צריך עזרה דחוףף

joseph18

New member
לא כל כך מסכים איתך

תשמע חבר אני די מאמין שיש דו מניות זה מוכר וזה ידוע וזה עובדתי השאלה איך אתה לוקח את זה עצוב שאתה פשוט יוצא ואומר ותר על הכל ותהיה הומו תתשטש את זה שאתה אוהב בנות באותה רמה שאתה אוהב בנים אז אולי זה פשוט הדרך לקבל את עצמי כסטרייט , חשבת על זה , הרי זה אותו דבר זה שווה בשווה . זה לא רק לצאת בהצהרות שאני כזה וכזה . מיליונים יש דו מיניים , ההחלטה שלי שלי נלקחה מראש לפני שנים . גם אם אני אהיה הומו אני אנהל חיים של סטרייט כמו שאני מנהל היום . ואני אחייה בהכחשה או איך שתקרא לזה סתם בא לי לדעת תחת איזה הגדרה אני אחייה .

joseph18

New member
אני יכול להבין מה אתה אומר

אבל אני לא מפקפק במשיכה שלי לנשים אני אפילו בטוח בה , לכן אני בוחר בזה , בדרך ה"נורמטיבית" כי באמת ובלב שלם שכשאני מסתכל על עצמי בעוד 20 שנה אני רוצה לראות את עצמי עם אשה וילדים , להיות אבא , להיות סבא. לחיות כמו שמתבקש ותאמין לי אני לא בוחר ככה כי אני חושב שלא יקבלו אותי כהומו אלא כי ככה אני רואה את החיים שלי וככה אני רוצה אותם , ואם אני אראה יום אחד גבר שמושך אותי אז אני אלך איתו בתור סטוץ והיום מיליונים עושים ככה . אני לא מוכן בשום פנים ואופן לחיות ככה ואני לא מזלזל ואני מכבד כל אחד וההחלטה שלו ואני אומנם מאמין בקיומה של ההדגרה של הדו מניות אבל מבחינתי מי שנמשך לגברים הוא הומו אין ממה לברוח אבל צריך לדעת איפה הבחירה כי קיימת זכות הבחירה . יש הבדל בין אדם שהוא יודע כל החיים שלו שהוא הומו והוא חי עם גבר וטוב לו והוא לא נמשך לנשים אבל יש אנשים שנמשכים לשני הצדדים , ויותר מזה הם חיים חיים יותר טובים כי הם נהנים משני העולמות . עם כל הכבוד לקהילה ההומוסקסואלית , בחיים לא אמרתי על גבר שהוא יפה , או שהוא סקסי , בחיים לא התנשקתי עם גבר ובחיים לא התעוררתי עם גבר בבוקר . לא כי לא יכולתי , זה כי לא רציתי , כי סלח לי , נגעלתי מזה . מבחינתי אני רואה גברים באובייקט מיני בלבד. אחרי שאני גומר אני מתחרט על מה שאני עושה זה לא נראה לי נכון . ושאני עם אשה , אין דבר שאני יותר אוהב מלהתעורר לידה בבוקר , לעשות 10 מספרים בלילה , שאגב סליחה על הפתיחות אבל בחיים שלי לא יכולתי לעשות יותר ממספר אחד עם גבר , הייתי גומר מתלבש והולך , . להתנשק איתה לאהוב אותה . אז זה אני רוצה ומזה אני נהנה . אז איפה כאן ההגדרה בבחורה אני התאהבתי , בגבר בחיים לא . ולכן זאת הבחירה שלי

GuyCnu

New member
ההתעלמות מהביסקסואליות שלך פוגעת

ביסקסואליות קיימת, אני מבין שלהומואים מסויימים ביסקסואליות זה מעין תקופת מעבא אבל זו לא סיבה מספיק טובה להכחיד אותנו. לתשומת לבך, גם אם אתה משוכנע שדבר כזה אינו קיים, אין לך זכות להגיד את זה.

flounder b

New member
אני גם נעלבתי קצת

אפילו שאני בד"כ רק מציצה הבעיה היא שאתה לא לבד וזו לא הפעם הראשונה.. כל כך הרבה פעמים שמעתי 'כן נו אבל אצלך זה לא באמת' מקומם ופוגע, בעיקר כשזה מגיע דווקא מהקהילה.

אתה צודק יוסף 18

אתה לא חייב לבחור באחד העולמות אם אתה מרגיש כך תבחר בכולם אפילו. אתה אוהב בשר, אז מה אסור ך לאהוב מדי פעם שוקולד, או ירקות, בא לך על בחורות לך על זה בא לך על בחורים גם זה בסדר רק שבגלל מוסכמות חברתיות אל לך להצהיר על כך בפומבי ובטח לא לעשות זאת בפומבי.

joseph18

New member
צריך עזרה דחוףף

אני בן 20 ואני מעוניין לדעת מה זה להיות דו מיני . כבר שנים שאני חווה רגשות מיניים לגברים וגם לנשים אני נמשך לנשים בצורה גדולה וככה גם לגברים עם האשה אני רואה את עצמי מתעורר בבוקר אבל עם הגבר אני ממש לא רואה אותי ככה אני ניסיתי עם שני המינים וכל הזמן יש לי את הפחד שאני לא אוכל לקיים יחסי מין עם אשה כי ההומוסקסואל יתחיל להשתלט מה אתם יכולים להגיד על זה ?

CameronLine

New member
אוי הסטיגמות שרצות פה

ההומוסקסואליות שלך לא "תשתלט", אלא אם כן אתה פשוט הומוסקסואל. ביסקסואליות [ולא דו-מיניות, דומיני זה מישהו עם שני אברי מין] היא לא שלב מעבר, היא נטייה מינית בפני עצמה. אם אתה נמשך לשני מגדרים, לאו דווקא במידה שווה אפילו, אתה ביסקסואל. כמובן שזה עיניין של הגדרה עצמית, אבל כל עוד נוח לך תחת ההגדרה הזאת, ואתה נמשך לנשים כמו גם לגברים, אתה לא חייב להימשך או לאהוב את שניהם במידה שווה.

למעלה