צריך עזרה דחוף...

Tommy The Cat

New member
חוץ ממה שאמרו

Prodigy, Radiohead, Deus Depeche Mode ופרנץ פרדיננד אמורים להגיע לארץ בקיץ.

amithadar

New member
וואלה????? פרנז פרדיננד?!

מאיפה לך?! שתף וגם SUEDE היו כאן(אפילו כמה פעמים נראה לי).

zoe80

New member
לא סובלת ת'להקה הזו. מה לעזאזאל

מוצאים בה ובכל הז'אנר הזה של להקות מסוגה?

amithadar

New member
תשמעי גברת

איש חכם אמר פעם: "על טעם ריח ורותח, אין מה להתווכח." ואני אומר איש חכם, כי אני מתכוון לאנוכי(נשפכו עלי מים חמים והאחרים תענו שזה לא היה חם וכואב), ולא למשפט המקורי והנדוש. את בכלל.... מבטלת פה הרבה.

zoe80

New member
* טענו

ואני אוהבת יותר ממה שאני מבטלת. אני לא מתווכחת, זוהי דעתי, כשם שזוהי דעתך. מה שכן, הלהקה שאותה הם מחממים היא להקה ענקית, לדעתי. ואני מוכנה לסבול את הופעת החימום של פרנץ בשבילם, הם אלוהיים :) מחכה כבר לאוגוסט :)- גם אז יגמרו הלימודים......

amithadar

New member
שיהיה ברור

אמרתי שאני חכם. לא בלשן של השפה העברית. אם ככה, אולי בא לך להמליץ לי על שירים של דפש מוד? יצא לי לשמוע רק את אנג'וי דה סיילנס הנתחן שוב ושוב...

amithadar

New member
נתחן = נטחן כמובן

עוד פעם יצא לי

zoe80

New member
הבטחתי, אז קיימתי....

Home ETS Shake the disease Question of lust Behind the wheel Strangelove In your room Walking in my shoes John the revelator Rush Higher love Pleasure, Little Treasure one caress ) Higher Love I Feel You Barrel of A Gun Sister of Night Freestate Personal Jesus Never Let Me Down Again I Am You Black Celebration World In My Eyes In My Room A Pain That I'm Used To But Not Tonight Enjoy The Silence Only When I Lose Myself אין לי כח יותר

Sum41xGiRL

New member
פחחחחחח לחמם אותם!?

הרי מי אלה "דיפש מוד"? להקה שהוציא בסך-הכל סינגל ואלבום אחד. להקה שקמה רק שנה שעברה(2005 לעילגים). המוזיקה שלהם היא בכלל טראנס ולא רוק!! לעומת זאת, פרנץ פרדיננד קיימת לפחות משנות ה2000(נדמה לי 2003), הוציאה בערך 5\6 סינגלים וכבר שני אלבומים! אם כבר דפש מוד צריכים לחמם את פרנץ פרדינדד ולא ההפך... נ.ב, מה זה דפש מוד?!?!?!?!?!?!?!?? אני יודע שפרנץ פרדיננד הוא איזה יורש עצר שהרגו אותו, לא יודע בדיוק כי אליקו מכיתה ח' סיפר לי בהפסקה.. אני אלמד את זה רק שנה הבאה!!!! על החתום, משה אברג'יל, בן ה12 מאשדוד!!!

למעלה