכה בכל פעם שתראה אותו, ואולי גם יציאה מאולצת מהארון.... אם תדע שגם הוא נמשך לבנים (ואין לי מושג איך לברר את זה...), אז אתה יכול לנסות, אבל כל עוד הוא סטרייט מבחינתך, אל תעשה שום דבר שיכול להיות "מסוכן" בשבילך....

Shady29

New member
אממ, את זה כבר ידעתי...

אמממ, אז כל הקטע שאני לא יודע אם הוא סטרייט או הומו... ואם אני יוותר עליו (שנה הבאה לא נהיה באותה כיתה...) כל החיים שלי (טוב, לא להגזים, חלק מאוד גדול...) אני ירגיש שפספסתי משו ממש טוב... ולא יודע... אולי אפשר ברמזים... שזה בעצם אני שואל... איזה רמזים אפשר להביא... אולי לשאול ישירות? מה אתם הייתם עושים? ותמיד הרגשתי שהוא מביא לי רמזים... קצת דפוקים, אבל בכל זאת... וגם אני הבאתי לו בלי סוף רמזים... ואני לא יודע אם הוא קלט...

טלik

New member
מצב דיי מעפן אבל...

עדיין אל תעשה משהו שאתה יכול להתחרט עליו כל עוד אתה בארון.. ואם אתה חושד שהוא גם בקטע תנסה להיכנס איתו איכשהו לשיחה על הקטע.. ותשאל אותו מה הוא חושב על זה.. ועם הוא היה רוצה להתנסות.. וככה תקבל אכשהו כיוון... בהצלחה. :)

Shady29

New member
באמת מצב מעפן...

אני לא יודע אם אני מסוגל לרסן את עצמי יותר... ויש לי דחף נורא פשוט לספר... נראה לי אני באמת ינסה לדבר איתו על זה בהזדמנות... הבעיה שבכיתה זה קצת לא מקום טוב לדבר על דברים כאלה... :/

ג ו צ יי

New member
קח אותו לשירותים תדפוק לו צרפתית..

ואז תסובב אותו ואז.... די איזה ראש כחול יש לי... לדעתי תתאהב במישהו אחר.. אל תחכה לו זה לא שווה את זה.. תחפש לך מישהו אחר שמוצא חן בעייניך.. כי אם תנס לרמוז לו והוא יבין שאתה מנסה לרמוז לו. והוא יעלה עליייך אז הוא ידע שאתה הומו.. אז לא שווה לך לקחת תסיכון כפרע.. תללך על משהו אחר.. הרבה יותר שיק הרבה יותר פאן. כזה אניטה פללי די מה הקשר.. יא התחרפנתי היום... אני הולך לקחת כדורים.. בהצלחה מאמי

למעלה