צריך עזרה בנוגע ל9110

• פותח הנושא 2eb
  • פורסם בתאריך
למה שלא תספר את כל האמת?????

חברים או סתם אנשים שאני לא מכיר כש geostant אומר חדש עולה 990 שקל הוא מתכוון לכך שמשלמים 990 שקל וגם מתחייבים בסכום סימלי של 100 שקל לחודש למשך 3 שנים (תקן אותי אם אני טועה) אל תהיה סוכן מכירות ספר לו את כל האמת

Nokia Fan

New member
מה, לא שמעת?

מלפני כמה ימים יניב הפך רשמית לסוכן מכירות!

well then

אני מקווה שהוא לא מאלו שעוברים דלת לדלת ומכרים שמנצ´עס what ever your selling, we dont want any משפט מפתח בארה של ב

geostant

New member
סוכן מכירות ?

אני ? מה אתה מקשקש ????????????? תמיד יש התחייבות ! לא משנה איך מה מי... אם אתה רוצה ללא התחייבות קח 9110 בלי התחייבות שלם 6000 שקל ושלום על ישראל.

קודם כל

יורוקום כבר לא משווקת את ה 9110 אל תעבוד עליהם דיברתי איתם היום (עם יורוקום) גם אורנג לא משווקת אין שום מקום שאתה יכול לקנות היום 9110 חדש אלא אם מישהו קנה סטוקים והיום הוא מוכר חוץ מזה יש המון אנשים שמוכרים 9110 משומש ב 900 שקל אפשר לקנות מהם ו 6000 שקל? כשהוא יצא הוא עלה 5000 איך הגעת ל 6000? ולא תמיד יש התחייבות! תמיד אפשר לקנות למסלול orange to go ואין לך שום התחייבות אני קניתי כשעברתי לאורנג נוקיה 7110 ב 1400 שקל תשלום אחד שום התחייבות המכשיר שלי עכשיו הוא כבר לא שלי מכרתי אותו

geostant

New member
קנית פעם 9110 שאתה מדבר ?

לי במקרה יש אחד כזה ששלמתי עליו 6000 שקל ביורוק*ם ! אז אל תתווכח עם מי שיודע יותר ממך. ויורו*ום מוכרים עדיין 9110... כי אבא שלי קנה אתמול כזה

geostant

New member
לא למדת שיווק בחור ?

שמע כשיוצא מכשיר חדש תמיד הוא יקר... אחרי זמן מה המחיר יורד. כקניתי אותו (קנו לי אותו יותר נכון), הוא היה חדש דנדש בשוק (הישראלי) ולכן הוא היה יקר מאוד... מה לעשות. ואני לא חושב שאני פרייר כשאני קונה משהו שאני זקוק לו, במיוחד כלי שחוסך זמן, כסף, משאבים ועוזר לקדם את העסק.

אתה לא ישראלי?

אני כבר למדתי שדברים כלאו לא קונים בארץ תמיד לכל העולם יש איזה קרוב משפחה באירופה או ניו-ג´רזי לכולם אני מעדיף לחסוך ולקנות בחול או אפילו באינטרנט ולשלוח לכאן יעלה פחות אבל סבבה יש אנשים שיכולים להרשות לעצמם לא לחסוך כסף סבבה לך תהנה

geostant

New member
לי אין קרובים בחו"ל...

לפחות לא כאלה שאני בקשר מספיק טוב בשביל לבקש מהם לשלוח לי "מתנות" אני קונה רק "כחול-לבן" (ופינלנדי - עד לא מזמן... עכשיו זה טאיווני
)

בוגד!

הולך ל"ליידי בוייז"? כשיש פיניות מעבר לפינה? חוצפה.... מה מתנות? תשלח להם כסף שיקנו לך או תזמין בטלפון שישלחו לכתובת שלהם ושהם ישלחו לארץ (זה במקרה והחברה לא שולחת לארץ)

geostant

New member
המצב השתנה...

פיניות כבר לא עושות לי את זה כמו פעם... עדיין יש סטוצ´ים פה ושם, אבל טאיווניות זה עכשיו המודה... כולם רצים לשם.

למעלה