צריך עזרה בנוגע ל9110

• פותח הנושא 2eb
  • פורסם בתאריך

2eb

New member
צריך עזרה בנוגע ל9110

הציעו לי לקנות אותו ב950(אמרו לי שהוא בשימוש שלושה חודשים אבל אני כמובן אבדוק עם אורנג´) האם המחיר סביר? מה בעקרון אפשר לעשות איתו? הוא מיועד רק לאנשי עסקים או שגם ללקוחות פרטיים? יש לו במקרה מסך ציבעוני כמו ל9210?

LordNor

New member
עזרה בדרך...

לא שווה לך לקנות אותו במחיר הזה.. (אני מכיר הרבה שמוכרים אותו בסביבות 500-700 שקל. מה אפשר לעשות איתו? לשלוח\לקבל פקסים,אינטרנט עם ממשק נוח אבל חרא, בעצם אתה מקבל כלי לניהול עסק כמו יומן פגישות וכ"ו.. הכל בחתיכת קופסא ענקית שממש לא נוחה. בעיקרון הוא מיועד לאנשי עסקים. אבל יש לקוחות פרטיים שמשתמשים בו. ואין לו מסך צבעוני!!! רק שחור לבן. רק ל-9210 יש מסך צבעוני וגם לנוקיה 7650 הייתי ממליץ לך לחכות ל-7650 שמיועד ללקוחות פרטיים..

LordNor

New member
עוד 100 שנה לא???

לפחות זו הרגשה שלי, ואורנג´ תהיה הראשונה שתשווק אותו וזה בטוח ב-99 אחוז!!!.. ונדמה לי שהוא נמצא בפיילוט באורנג אם אני לא טועה.. כמו שידעתי על הפיילוט שעושים ב-9210 כבר איזה שנה.. (זה לא סוד..) קודם כל המכשיר חייב לצבור תאוצה באירופה ותלוי במידת הצלחתו, אז נזכה לראותו אצלנו..
תקנו אותי אם אני טועה...

LordNor

New member
הוא נמצא בניסוי באורנג´...

יענו מכשיר שנמצא בניסוי לקראת שיווקו..

castroman

New member
נוקיה 7650

הוא יצא בחו"ל בערך הסביבות יולי אוגוסט... לארץ הוא יגיע עוד הרבה זמן! גם בגלל שיש בו את טכנולוגיית השן הכחולה ואי אפשר להכניס מכשירים עם הטכנולוגייה הזאת לארץ... אז זה גם לא כל כך הגיוני שהוא יהיה בפיילוט של אורנג´ אביאל

LordNor

New member
אולי יש משהו בדברייך...

לא פעם אמרו שאי אפשר היה להכניס נוקיה 9210 לארץ.. ועובדה שידעתי שהוא נמצא בפילוט בארץ הרבה זמן. מכיוון שראיתי לכמה מחברים שלי את המכשיר הזה ברשותם עם הסמל של אורנג´.. אך בלי תמיכה בעברית. וגם שהכנסתי את הסים שלי למכשיר 9210, מה הפלא?? זה עבד!! אורנג מנסה כל הזמן לשכלל את הטכנולוגייה שלה וזה לוקח זמן..כמו כל רשת סלולרית בארץ. אי אפשר לדעת אם זה בפילוט או לא, פשוט צריך לברר הייטב ולחשוף את האמת. זה לא שתעבור ברחוב ותראה איש עסקים מחזיק ביד שלו מכשיר כזה ועושה פעילויות שונות במכשיר ולגרום לך לקנא..

castroman

New member
תראה...

לא התכוונתי שאי אפשר לקנות אותו מחו"ל ואז להכניס סים והכל טוב! התכוונתי לכך שבגלל שיש בו את טכנולוגיית שן כחולה, חוקית לא ניתן להכניס מכשירים כאלה לארץ מכיוון שצה"ל משתמש באותם תדרים שמשתמשת טכנולוגיית השן הכחולה... אביאל

eranavni

New member
יש לי חדשות עבורך

ה 7650 מוכרים אותו בקריות ב 5500 ש"ח ראיתי אותו אין לא עברית והוא לא חוקי כי הוא עובד על שן כחולה אבל זה לא נכון שהוא יצא רק ביולי אוגוסט כי ראיתי אותו

eranavni

New member
ולא זאת לא מתיחת ה 1 באפריל

שעשיתם פה זה דוקא אמיתי חבר שלי אמר לי וגם אני לא האמנתי לו עד שראיתי את זה בעצמי

castroman

New member
אני יודע שיש אותו

גם לי הציעו כזה ב3500, פשוט אמרתי שנוקיה מוציא אותו רישמית רק ביולי אוגוסט, כנראה חילקו לפיילוטים בחברות אחרות או נתנו לאתרים חשובים לעשות עליו ביקורת ודברים כאלה... אביאל

eranavni

New member
קרית את יש חנות שם

אין לי מושג מה הכתובת הוא הקפיץ אותי לשם אבל נראה לי שזה היא קצת אחרי צומת קרית אתא אתה ממשיך ישר על הכביש ואז יש שם מעבדה כלשהי אבל לא טרחתי לבדוק את הכתובת אבל אם אתה רוצה אני יברר בשבילך

3310 4ever

New member
מה עוד יש שם...

סתם מסקרנות... ואם אמרת שאתה יכול לברר...תברר לי OK? עברית לא חשוב לי (כולנו יודעים שעברית=בעיות, באגים, וירוסים וחבריהם...)

wiz

New member
למה ?

לא כדאי לנסות לצרוב עברית על המכשיר שלי ? זה באמת מתכון לצרות ? wiz

eranavni

New member
ועוד דבר בקומה השנייה בקריון

יש לו דגמים חדשים גם כן ( אבל נורא יקרים ) אבל לא 7650

m e i r

New member
שן כחולה

לא יודע, גם אם יש את הפונקציה, לדעתי היא פשוט לא פעילה ברשתות בישראל כרגע. מה שאני יודע בוודאות זה שיש בorange פיילוט עם 6310 שבו יש כידוע לכולם את השן הכחולה.

geostant

New member
9110

אם אתה לא איש עסקים ואתה לא רואה את עצמך מקבל בלי סוף פקסים חשובים מיילים דחופים ושיחות בהולות תשכח מ-9110 או 9210 חבל על הכסף שלך... וסתם בדרך אגב 9110 חדש עולה 990 שקל ביו*וקום.

למעלה