צריך עזרה דחוף...

svety

New member
הכוונה כמובן לינואר 2005 ../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

itoosh2

New member
צריך עזרה דחוף...

אני צריך רשימה של הלהקות הגדולות שהגיעו לארץ... עדיף כמה שיותר בזמן הקרוב...

yotamn9

New member
אוקיי

מטאליקה, גאנס אן רוזס, סקורפיונס, גת'רו טול, דייר סטרייטס, סיימון וגרפונקל, דיו, פיל קולינס. זה מה שאני זוכר כרגע.

s a r a h13

New member
לא, הזונות ממשרד החינוך או איזה שיט

אחר ביטלו אותם כדי "לא לקלקל את הנוער."

zoe80

New member
wtf? "אפילו"???? אני לא עד כדי כך

זקנה, רק בת 25 :( נראה לי שאני הכי "זקנה" כאן. sharzoe בת 23, אז היא פרגית צעירה. אה, ויש את תומר- 26? בכל מקרה, fuck off

s a r a h13

New member
../images/Emo6.gif

הם הגיעו לארץ אבל הם לא הופיעו פה,בערך ב"מטאליסט" עלו להם באמצע השיר הראשון מטאליסטים רוסים שיכורים לבמה והתחילו לשבור דברים. הסולן שלהם אמר אחרי שהעיפו אותם מהבמה שהוא לא ראה נוער יותר מופרע בכל השנים שהוא מופיע. שנה הבאה אולי מביאים את איירון D:

Sum41xGiRL

New member
no way they will come to the IL

although Paul Diano(The first frontman) played here, last year.. Well, I'm listening to Useless ID for some reason that I don't know,probably because i just heard them on the radio it's been a while since i heard them. i think Redemption is great!

לא היה ולא ניברא אני היית בהופעה

לא היה ולא ניברא אני היית בהופעה של מטאליקה ניראה למשהו שילדים יצליחו לעבור את המאבטחים שנמצאים סביב במה בהופעה בסדר גודל כזה של מטאליקה,ולא רק אצלם היית גם מייקל ג'קסון(פעמיים)=סטינג=2U=רדיוהד=מדונה=חיקויים של הדורס ולד זפלין ועוד אחרים ורבים אז ילדים אל תבכו יש לכם עד הרבה מה לראות ואל תחיו על שמועות ואחים גדולים וכאילה "תלכו ותראו ואז תנצחו" לנו הזקנים 30 לא נישאר הרבה לחיות (90 שנים) והכי חשוב שתראו לכולם שהרוק N רול לא רק שלא מת אלא משגשג הרוקר הזקן

Mooyan

New member
גם...

Rage Against The Machine ורהצפ כמעט

למעלה