צריך עזרה בפעולה

PINK FLOYD FAN

New member
צריך עזרה בפעולה

אני בוועדת הדרכה למחנ"ק ואני אמור לבנות פעולה . הנושא שלי זה "איזה מן חבר אתה?" אז הרעיון בפעולה היא שהיא תתחלק לפעילויות וכל פעילות היא בעצם חלק מבחן את עצמך כזה ואני צריך עזרה איזה מן פעילויות אפשר לשים בכזה נושא כדי שזה ישלים את הבחן את עצמך. מקווה שתוכלו לעזור לי ותודה

אוּני

New member
../images/Emo176.gif אוקי... ../images/Emo176.gif

יש לי רעיון.. אתה לא אמרת כמה חניכים יש ובאיזה כיתה הם אז אני לא יודעת אם זה יעזור לך אבל זה מה שחשבתי עליו- אם יש אופציה לכמה מדריכים אז זה ממש טוב... מחלקים את הקבוצה לקבוצות של 4-5 ככה והקבוצה עוברת בתחנות, כשבכל תחנה יש מדריך אחר. עכשיו כל תחנה מדברת על תכונה אחת שיש בין חברים:
נאמנות ואמון הדדי- חניך אחד נשען אחורה והשני תופס אותו, חניך מוביל חניך עם עיניים עצומות דרך מסלול מכשולים וכו'.
הקשבה ותקשורת- טלפון שבור, פנטומימה וכו' (תתאימו את המשחקים לשכבת הגיל) אין לי כוח לחשוב על עוד תכונות אבל אם תביא לי תכונות אני בכיף אתן לך מטודות. עכשיו בקיצור, אחרי כל תחנה כזאת המדריך נותן סיטואציה שקשורה. נניח לאמון- חבר שלך סיפר לך את הסוד הכי גדול שלו והוא נוגע לחבר אחר, האם תספר לחבר את הסוד? או משהו כזה... כל חניך צריך לתת סיטואציה בה הוא היה נאמן לחבר שלו או סיטואציה בה הוא לא היה נאמן... ואז נניח כל חניך מדרג את רמת הנאמנות שלו לחברים שלו- אפשר להכין מד נאמנות כזה או משהו בסגנון וזה יכול לצאת ממש יפה! זה יכול לצאת בנזונה אם משקיעים בזה. ואם זה לא מתאים לך אז תיתן לי יותר פרטים על הקבוצה ואני אנסה לעזור עוד קצת

2003 SkiPeR

New member
העברתי פעולה דומה לזו....../images/Emo88.gif

אתה יכול לומר על אילו גילאים מדובר בכדי שאני אתן לך עשרה יותר "מקצועית".... ?????

למעלה