יש לי וינדוס אקס פי ואני רוצה להפעיל את המחשב במצב של דוס (שבכלל לא יכנס לווינדוס) אם מישהו יכול לעזור לי (ולהציע לי משהו שלא כולל לפרמט את המחשב) אני יודה לו יובל
אז אני לא יודע איך תוכל לגשת אליו. אולי יש איזשהו utility שיכול לקרוא NTFS מדוס, אבל אני בספק. אולי יש recovery tools של Windows XP שכוללים גם דבר כזה...
נסה ב - technet של Microsoft, או אולי ב - MSDN. נסה באתר שלהם, או באתרים שמציעים תמיכה טכנית ב - Windows. אתה יכול גם סתם לזרוק כמו מילים ל-google כמו למשל "DOS NTFS UTILITY" או דברים בסגנון.
זה הבעיה אבל חבר שלי אמר לי שהוא יביא לי תוכנה שנקראת מג´ייק פארטישין שמאפשרת ליצור מחיצות בלי לפרמט... שמעתם על זה משהו???? ואז אני יוכל לפרמט מחיצה ב fat32 וזה יפתור את הבעיה, נכון? יובל
אם יש לך מקום פנוי על הדיסק, תוכל להפוך אותו למחיצה נפרדת, ואז אני חושב (אל תתפוס אותי במילה) שבאמת תוכל לפרמט אותו ל - fat32. כמובן שהשטח הקיים ב - C לא יהיה נגיש. תוכל להעתיק קבצים מ - C למחיצה החדשה.
Partition Magic 7 גרסא מעולה של תוכנה מעולה. עושה בערך הכל ל-PARTITIONS. כמובן שצריך להיזהר וצריך בד"כ לעשות IMAGE לפני שמשנים משהו, אבל בעיקרון היא עושה דברים ממש יפים! אלי
... להמיר את המחיצה חזרה ל-Fat32. אין אפשרות לעלות למחיצה המוגדרת NTFS במצב DOS אלא דרך מעה"פ שהותקנה על מחיצה זו. ישנם אנשים רבים המעוניינים בדיסקט אתחול ל-winnt (הפועל תחת מערכת קבצים NTFS) אך הדבר נכון להיום בלתי אפשרי. לא ניתן לעלות לכונן NTFS דרך DOS.