צריך עזרה בהצגת דפי asp

TheZohar

New member
צריך עזרה בהצגת דפי asp

שבת שלום לכולם , יש לי בעיה מאד מעצבנת שצצה לה פתאום הכל התיחל בזה שניסיתי להוריד את sp2 דרך ה windows update ומשום מה קיבלתי רשימה של errors אחרי הסריקה של העידכונים אז ניסיתי לפתור את הבעיה בעזרת כל מיני טיפים שמצאתי ,בסופו של דבר לא פתרתי לצערי הרב את הבעיה. טוב מאוחר יותר רציתי להמשיך ולפתח את האתר שלי שיושב אצלי בשרת המקומי ועד לפני אותם משחקים שעשיתי על מנת לפתור את הבעיה של window's update לא היתה לי שום בעיה , עכשייו אני לא מצליח לראות דף asp פשוט דרך הloaclhost עם דפי html אין לי בעיה. עברתי על faq ולא מצאתי שם פתרון לבעיה הזו ה eror שאני מקבל הוא
The page cannot be displayed There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. -------------------------------------------------------------------------------- Please try the following: Open the localhost home page, and then look for links to the information you want. Click the Refresh button, or try again later. Click Search to look for information on the Internet. You can also see a list of related sites. HTTP 500 - Internal server error Internet Explorer​
עברתי על ההגדרות של ה iis שלי ולא מצאתי שום בעיה (יכול להיות שאין קשר בכלל לwindows update הבעיה פשוט צצה אחרי זה) תודה

F00D Is G00D

New member
על מנת להציג את הבעיה..

על מנת להציג את הבעיה המדויקת (ולא דף ידידותי כמו 500). פעל כך בדפדפן לחץ על כלים. ואז על אפשרויות אינטרנט. לשונית מתקדם והסר הסימון מ "הצג הודעות שגיאה ידידותיות של HTTP" כך תעלה את הודעה.. כמו כן, בדוק במנהל הארועים האם נרשם ארוע כלשהוא.. צלם אותו. והעלה לכאן... (אם אתה לא יודע מה זה מנהל הארועים שאל... אני מתעצל לכתוב...)

TheZohar

New member
אולי אני פשוט יעשה rool back?

לזמן שלפני הניסיון שלי לטפל ב windows update

למעלה